peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
53038 Jäsentä
152437 Kirjoitusta
Katso mitä kaikkea voit tehdä Yhteisössä
^

Hienoa, kun tulit Yhteisöön. Täältä löydät valtavasti keskusteluita, blogeja ja ratkaisuja. Voit keskustella yhdessä muiden samanhenkisten jäsenten sekä ajoittain myös työntekijöidemme kanssa. Kokosimme sinulle kolme vinkkiä jotta pääset nopeasti kartalle siitä, mistä Yhteisössä on kyse.

ETSI JA LUE

Etsi tietoa, selaa keskusteluita ja lue blogeja. Joku toinen on saattanut jo painia saman ongelman kanssa ja saada siihen ratkaisun. Jos et löydä etsimääsi, aloita uusi keskustelu ja kysy neuvoa osaavilta jäseniltämme.

HAKUUN

JÄSENET AUTTAVAT TOISIAAN

Yhteisössämme jäsenet neuvovat toisiaan ja keskustelevat keskenään. Törmäät nopeasti myös VIP-jäseniimme. He kaikki ovat tavallisia asiakkaita kuten sinäkin.

TUTUSTU

OSALLISTU JA KEHU

Osallistu keskusteluihin, skaboihin ja pilotteihin. Kerro kokemuksistasi, ratko muiden ongelmia. Samalla keräät arvomerkkejä ja etenet Yhteisössä pidemmälle. Sinulla on mahdollisuus päästä jopa VIP-jäseneksi.

LUE LISÄÄ

Kaukosäädin asetuksetKommentaattori
Rekisteröitynyt: ‎18-12-2015
Kirjoituksia: 27
1/8

Kaukosäädin asetukset

Arris vip5305w Kaukosäätimenyhteensovittaminen asetuksissa ei onnistu. Yhteysvirhe. Mikä neuvoksi?

0 tykkäystä
7 vastausta
Kommentaattori
Rekisteröitynyt: ‎18-12-2015
Kirjoituksia: 27
2/8

Arris vip5305 w

15487624903471293012765.jpg

 
Edit SaJoonas: Siirretty kuva samaa aihetta käsittelevään ketjuun

0 tykkäystä
Asiantuntija
Asiantuntija
Rekisteröitynyt: ‎29-06-2017
Kirjoituksia: 162
3/8

Vs: Kaukosäädin asetukset

Tuossa on muutama juttu mitkä tähän voivat vaikuttaa.

 

Ensinnä se että käyttääkö kaukosäädin bluetoothia vai infrapunaa digiboksin kanssa. Tuon tunnistaa siitä että vilkkuuko kaukosäätimen virtapainikkeen viereinen valo vihreänä(bluetooth) vai punaisena(infrapuna).

Yhteyden tulee olla bluetoothin kautta että tämä ohjaus voi toimia. Ohjeen digiboksin ja kaukosäätimen bluetooth paritukseen löydät täältä.

 

Lisäksi HDMI-CEC tulee olla television puolelta tuettuna ja sallittuna. Sinulla näyttää olevan Samsungin televisio ja heillä ominaisuus menee Samsung Anynet+ nimellä.

 

Toki meiltä löytyy myös Telia Helppi joka mielellään jeesaa kaikissa laite/ohjelmisto asioissa jos näiden kanssa ei itse halua painia pidempään Hymiö Onnellinen

Kommentaattori
Rekisteröitynyt: ‎18-12-2015
Kirjoituksia: 27
4/8

Vs: Kaukosäädin asetukset

Edellisellä digiboksilla ARRIS 4302 toimi mutta nykyisellä ARRISvip 5305w ei toimi

 

digiboksi1.pngDigiboksi2.png

 

Edit: JoonasLam, upotettu kuvat vastaukseen

0 tykkäystä
Konkari ☆
Konkari ☆
Rekisteröitynyt: ‎15-08-2015
Kirjoituksia: 1 814
5/8

Vs: Kaukosäädin asetukset

Jos asetukset ovat muuten samoja, mutta vain boksi vaihtuu, niin järkeilemällä tuo vaikuttaisi olevan jokin yhteensopivuusongelma kyseisen television kanssa tai sitten boksissa on jokin bugi. Katsellaan, mitä Telialla on asiaan sanottavaa.

