Milloin Viaplay mukaan Viasatin kanavapaketteihin?

  • 21 March 2019
  • 4 kommenttia
  • 37 katselukertaa

Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki +14

Hei! Ruotsissa Telia tv:n kautta Viasatin kanavapaketin tilanneet saavat käyttöönsä myös Viaplay suoratoistopalvelun. Miksi Suomessa Telia tv:n asiakkaat eivät saa Viaplaytä käyttöön kun ovat tilanneet Telialta jonkin Viasatin kanavapaketeista? Dna tv:n asiakkailla on myös Viaplay mukana Viasatin kanavapaketeissa. Eikö Telia tosiaan osaa neuvotella myös suomalaisille asiakkailleen tuota  Viaplaytä mukaan? Mikä mättää?


4 kommenttia

Tästä on toki keskusteltu, mutta toistaiseksi mitään varmaa tietoa ei ole. Kysyn mikä on tilanne tällä hetkellä ja palaan asiaan kun saan vastauksen :)

Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki +14

Varmasti Viasatin kanavapaketteja tilattaisiin enemmän jos käyttöön saisi myös Viaplayn. Tuo edullisin Viasatin kanavapaketti maksaa kuitenkin 19,95, ja perus Viaplay vain 9,99. Miksi suomalaiset asiakkaat ovat eriarvoisessa asemassa ruotsalaisiin verrattuna? Ja onhan tosiaan Dna tv jo saanut neuvoteltua Viaplayn kanavapaketteihin mukaan. Onko Telian kanssa vain niin hankala tehdä sopimuksia, että mitään ei synny.

Sain vastauksen, että neuvottelut ovat edelleen kesken. Nämä eivät ole ihan yksiselitteisiä juttuja ja siellä on paljon yksityiskohtia, joihin pitää löytää ratkaisu. Ymmärrän, että se voi näyttää ulkopuolelta siltä, että asioiden eteen ei tehdä mitään. Tällä hetkellä tahtotila on sekä meillä että Viasatilla, mutta toki molempien osapuolten tulee olla tyytyväisiä niin ehtoihin, kuin tekniseen toteutukseen. Tarkempaa aikataulua ei siis vieläkään pysty lupaamaan.

Itselleni tämä puute ohjasi ottamaan suoraan vain Viaplayn. Mieluusti olisin jonkun Viasat paketin ottanut, mutta ainakin "tällä hetkellä" oli tosiaan järkevämpää ottaa pelkkä Viaplay 10€ kuukausihintaan kuin alkaa maksamaan tuplahintaa ja samalla rajoittaa valikoimaa.

Vastaa