MyHits TV-kanava valikoimiin!


Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki +9

Virolainen TV kanava joka esittää musiikkivideoita ja tosi hyviä semmosta. Kanava oli päällä kylpylähotellis jossa olin yön ja se oli siellä allasosastolla allasbaarin luona. Toivoisin että sen saisi myös tänne Suomeen. Virossa sitä jakaa useampi operaattori maksukanavapaketissa kuten Telia Eesti.

Toiveena olisi että tän saisi kaapeliTV:hen ja Telia TV:hen


5 kommenttia

Moi @Antsa92 ja tervetuloa Yhteisöön! Laitetaanpas palautetta eteenpäin kanava-asioista päättäville henkilöille. En uskalla luvata, että MyHits saadaan valikoimiin, mutta toivotaan parasta :)

Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki +9

Loistavaa, sit eikun varaamaan kokoushuonetta ja neuvottelemaan. Saako sit väliaikatietoa missä vaiheessa tuo homma etenee?

Luulis olevan Telia tuttu noille koska Telian Virolaisella yhtiöllä Telia Eesti löytyy kyseinen kanava niiden valikoimasta.

Katsotaan mitä saan vastaukseksi. Kannattaa kuitenkin varautua siihen, että homma ei ota tuulta alleen. Voi olla, ettei täällä Suomessa ole tarpeeksi kysyntää virolaiselle TV-kanavalle, mutta aina saa toki toivoa :)

Kylläpä onkin vaan komeat kanavatarjonnat Telia Eestillä:https://www.telia.ee/era/kodu/tv/telia-tv/

Tulee vähän mieleen KotiTv 2010-luvun alussa :smileyhappy:

 

Näyttää olevan monia kanavia tarjolla, joita tälläkin foorumilla on pitkään toivottu :smileyvery-happy:  siis sellaisia, jotka olisi myös Suomeen suunnattu.

 

Onkohan Telia Suomen valikoimiin tulossa pian uutta kanavatarjontaa? Kun tuolla Mix M paketissakin on jo 13 poistumassa / jo poistunutta kanavaa valikossa. 

 

 

Moi @legion5000! Välitän myös sinun palautteesi eteenpäin, kiitos siitä 🙂 Kanavatilanne elää ja näitä asioita kyllä mietitään koko ajan. Toivottavasti valikoima kasvaa entisestään jatkossa.

Vastaa