peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
52050 Jäsentä
150211 Kirjoitusta
Katso mitä kaikkea voit tehdä Yhteisössä
^

Hienoa, kun tulit Yhteisöön. Täältä löydät valtavasti keskusteluita, blogeja ja ratkaisuja. Voit keskustella yhdessä muiden samanhenkisten jäsenten sekä ajoittain myös työntekijöidemme kanssa. Kokosimme sinulle kolme vinkkiä jotta pääset nopeasti kartalle siitä, mistä Yhteisössä on kyse.

ETSI JA LUE

Etsi tietoa, selaa keskusteluita ja lue blogeja. Joku toinen on saattanut jo painia saman ongelman kanssa ja saada siihen ratkaisun. Jos et löydä etsimääsi, aloita uusi keskustelu ja kysy neuvoa osaavilta jäseniltämme.

HAKUUN

JÄSENET AUTTAVAT TOISIAAN

Yhteisössämme jäsenet neuvovat toisiaan ja keskustelevat keskenään. Törmäät nopeasti myös VIP-jäseniimme. He kaikki ovat tavallisia asiakkaita kuten sinäkin.

TUTUSTU

OSALLISTU JA KEHU

Osallistu keskusteluihin, skaboihin ja pilotteihin. Kerro kokemuksistasi, ratko muiden ongelmia. Samalla keräät arvomerkkejä ja etenet Yhteisössä pidemmälle. Sinulla on mahdollisuus päästä jopa VIP-jäseneksi.

LUE LISÄÄ

Omien sivujen ohjelmaopasKommentaattori
Rekisteröitynyt: ‎04-02-2015
Kirjoituksia: 68
1/2

Omien sivujen ohjelmaopas

Omien sivujen ohjelmaoppaan tiedot päättyvät täysin ensi keskiviikkoon 28/11. Tällainen tallennuskielto ihmetyttää, ja maksavana asiakkaana odotan pikaista korjausta asiaan - ellei Telialla ole jälleen jotain uutuutta tulossa, josta se ei viitsi asiakkailleen tiedottaa.

0 tykkäystä
1 vastaus
Moderaattori
Moderaattori
Rekisteröitynyt: ‎17-12-2014
Kirjoituksia: 75
2/2

Vs: Omien sivujen ohjelmaopas

Ohjelmaoppaassa on tällä hetkellä häiriö, jonka vuoksi ohjelmatiedot puuttuvat 29.11. eteenpäin. Tilanne on korjauksessa ja pyritään saamaan kuntoon mahdollisimman pian. 


paras yhteisö.jpgeSIM.jpgliiga.jpg
0 tykkäystä