peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
53001 Jäsentä
152292 Kirjoitusta
Katso mitä kaikkea voit tehdä Yhteisössä
^

Hienoa, kun tulit Yhteisöön. Täältä löydät valtavasti keskusteluita, blogeja ja ratkaisuja. Voit keskustella yhdessä muiden samanhenkisten jäsenten sekä ajoittain myös työntekijöidemme kanssa. Kokosimme sinulle kolme vinkkiä jotta pääset nopeasti kartalle siitä, mistä Yhteisössä on kyse.

ETSI JA LUE

Etsi tietoa, selaa keskusteluita ja lue blogeja. Joku toinen on saattanut jo painia saman ongelman kanssa ja saada siihen ratkaisun. Jos et löydä etsimääsi, aloita uusi keskustelu ja kysy neuvoa osaavilta jäseniltämme.

HAKUUN

JÄSENET AUTTAVAT TOISIAAN

Yhteisössämme jäsenet neuvovat toisiaan ja keskustelevat keskenään. Törmäät nopeasti myös VIP-jäseniimme. He kaikki ovat tavallisia asiakkaita kuten sinäkin.

TUTUSTU

OSALLISTU JA KEHU

Osallistu keskusteluihin, skaboihin ja pilotteihin. Kerro kokemuksistasi, ratko muiden ongelmia. Samalla keräät arvomerkkejä ja etenet Yhteisössä pidemmälle. Sinulla on mahdollisuus päästä jopa VIP-jäseneksi.

LUE LISÄÄ

Määräaikainen sopimus lopetusHighlighted
Uusi jäsen
Rekisteröitynyt: ‎03-03-2015
Kirjoituksia: 3
1/6

Määräaikainen sopimus lopetus

Mistä Omilta sivulta löytyy kohta josta voi lopettaa Viasat Viihde-paketin määräaikaisen sopimuksen. Sopimus loppuu 14.5.2017. Käytössä olevat palvelut-kohdassa Muokkaa linkistä ei sitä löytynyt. Vain lisätilauksen tekeminen. Spotifyn peruutuksen sai tehtyä tämän kautta. Ohjeissa oli että lopetuksen voi tehdä joko kirjautumalla ja soittamalla.

5 vastausta
Moderaattori
Moderaattori
Rekisteröitynyt: ‎29-12-2014
Kirjoituksia: 125
2/6

Vs: Määräaikainen sopimus lopetus

Moikka jotarit!

Jos ei tämä sen "muokkaa" - linkin kautta onnistu, niin silloin vaatii tosiaan asiakaspalvelun kontaktin. Kirjauduttuasi sisään telia.fi -sivulle, saat napattua yhteyden chatin kautta asiakaspalveluun, joten ihan sitä kautta saat asian hoidettua!

| Innostaja ja innostuja | Yritysasiakkaiden apu ja tuki | Sopivasti hörhö | Metsissä rämpijä | Asiakaskokemuksen puolesta puhuja | Moderaattori |

Uusi jäsen
Rekisteröitynyt: ‎11-05-2017
Kirjoituksia: 1
3/6

Vs: Määräaikainen sopimus lopetus

Moi,

Juu sama tuli huomattua. Olipa pettymys tämä muutos. Tehty vaikeammaksi irtisanominen, joten eipä tule enää tähän talouteen Viihteitä.

Kunniajäsen
Rekisteröitynyt: ‎08-08-2012
Kirjoituksia: 1 270
4/6

Vs: Määräaikainen sopimus lopetus

Voit myös lähettää irtisanomisen yhteydenottolomakkeella, ei tarvitse odotella chattiaspaa. Vastausaika voi olla pari päivää, joten kiiretilanteissa sitten chatti.

Uusi keskustelija
Rekisteröitynyt: ‎20-08-2017
Kirjoituksia: 9
5/6

Vs: Määräaikainen sopimus lopetus

No kun ei onnistu ylipäätään mitään kautta viestin lähetys asiakaspalveluun? Ottakaa oppia Elisasta jossa pystyy omilta sivuilta lähettämään viestiä asiakaspalveluun.

Lady
Lady
Rekisteröitynyt: ‎06-06-2015
Kirjoituksia: 2 806
6/6

Vs: Määräaikainen sopimus lopetus

Hei @juhaola!

 

Tämän yhteydenottopyynnön kautta kyllä onnistuu viestin lähetys asiakaspalveluun:

https://www.telia.fi/asiakastuki/lomakkeet/yhteydenottopyynto

#koskamävoin
Stupid is as stupid does - Forrest Gump