Leffa The Expendables 2 juuri nyt nelosella. Haamukuvaa?


Kunniamerkki +3

Näkyykös muilla kyseisen leffan kuvassa ns haamukuvaa? Oli myös esim. under the dome tallenteessa samaa vikaa joka myös neloselta tuli.


16 kommenttia

Onko tuota haamukuvaa nyt ollut kaapeli-TV:n puolella vai Viihdepaketissa?

Kunniamerkki +3

Viihdepaketin puolella.

Onko tämä vika jatkuvaa vai pelkästään näissä kahdessa tallenteessa?

Kunniamerkki +3

ihan tallenteessa sekä toi leffa ihan suoralähetys. Sekä vitoskanavalla oli samaa suorassa lähetyksessä samaa vikaa kun illalla leffaa sieltä tuli.

Varmistelin vielä niin ei ainakaan ole tänne asti tullut tietoon, että olisi jotain isompaa vikaa ollut tuolloin lähetyksissä. Onko sama vika jatkunut nyt muissakin kyseisten kanavien ohelmissa vai onko taas toiminut normaalisti?

itse katoin ihan vartavasten äsken tuon leffan tallennuksista ja en minä ainakaan huomannut mitään häiriötä siinä..Ei varmaankaan mikään yleinen ongelma ole ollut.

Kunniamerkki +3

Mulla näky ku ihan suorana tv:stä tuli. Tallenteissakin näkyny esim.nelosen under the dome siin oli ja olikohan eilen illalla joku leffa viitos kanavalla siin näky haamukuvaa kans... Mikäli nyt on oikea nimitys toin ns haamukuva...

minkälainen haamukuva,oliko siis saman ohjelman kuva haamuna jäljessä vai jonkun toisen kanavan. tuo saman kanavan haamukuva voi jotenkin liittyä vasteaikaan joka ei nyt sitten pysy mukana.saattaapi myös ottaa häiriön jostain toisesta laitteesta satunnaisesti.

Kunniamerkki +3

haamuna jäljessä tulee se kuva....

piuhat käy läpi, et varmaankaan scartpiuhaa enää käytä.jos käytät niin kokeile toisella. tv luultavasti lämmetessään alkaa heittämään haamua.

Kunniamerkki +3

En käytä. HDMI piuhalla on. Omasta mielestä ei kyl joka kanavalla ole.

 

ok. oma veikkaus on kuitenkin liittimet tai vika telkussa, joka tarviis huollon. perustuen siihen, että ei ole tainnut muilla näitä ongelmia ollut.

Kunniamerkki +3

Ohjelmakirjastosta kahtoo ohjelmia ni siel on hyvä laatusta kuvaa...ei ongelmia

Jos siellä vika jatkuu vielä, niin kokeile vielä toisella hdmi johdolla. Varalta voi myös tv:n sekä digiboksin palauttaa tehdasasetuksille.

Kunniamerkki +3

Tuntuu tekevän vieläkin...piuhaa vaihettu jne... tuntuu et tietyllä kanavilla sitä tekis. Tiiä onko se mahdollista

 

Kunniamerkki +3

Ei vit....näitä vehkeitä....ihan *******estä katella noit joitaki tallennuksia... esim. under the dome kahtoo tallenteista ni haamua pukkaa...

 

Vastaa