0 tykkäystä
Asiantuntija
Asiantuntija
Rekisteröitynyt: ‎17-12-2014
Kirjoituksia: 373
6/8

Vs: Kaukosäädin asetukset

 

Jos digiboksi ei tottele kaukosäätimen ohjauskomentoja mutta digiboxin virtanapin viereinen merkkivalo välkähtää vihreänä on kaukosäädin parittunut johonkin toiseen digiboksiin.

  • Nollaa kaukosäätimen väärä paritus pitämällä kaukosäätimen 7 ja 9 nappeja pohjassa kunnes digiboxin napin viereinen merkkivalo alkaa välkkyä punaisena.

Jos digiboxissa napin viereinen merkkivalo välkkyy punaisena Bluetooth paritus ei ole onnistunut, tai kaukosäätimen tila on asetettu pelkästään Infrapunaan.

  • tarkasta ensin, että kaukosäädin on asetettu Bluetooth tilaan –  tapahtuu painamalla kaukosäätimen OK ja 1 napit yhtä aikaa pohjaan n. 3 sekunnin ajaksi kunnes kaukosäätimen digiboxin merkkivalo vilkahtaa kahdesti vihreänä.
  • Nollaa kaukosäätimen paritus pitämällä kaukosäätimen 7 ja 9 nappeja pohjassa kunnes digiboxin napin viereinen merkkivalo alkaa välkkyä punaisena.

MIkäli nämä toimenpiteet eivät auta, niin irrota digiboxin virtajohto, paina ja pidä painettuna digiboxin päällä olevaa nappia. Pistä virtajohto takaisin kyseinen nappi alaspainettuna. Tämän jälkeen digiboxin statusvalo alkaa vilkkua - odota kunnes se muuttuu punaiseksi ja lopettaa vilkuttamisen. Päästä sen jälkeen nappi ylös ja odota että digiboxi käynnistyy normaalisti. Toimiiko sen jälkeen?

 

SIM-guru
SIM-guru
Rekisteröitynyt: ‎21-02-2015
Kirjoituksia: 1 344
7/8

Vs: Kaukosäädin asetukset

Tämä HDMI-CEC on mielenkiintoinen ja ongelmia aiheuttava asia toisinaan. Itseasiassa HDMI-CEC ei ole välttämätön olla televisiossa, ainakaan Samsungin (anynet) tapauksessa päällä jos käytössä on tuo mainittu Arris sillä televisiota ohjataan ruwidon infrapunalla, ei cec ohjauksella. Arrista ko. kaukosäädin ohjaa bluetoothilla, mikäli se on oikein käyttäjän toimesta konffattu.

 

Itselläni on vuoden 2017 Samsung, Onkyon vahvari ja Arris 5305 sekä tuo Ruwidon kaukosäädin jossa on sekä bt että ir. Kaukosäädin ohjaa sekä tv:tä että vahvaria infrapunalla, eli siis vol + ja - inputit menee vahvariin ja input selector napin painallus ohjaa telkkarista ohjelmalähteen valintaa (hdmi1, hdmi2 jne) sekä tietysti ch+ ja - ok ja nuoli näppäimet ohjaa Arrista.

Ja tuo kaukosäätimen sovitusasetuksen tulee olla pois asennossa Arriksen valikosta, jos sen menee laittamaan päälle kaikki tämä hajoaa Hymiö Onnellinen 

Kaikki oikeudet pidätetään
All rights reserved
Kommentaattori
Rekisteröitynyt: ‎18-12-2015
Kirjoituksia: 27
8/8

Vs: Kaukosäädin asetukset

Kiitos nyt rupesi pelittämään! Hymiö Onnellinen Tuo viimeinen ohje eli digiboksin virtapiuha pois jne. auttoi asiaan.