MIX S ja HD-kanavat

  • 14 April 2018
  • 3 kommenttia
  • 6 katselukertaa

Hei, kun ns OMILLA SIVUILLA tsekkaa sen oman kanavavalikoiman, niin nousee pari kysymystä yhdestä lauseesta koskien Ruotsin TV3- ja TV4-kanavia:
 
1) miksi Ruotsin TV4:n tekstin lopussa lukee " Kanava poistuu 3.4 jonka jälkeen kanava saatavana vain teräväpiirtoversiona."
Siis onko se TV4 saatavana ylipäätään HD-kanavana vai onko kyseinen lause virheellisesti laitettu sinne?
 
2) Sama lause on myös Ruotsin TV3:n tekstissä!!! Muistan, että Telialta tuli jossain vaiheessa tiedote, että se TV3 ei muutu HD:ksi. Siis miksi se lause on tuossa?

3 kommenttia

TV3 ja TV6 säilyvät aiemmasta tiedotuksesta poiketen ennallaan eivätkä muutu HD-kanaviksi. Tiedote aiheesta löytyy täältä.

Ilmeisesti tuonne meidän Omille Sivuille on jäänyt virheellisesti roikkumaan vanha tieto näiden kanavien osalta. Vinkkaan tästä eteenpäin! 


@RaMariakirjoitti:

TV3 ja TV4 säilyvät aiemmasta tiedotuksesta poiketen ennallaan eivätkä muutu HD-kanaviksi. Tiedote aiheesta löytyy täältä.

Ilmeisesti tuonne meidän Omille Sivuille on jäänyt virheellisesti roikkumaan vanha tieto näiden kanavien osalta. Vinkkaan tästä eteenpäin! 


Hei, olin kyllä lukenut sen mainitsemasi tiedotteen, mutta se on sikäli puutteellinen, että siinä ei puhuta TV4:n mahdollisesta muuttumisesta HD:ksi (ainoastaan TV3 ja TV6 mainitaan siinä yhteydessä).

TV4:stä sanotaan vain, että teksti-tv:tä ei ole saatavilla.

TV4 säilyy tässä vaiheessa ennallaan, eikä mitään muutoksia siihen ei tule muutakuin tuo teksti-tv.  
Mix-pakettien kanavalistauksen löydät täältä kun etsit Mix M ja Mix S -kuvakkeen ja sieltä klikkaat tutustu-linkkiä. Siellä on eriteltynä myös mitkä kanavat on saatavilla HD-versioina. 
Mikäli muutoksia tulee vielä näihin, niistä kyllä tiedotetaan ajoissa. :) 



Edit: Tarkennettu tekstiä. 

Vastaa