Kaapelikanavien tilaaminen Omilla sivuilla

  • 28 July 2016
  • 1 kommentti
  • 2 katselukertaa

Ajattelin tilata kaapelikortilleni uuden kanavapaketin. Ajattelin että sehän hoituu näppärästi netissä. No, eihän se teidän lievästi sanoen sekavalla nettisivustollanne hoidu.

Ihan ymmärrettävästi tarjoatte vaihtoehtoa "Oletko jo asiakkaamme? Tilaa Omilta sivuilta". No, olen kirjautuneena Omille sivuille. Menen siellä asiakastiedoissani Kaapelikortti-valikkoon ja siellä Kanavapaketit-välilehteen. Mutta eihän siellä ole mitään tilausvaihtoehtoja.

 

 

Tämän yksinkertaisen asian (jonka olisin millä tahansa toimivalla nettisivustolla hoitanut itse alle viidessä minuutissa) hoitamiseen meni taas kerran Soneran kanssa noin kolme varttia. Se hyvä puoli sentään, ettei tarvinnut tällä kertaa soittaa painajaismaiseen puhelinautomaattiinne. 


1 kommentti

Nolon näköinen näkymä, pakko myöntää. Vielä toistaiseksi Omilla Sivuilla ei pääse hallinnoimaan kaapelikortin kanavapaketteja, paitsi Mix-paketin kanavia. Tähän on onneksi tulossa jossain vaiheessa muutos,  aikataulusta ei vielä ole tietoa. Mutta tulossa on :smileyhappy:

Vastaa