peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
58070 Jäsentä
161727 Kirjoitusta

Telia yhteisö on nyt myös laiteyhteisö

Lue lisää
Yhteistyössä OnePlus

Miten saan luvatun Viasat viihde -paketin toimimaan?Highlighted
Uusi keskustelija
Rekisteröitynyt: ‎22-02-2016
Kirjoituksia: 6
1/2

Miten saan luvatun Viasat viihde -paketin toimimaan?

Minulle pitäsi olla tulossa hybridilaajakaistaan päivityksen yhteydessä ilmainen puolen vuoden jakso Viasat viihde -pakettia. Sain 4.1. kanavapaketin tilausvahvistusviestin, jossa sanottiin kanavapaketin olevan katsottavissa hetken kuluttua. Mitä pitää tehdä että se alkaa näkymään?

0 tykkäystä
1 vastaus
Moderaattori
Moderaattori
Rekisteröitynyt: ‎26-07-2018
Kirjoituksia: 417
2/2

Vs: Miten saan luvatun Viasat viihde -paketin toimimaan?

Onko sinulla jo olemassa oleva Telia TV -boksi käytössäsi, vai tilattiinko sellainen sinulle hybridilaajakaistaan päivittämisen yhteydessä?

Jos sinulla on jo olemassaoleva boksi, eikä kanavapaketti ole siihen automaattisesti ilmestynyt kannattaa kokeilla digiboksin uudelleenkäynnistystä. Tämä tapahtuu irrottamalla digiboksin virtajohto hetkellisesti seinästä, ja laittamalla se sitten takaisin. Jos Telia TV tilattiin sinulle kokonaan uutena palveluna hybridin yhteydessä, saat pian tarvittavan boksin postitse, ja kanava on tämän jälkeen katsottavanasi. Odotellessasi uutta boksia, kanavapaketti voidaan kytkeä myös Telia TV -mobiilipalveluun, jolloin pääset pakettia katsomaan heti sen kautta! 

 

Mikäli tästä ei ollut apua, voisimme katsoa tilauksen tilannetta tarkemmin vielä asiakaspalvelumme kautta. Voit täältä kirjautua asiakassivuillesi, ja availla esimerkiksi chatin kanssamme. Olemme siellä paikalla vuorokauden ympäri! Hymiö Onnellinen

Telia Yhteisö on nyt myös Laiteyhteisö.jpg