peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
53026 Jäsentä
152377 Kirjoitusta
Katso mitä kaikkea voit tehdä Yhteisössä
^

Hienoa, kun tulit Yhteisöön. Täältä löydät valtavasti keskusteluita, blogeja ja ratkaisuja. Voit keskustella yhdessä muiden samanhenkisten jäsenten sekä ajoittain myös työntekijöidemme kanssa. Kokosimme sinulle kolme vinkkiä jotta pääset nopeasti kartalle siitä, mistä Yhteisössä on kyse.

ETSI JA LUE

Etsi tietoa, selaa keskusteluita ja lue blogeja. Joku toinen on saattanut jo painia saman ongelman kanssa ja saada siihen ratkaisun. Jos et löydä etsimääsi, aloita uusi keskustelu ja kysy neuvoa osaavilta jäseniltämme.

HAKUUN

JÄSENET AUTTAVAT TOISIAAN

Yhteisössämme jäsenet neuvovat toisiaan ja keskustelevat keskenään. Törmäät nopeasti myös VIP-jäseniimme. He kaikki ovat tavallisia asiakkaita kuten sinäkin.

TUTUSTU

OSALLISTU JA KEHU

Osallistu keskusteluihin, skaboihin ja pilotteihin. Kerro kokemuksistasi, ratko muiden ongelmia. Samalla keräät arvomerkkejä ja etenet Yhteisössä pidemmälle. Sinulla on mahdollisuus päästä jopa VIP-jäseneksi.

LUE LISÄÄ

Kaapelitv ei näy (Kemi)Uusi jäsen
Rekisteröitynyt: ‎14-01-2019
Kirjoituksia: 1
1/2

Kaapelitv ei näy (Kemi)

Hei, 

Lieneekö kaapelissa ongelmia, koska TV ei näy Kemin ydinkeskustan alueella?

0 tykkäystä
1 vastaus
Asiantuntija
Asiantuntija
Rekisteröitynyt: ‎29-06-2017
Kirjoituksia: 162
2/2

Vs: Kaapelitv ei näy (Kemi)

Tervetuloa Yhteisöön @Gadmin Hymiö Onnellinen

 

Mitään yleistä vikaa ei alueella vaikuta olevan eikä sieltä ole myöskään häiriöilmoituksia tullut ongelmista.

 

Esiintyykö sama useammalla tv:llä/digiboksilla tai oletko nähnyt naapureita että toimiiko heillä tv? Varsinkin rivi- ja kerrostaloissa tämä naapuritieto on tärkeä. Jos naapureilla toimii ja ongelma vain sinulla niin ongelma on joko omissa laitteissa, kytkennöissä tai asunnon kaapeloinnissa(taloyhtiö vastaa) mutta jos taas muilla on sama vika niin tiedetään heti että tulevassa signaalissa on vikaa.

 

Kotoa ongelmaa pystyy rajaamaan testaamalla toisesta antennirasiasta yhteyttä ja mahdollisuuksien mukaan toista johtoa ja laitetta. Jos johdoissa on jotakin jatkoksia, haaroittimia tai vahvistimia niin kannattaa testata ilman niitä.