peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
52997 Jäsentä
152261 Kirjoitusta
Katso mitä kaikkea voit tehdä Yhteisössä
^

Hienoa, kun tulit Yhteisöön. Täältä löydät valtavasti keskusteluita, blogeja ja ratkaisuja. Voit keskustella yhdessä muiden samanhenkisten jäsenten sekä ajoittain myös työntekijöidemme kanssa. Kokosimme sinulle kolme vinkkiä jotta pääset nopeasti kartalle siitä, mistä Yhteisössä on kyse.

ETSI JA LUE

Etsi tietoa, selaa keskusteluita ja lue blogeja. Joku toinen on saattanut jo painia saman ongelman kanssa ja saada siihen ratkaisun. Jos et löydä etsimääsi, aloita uusi keskustelu ja kysy neuvoa osaavilta jäseniltämme.

HAKUUN

JÄSENET AUTTAVAT TOISIAAN

Yhteisössämme jäsenet neuvovat toisiaan ja keskustelevat keskenään. Törmäät nopeasti myös VIP-jäseniimme. He kaikki ovat tavallisia asiakkaita kuten sinäkin.

TUTUSTU

OSALLISTU JA KEHU

Osallistu keskusteluihin, skaboihin ja pilotteihin. Kerro kokemuksistasi, ratko muiden ongelmia. Samalla keräät arvomerkkejä ja etenet Yhteisössä pidemmälle. Sinulla on mahdollisuus päästä jopa VIP-jäseneksi.

LUE LISÄÄ

Miten lopetan total paketin tilaamisenUusi jäsen
Rekisteröitynyt: ‎18-06-2018
Kirjoituksia: 3
1/2

Miten lopetan total paketin tilaamisen

Telia on on tehnyt kaiken hankalaksi kun netissä ei voi lopettaa Total -paketin (eikä ilmeisesti mitään muunkaan paketin tilausta).

0 tykkäystä
1 vastaus
Herrasmies
Herrasmies
Rekisteröitynyt: ‎26-05-2016
Kirjoituksia: 1 722
2/2

Vs: Miten lopetan total paketin tilaamisen

Tervehdys, @ihanjokumuu! Ei huolta sillä kanavapakettien irtisanominen tai muokkaaminen omiin tarpeisiin ei ole niin vaikeaa vaan näissä tilanteissa tulee olla yhteydessä suoraan vaikkapa Telian asiakaspalveluun esim. chatissä tai palvelupyynnöllä. Jos sinulla on Telia TV:n mobiilipalvelun kanavapaketteja, niin Telian tukisivustolla on hyvät ohjeet sen irtisanomiseen itsepalveluna:

https://www.telia.fi/asiakastuki/tv-ja-viihde/telia-tv-sovellus/tilaaminen-tvm

 

Omilta Sivuilta löytyy myös Telia TV:n digiboksin kanavapakettien irtisanomisen mahdollisuus.

 

Telia TV.JPG

 

Voisinko jotenkin muutoin olla avuksi? Hymiö Onnellinen

Viat ja häiriöt | ✆ Asiakaspalvelu | ⛹ Omat Sivut | ⛔ Mobiilivarmenne | ⚽ Telia TV | ♫ Spotify | ❤ Minun Telia | ⚪ Telia DOT

"Erehtyminen on inhimillistä, mutta asioiden perinpohjaiseen sotkemiseen tarvitaan tietokone." -Paul Ehrlich