peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
142605 Kirjoitusta
48645 Jäsentä
Katso mitä kaikkea voit tehdä Yhteisössä
^

Hienoa, kun tulit Yhteisöön. Täältä löydät valtavasti keskusteluita, blogeja ja ratkaisuja. Voit keskustella yhdessä muiden samanhenkisten jäsenten sekä ajoittain myös työntekijöidemme kanssa. Kokosimme sinulle kolme vinkkiä jotta pääset nopeasti kartalle siitä, mistä Yhteisössä on kyse.

ETSI JA LUE

Etsi tietoa, selaa keskusteluita ja lue blogeja. Joku toinen on saattanut jo painia saman ongelman kanssa ja saada siihen ratkaisun. Jos et löydä etsimääsi, aloita uusi keskustelu ja kysy neuvoa osaavilta jäseniltämme.

HAKUUN

JÄSENET AUTTAVAT TOISIAAN

Yhteisössämme jäsenet neuvovat toisiaan ja keskustelevat keskenään. Törmäät nopeasti myös VIP-jäseniimme. He kaikki ovat tavallisia asiakkaita kuten sinäkin.

TUTUSTU

OSALLISTU JA KEHU

Osallistu keskusteluihin, skaboihin ja pilotteihin. Kerro kokemuksistasi, ratko muiden ongelmia. Samalla keräät arvomerkkejä ja etenet Yhteisössä pidemmälle. Sinulla on mahdollisuus päästä jopa VIP-jäseneksi.

LUE LISÄÄ

Lahja kanavatHighlighted
Suutari
Rekisteröitynyt: ‎25-05-2017
Kirjoituksia: 20
1/2

Lahja kanavat

Moro

Huomasin taas että nyt avataan c-more sportin tilaajille kaikki c-more kanavat kesäksi.Ihmettelen vaan että koska Telia-tv palkitsisi nämä joilla näkyy jo.esim.viasat kulta,ruutu+urheilu ja c-more total ja vielä discover paketti.Niin eikö näille viihteen ja urheilun suurkuluttajille voisi joskus avata esim.Hbo nordic,tai surf kanavat tai circus kanavat,,jotain palkitsemista voisi meilekkin antaa joilla suurin osa kanavapakeiteistanne käytössä.

1 vastaus
Moderaattori
Moderaattori
Rekisteröitynyt: ‎17-12-2014
Kirjoituksia: 580
2/2

Vs: Lahja kanavat

Kiitokset @rapam palautteesta. Viedään terveiset eteenpäin kanavavastaaville. Nythän meillä on meneillään tarjous HBO ohjelmakirjastosta. Sen saa 1 kk 0 eur joten ehdottomasti kannattaa ottaa edes kuukaudeksi kokeiluun jos kanava kiinnostaa. Pääset tutustumaan etuun täältä.

Tykkäsitkö? Paina peukkua! | Hyväksy viesti ratkaisuksi jos asia ratkesi tällä. | Apua saat myös Telia.fi -sivuilta.