peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
52570 Jäsentä
151315 Kirjoitusta
Katso mitä kaikkea voit tehdä Yhteisössä
^

Hienoa, kun tulit Yhteisöön. Täältä löydät valtavasti keskusteluita, blogeja ja ratkaisuja. Voit keskustella yhdessä muiden samanhenkisten jäsenten sekä ajoittain myös työntekijöidemme kanssa. Kokosimme sinulle kolme vinkkiä jotta pääset nopeasti kartalle siitä, mistä Yhteisössä on kyse.

ETSI JA LUE

Etsi tietoa, selaa keskusteluita ja lue blogeja. Joku toinen on saattanut jo painia saman ongelman kanssa ja saada siihen ratkaisun. Jos et löydä etsimääsi, aloita uusi keskustelu ja kysy neuvoa osaavilta jäseniltämme.

HAKUUN

JÄSENET AUTTAVAT TOISIAAN

Yhteisössämme jäsenet neuvovat toisiaan ja keskustelevat keskenään. Törmäät nopeasti myös VIP-jäseniimme. He kaikki ovat tavallisia asiakkaita kuten sinäkin.

TUTUSTU

OSALLISTU JA KEHU

Osallistu keskusteluihin, skaboihin ja pilotteihin. Kerro kokemuksistasi, ratko muiden ongelmia. Samalla keräät arvomerkkejä ja etenet Yhteisössä pidemmälle. Sinulla on mahdollisuus päästä jopa VIP-jäseneksi.

LUE LISÄÄ

Minne vuokralaitteet menee palautuksen jälkeen ?Highlighted
Uusi jäsen
Rekisteröitynyt: ‎27-12-2018
Kirjoituksia: 1
1/2

Minne vuokralaitteet menee palautuksen jälkeen ?

Minne laitteet kuten Telia TV digiboksit menee kun ne palautetaan ? Meneekö tehtaan tarkistukden jälkeen takaisin käyttöön vai kierrätykseen josta telialle vakuutusyhtiö maksaa sitten laitteesta aina tietyn summan ? 

0 tykkäystä
1 vastaus
Moderaattori
Moderaattori
Rekisteröitynyt: ‎17-12-2014
Kirjoituksia: 84
2/2

Vs: Minne vuokralaitteet menee palautuksen jälkeen ?

Moi @falcon245 ja tervetuloa Yhteisöön! 

Mikäli laitteet ovat olleet käytössä 2 vuotta tai pidempään, tai mallit eivät enää ole uusmyynnissä

(Technicolor TG799 modeemi ja Arris 4302 digiboksi), niitä ei tarvitse palauttaa vaan ne voi itse kierrättää vastuullisesti elektroniikkajätteenä. Toimimme juurikin noin kuten sanoitkin, eli palautetut laitteet saadaan eri toimenpiteiden jälkeen uudelleen käyttöön. 

 

 


paras yhteisö.jpgeSIM.jpgliiga.jpg