peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
52604 Jäsentä
151423 Kirjoitusta
Katso mitä kaikkea voit tehdä Yhteisössä
^

Hienoa, kun tulit Yhteisöön. Täältä löydät valtavasti keskusteluita, blogeja ja ratkaisuja. Voit keskustella yhdessä muiden samanhenkisten jäsenten sekä ajoittain myös työntekijöidemme kanssa. Kokosimme sinulle kolme vinkkiä jotta pääset nopeasti kartalle siitä, mistä Yhteisössä on kyse.

ETSI JA LUE

Etsi tietoa, selaa keskusteluita ja lue blogeja. Joku toinen on saattanut jo painia saman ongelman kanssa ja saada siihen ratkaisun. Jos et löydä etsimääsi, aloita uusi keskustelu ja kysy neuvoa osaavilta jäseniltämme.

HAKUUN

JÄSENET AUTTAVAT TOISIAAN

Yhteisössämme jäsenet neuvovat toisiaan ja keskustelevat keskenään. Törmäät nopeasti myös VIP-jäseniimme. He kaikki ovat tavallisia asiakkaita kuten sinäkin.

TUTUSTU

OSALLISTU JA KEHU

Osallistu keskusteluihin, skaboihin ja pilotteihin. Kerro kokemuksistasi, ratko muiden ongelmia. Samalla keräät arvomerkkejä ja etenet Yhteisössä pidemmälle. Sinulla on mahdollisuus päästä jopa VIP-jäseneksi.

LUE LISÄÄ

Kaapeli TV sopimuksen irtisanominenHighlighted
Uusi jäsen
Rekisteröitynyt: ‎27-04-2018
Kirjoituksia: 1
1/2

Kaapeli TV sopimuksen irtisanominen

Muutan pois kuukauden päästä ja uudessa asunnossa ei ole kaapeli tv mahdollisuutta. Kaapeli tv maksu on maksettu vuoden loppuun. Eikö jäljelle jäävää vuosimaksua palauteta muuttaessa?

 

Jos ei, niin kannattaa varmaan tehdä omistajanvaihdos ja uuden asukkaan kanssa sopia, että hän maksaa loppuvuoden laskun minulle. Entä kaapelikortti. Saako hän oman vain luovutanko oman korttini

hänen käyttöön?  

 

0 tykkäystä
1 vastaus
Ex-telialainen
Ex-telialainen
Rekisteröitynyt: ‎17-12-2014
Kirjoituksia: 1 346
2/2

Vs: Kaapeli TV sopimuksen irtisanominen

Moikka @ariok ja tervetuloa Yhteisöön! 

Oletko jo ollut asiakaspalveluun yhteydessä tämän tiimoilta? Hymiö Onnellinen Suosittelen tätä, niin käydään vaihtoehdot kanssasi läpi. Yhteydessä voit olla esimerkiksi palvelupyynnöllä tai chatilla, joka löytyy kun kirjaudut sivuillemme

Omistussuhteenmuutos on myös fiksu tapa hoitaa homma siten, että tulevalla uudella asukkaalla on käytössään kaapeli TV-palvelut heti ja näppärästi. Yleensä tällöin tosiaan se nykyinen olemassaoleva kortti siirtyy uudelle asukkaalle. Tästä kannattaa keskustella tulevan asukkaan kanssa ja jos omistussuhteenmuutokseen päädytään, niin sitten tässäkin tapauksessa tulee olla yhteydessä meidän asiakaspalveluun. 

Paina peukkua jos tykkäsit vastauksesta!