peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
52991 Jäsentä
152242 Kirjoitusta
Katso mitä kaikkea voit tehdä Yhteisössä
^

Hienoa, kun tulit Yhteisöön. Täältä löydät valtavasti keskusteluita, blogeja ja ratkaisuja. Voit keskustella yhdessä muiden samanhenkisten jäsenten sekä ajoittain myös työntekijöidemme kanssa. Kokosimme sinulle kolme vinkkiä jotta pääset nopeasti kartalle siitä, mistä Yhteisössä on kyse.

ETSI JA LUE

Etsi tietoa, selaa keskusteluita ja lue blogeja. Joku toinen on saattanut jo painia saman ongelman kanssa ja saada siihen ratkaisun. Jos et löydä etsimääsi, aloita uusi keskustelu ja kysy neuvoa osaavilta jäseniltämme.

HAKUUN

JÄSENET AUTTAVAT TOISIAAN

Yhteisössämme jäsenet neuvovat toisiaan ja keskustelevat keskenään. Törmäät nopeasti myös VIP-jäseniimme. He kaikki ovat tavallisia asiakkaita kuten sinäkin.

TUTUSTU

OSALLISTU JA KEHU

Osallistu keskusteluihin, skaboihin ja pilotteihin. Kerro kokemuksistasi, ratko muiden ongelmia. Samalla keräät arvomerkkejä ja etenet Yhteisössä pidemmälle. Sinulla on mahdollisuus päästä jopa VIP-jäseneksi.

LUE LISÄÄ

Milloin Kovalevy tallennus telia tv ilmanlaajakaistaa aIPTV?Kommentaattori
Rekisteröitynyt: ‎02-04-2015
Kirjoituksia: 45
1/2

Milloin Kovalevy tallennus telia tv ilmanlaajakaistaa aIPTV?

Niin..Onko ikuisuuskysymys? Milloin tämä aktivoidaan telia tv käyttäjille ilman laajakaistaa? Ei ole tekniikkakysymys ja en odota vastauksia siihen suuntaan että tekniikka on erilainen ja että tekniikka näiden systeemeiden välillä on niin erilaista. Sanottakoon tässä vaiheessa että olen hyvin tietoinen tekniikoista IPTV systeemeissä ja niiden eri jakelukanavissa. En kerro missä työskentelen mutta tiedän niiden olevan mahdollisia. Eli se että telia sanoo että telia tv ilman laajakaistaa ei ole sama kuin telia tv laajakaistan kanssa on vain tekosyy monessa mielessä. Unicast ja multicast. Ei sillä oikeasti ole väliä enään tänä päivänä jos halua on..Voin sanoa suoraan että esim 50M yhteydellä voi pyörittää ainakin 2 eri telia tv unicast lähetystä samaan aikaan samalla yhteydellä ja vielä mobiilista katsoa yhtä samaan aikaan pätkimättä samassa wifi verkossa samalla yhteydellä...Jos siihen ei kovalevytallennus sovi niin se on palveluntarjoasta kiinni...Nämä on totuuksia.. Antaa jonkun telian asiantuntijan ampua tämäkin alas mutta sisimmässä he tietävät että tämä on tosi...

1 vastaus
Highlighted
Moderaattori
Moderaattori
Rekisteröitynyt: ‎26-07-2018
Kirjoituksia: 170
2/2

Vs: Milloin Kovalevy tallennus telia tv ilmanlaajakaistaa aIPTV?

Kyselin tätä meidän Telia TV -kehityspuolelta, ja kyseisen toiminteen tulon osalta ei ole tässä kohtaa antaa tarkempaa aikataulu-arviota. Varmasti kuitenkin infoamme sitä mukaa kun uusia ominaisuuksia tulee saataville. 

Kovalevytallennus vaatii oman kehitystyönsä Telia TV -digiboksipalveluun, eli suoraan siihen ei löydy tukea tai sitä voida vain lisätä käyttöön. 

 

Palaute ja toive tästä on kuitenkin nyt välitetty eteenpäin! Palvelua kehitämme koko ajan lisäten myös kokonaan uusia ominaisuuksia käyttöön, ja päivittäen nykyisiä. 


paras yhteisö.jpgeSIM.jpgliiga.jpg