peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
57160 Jäsentä
160006 Kirjoitusta

Telia yhteisö on nyt myös laiteyhteisö

Lue lisää
Yhteistyössä OnePlus

Milloin AIPTV boxiin?..Vakiokalustoa
Rekisteröitynyt: ‎02-04-2015
Kirjoituksia: 79
1/4

Milloin AIPTV boxiin?..

Milloin AIPTV boksiin kovalevytallennus? Entä milloin Netflix? Milloin nelosen kanavat? Milloin Mix-S ja M kanavapaketit? Milloin areena viaplay sovellukset?

 

Milloin AIPTV boksilaiset näkevät oikeasti kehitystä palvelussa?

3 vastausta
Moderaattori
Moderaattori
Rekisteröitynyt: ‎29-01-2015
Kirjoituksia: 197
2/4

Vs: Milloin AIPTV boxiin?..

Näistä aiheista onkin keskusteltu enemmän tässä ketjussa, mutta avataan tähän vielä yhteenvetoa.

Uusista kanavista ja sisällöistä pitää aina neuvotella ja sopia yhdessä kanavayhtiöiden/sisällöntuottajien kanssa. Tämä tilanne elää ja toivottavasti saadaan yhteysriippumattomalle digiboksille lähitulevaisuudessa vielä lisäystä kanavatarjontaan, mutta tällä hetkellä mitään aikataulua ei ole antaa MIX-pakettien tai muiden kanavapakettien suhteen. Kovalevytallennusta ei ole ainakaa lähitulevaisuudessa tulossa yhteysriippumattomalle digiboksille, mutta ilmoitellaan toki, jos tilanne sen osalta muuttuu.

Toistaiseksi neuvottelut ovat tauolla Nelosen kanavien suhteen, mutta tarkoitus on palata asiaan myöhemmin. Meidän tahtotila on löytää tähän ratkaisu, jotta jatkossa voidaan myös pelkälle digiboksille tuoda Nelosen ilmaskanavia. Valitettavasti emme kuitenkaan voit tässä tilanteessa antaa edes alustavaa aikataulua.

Yle Areenan tuomisesta boksille on tehty alustava arvio, mutta toistaiseksi tälle ei ole olemassa aikataulua. Neuvottelua Ylen kanssa ja selvitystä jatketaan. Mainitsemistasi sovelluksista "ensimmäisenä jonossa" on tuo Netflix meidän UHD-boksille - valitettavasti tästäkään ei ole toistaiseksi aikataulua, mutta neuvottelut on parhaillaan käynnissä. Kunhan pääsemme Netflixin kanssa yhteisymmärrykseen, pystymme aloittamaan sovelluksen lisäämisen myös tälle boksille. Viaplayn osalta olemme käyneet keskusteluja, mutta sovelluksen tuominen meidän boksiin vaatisi, että löytyisi molemmille osapuolille järkevä ratkaisu. Toistaiseksi tällaista ratkaisua ei ole löytynyt.

Liigan UHD-lähetyksiä ollaan tuomassa tälle yhteysriippumattomalle digiboksille tulevalle kaudelle, joten sillä saralla tulee uudistusta Hymiö Onnellinen Myös Tallennuspalvelun HD-tallennukset ovat kehityslistalla tulossa tälle digiboksille vielä hieman avoimella aikataululla.

Telia Yhteisö on nyt myös Laiteyhteisö.jpg
Vakiokalustoa
Rekisteröitynyt: ‎05-05-2015
Kirjoituksia: 156
3/4

Vs: Milloin AIPTV boxiin?..

Olisiko aika vaihtaa jo neuvottelutaktiikoita? Hymiö Erittäin onnellinen

Vakiokalustoa
Rekisteröitynyt: ‎02-04-2015
Kirjoituksia: 79
4/4

Vs: Milloin AIPTV boxiin?..


@nistop  kirjoitti:

Olisiko aika vaihtaa jo neuvottelutaktiikoita? Hymiö Erittäin onnellinen


Juu tai sitten vain tyydyttävä osaansa.. Ja todeta että tämmöinen tämä nyt sitten on. Lupaukset oli kovia ja odotukset vielä kovempia. mutta tässä tämä nyt sitten on. Katsotaan youtubea hymy korvissa ja tv:tä ilman nelosen kanavia ja muita kanavapaketteja tai palveluita (areena viaplay netflix yms..)

0 tykkäystä