Ohjelmaopas


Minkä takia ohjelmaopas ei ole ajantasalla? Eurosport 2 lähettää wimbledonia, mutta ohjelmaoppaan mukaan tulee jotain muuta. Esim eilen 2.7 illalla n 21.00 livelähetys.


4 kommenttia

Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +15

@Puuhakas@  kirjoitti:

Minkä takia ohjelmaopas ei ole ajantasalla? Eurosport 2 lähettää wimbledonia, mutta ohjelmaoppaan mukaan tulee jotain muuta. Esim eilen 2.7 illalla n 21.00 livelähetys.


Eurosportin ohjelmatiedoissa on ollut nämä puutteet, joten sen takia se on meillekin siirtynyt. Eli Eurosportin omissa ohjelmatiedoissa ei ole ollut mitään mainintaa eilen tulleesta tenniksestä. 

Ohjelmatiedot ovat edelleenkin virheeliset. Miten usein tiedot päivittyvät eurosportilta teille?

Saatteko hoidettua asian, sillä kanava on maksullinen ja täytyyhän ohjelmatiedot olla ajantasalla.

Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +13

Ongelma on tiedossa Eurosportin puolella ja he selvittävät tämän varmasti mahdollisimman pian. Meillä ohjelmatiedot päivitetään useamman kerran päivässä, kun ohjelmantarjoajat päivittävät omansa.

Kunniamerkki +7

Hei,

Eurosportin oman ohjelmaoppaan mukaan tänään pitäisi tulla Wtcr -kilpailuja suorana Eurosport 2 -kanavalla. Siellä pyörii kuitenkin Ranskan ympäriajon toinen etappi englannin kielisellä selostuksella.

Eurosport kanavien ohjelmiin ei koskaan voi luottaa. He eivät itsekään tiedä, mitä lähettävät. Todella surkeaa palvelua todella surkeilla mainoskatkoksilla. Ja kanavista pitää vielä maksaa.

Eli ensimmäisenä kannattaa tarkistaa kanavan omilta sivuilta, mitä ohjelmaa pitäisi tulla. Sen jälkeen kannattaa katsoa, mitä sieltä tulee. Kanavan omassa ohjelmaoppaassa pitäisi olla aika tarkat tiedot etukäteen, muttei ainakaan Eurosportin kohdalla. Ohjelmatiedot ovat käsittääkseni lyöty lukkoon viikkoja aikaisemmin. Itse katson ohjelmatiedot Telkku.comista. Sinne päivittyvät ainakin Ylen ohjelmamuutokset parin päivän varoitusajalla.

Vastaa