Kaukosäädin Arris vip 2853

  • 8 August 2019
  • 3 kommenttia
  • 45 katselukertaa

Käyttäjätaso 2
Kunniamerkki +6

Kaukosäädin ilmeisesti "sekosi". Virtanappulasta ei tapahdu mitään, mutta kaikki muut nappulat tuntuvat toimivan kuten virtanappulan kuuluisi. Boksia ei siis saa kuin päälle ja pois painamalla kaukosäätimestä jotain muuta kuin virtanäppäintä. Minkälainen ratkaisu tällaiseen ongelmaan mahtaisi löytyä?

 


3 kommenttia

Alkuun kannattaa säätimestä vaihtaa vielä paristot ja digiboksista käyttää virtajohtoa irti kokonaan 30s.

 

Jos näiden toimien jälkeen ongelma jatkuu niin sitten ota yhteyttä niin lähetetään sinulle uusi kaukosäädin :smileyhappy:

Mitäs mahtaa tarkoittaa jatkoa ajatellen jos kaukosäädin on tippunut lattialle (puu) mut ei ala toimimaan enään ja patterit vaihdettu kokeilin jopa virta johdon irroitusta.(oli irti n.40s , eikä vaikutusta toimintaan).? Mikä nyt eteen? Näkyy vain ylen kanava.

Käyttäjätaso 3
Kunniamerkki +10

Moikka @Taaskohajos ja tervetuloa keskustelemaan kanssamme Telia Yhteisöön!

 

Mikäli kaukosäädin ei toimi enää, voidaan asiakaspalvelustamme tilata sinulle uusi. Voit näin viikonloppuna ottaa yhteyttä meihin klikkaamalla tästä Telian etusivulle ja avaamalla sieltä oikeasta alakulmasta chatin.

 

TeliaTV digiboksi laajakaistalla-palveluun on saatavilla myös puhelin sovellus Telia Kake, jota voit käyttää kaukosäätimenä, kun matkapuhelimesi on yhdistetty TeliaTV:n mukana tulleen reitittimen langattomaan yhteyteen.

Vastaa