peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
53008 Jäsentä
152304 Kirjoitusta
Katso mitä kaikkea voit tehdä Yhteisössä
^

Hienoa, kun tulit Yhteisöön. Täältä löydät valtavasti keskusteluita, blogeja ja ratkaisuja. Voit keskustella yhdessä muiden samanhenkisten jäsenten sekä ajoittain myös työntekijöidemme kanssa. Kokosimme sinulle kolme vinkkiä jotta pääset nopeasti kartalle siitä, mistä Yhteisössä on kyse.

ETSI JA LUE

Etsi tietoa, selaa keskusteluita ja lue blogeja. Joku toinen on saattanut jo painia saman ongelman kanssa ja saada siihen ratkaisun. Jos et löydä etsimääsi, aloita uusi keskustelu ja kysy neuvoa osaavilta jäseniltämme.

HAKUUN

JÄSENET AUTTAVAT TOISIAAN

Yhteisössämme jäsenet neuvovat toisiaan ja keskustelevat keskenään. Törmäät nopeasti myös VIP-jäseniimme. He kaikki ovat tavallisia asiakkaita kuten sinäkin.

TUTUSTU

OSALLISTU JA KEHU

Osallistu keskusteluihin, skaboihin ja pilotteihin. Kerro kokemuksistasi, ratko muiden ongelmia. Samalla keräät arvomerkkejä ja etenet Yhteisössä pidemmälle. Sinulla on mahdollisuus päästä jopa VIP-jäseneksi.

LUE LISÄÄ

Ongelmallinen etätallennusKommentaattori
Rekisteröitynyt: ‎26-12-2014
Kirjoituksia: 37
21/23

Vs: Ongelmallinen etätallennus


@PiaJo@  kirjoitti:

@Caacao73 @Anssi5 Vikatilannetta oli pitkään, mutta eilen se on testattu toimivaksi eli lyhyestä virsi kaunis: nyt toimii.


Elisa Viihteellä toimii tosiaan oikein mallikkaasti. Ei ole ollut minkäänlaista vikatilannetta, lyhyttä tai pitkää. Tallennan jatkuvia tallennuksia Elisa Viihteellä HD tarkkuudella. Tallennan ohjelmia digiboksilla, kännykällä, tietokoneella ja tabletilla. Ja katselen niitä tallennuksia myös ihan millä laitteella tahansa. Oikein kivaa, kun homma toimii. Ja tallenteet säilyvät kaksi vuotta. Eikä maksa 6,50 kuukaudessa. 

 

Siellä Telian puolella taitaa olla vähän toisin. Kuinkas kauan se etätallennus oikein taas toimikaan (vaikka eihän se oikeasti ole luvatun kaltaisena toiminut vielä sekuntiakaan), kun näyttää palstan muista viesteistä päätellen olevan taas kokonaan rikki. Annas kun mä arvaan. Ihan pian toimii kaikki. Ainakin heti puolen vuoden päästä, tai ehkä vuoden päästä. Tai sitten kuopataan toimimattomana ja rakennetaan uusi toimimaton systeemi tilalle.

 

Jääkiekkokauden alkua odotellessa...

Kommentaattori
Rekisteröitynyt: ‎26-12-2014
Kirjoituksia: 37
22/23

Vs: Ongelmallinen etätallennus


@PiaJo@  kirjoitti:

@Caacao73 @Anssi5 Vikatilannetta oli pitkään, mutta eilen se on testattu toimivaksi eli lyhyestä virsi kaunis: nyt toimii.


Ei hemmetti. Nythän mä vasta huomasin. Sä tulit 6.7 kertomaan, että nyt toimii ja samaan aikaan telian virallinen tiedote kertoo näin: "Toistuvaistallennukset eivät ole tallentuneet 5.7. alkaen".

 

Ei kai tuosta voi muuta päätellä, kuin että teidän "korjaus" rikkoi etätallenneuksen kokonaan. Aiemmin se sentään toimi osalla asiakkaista, nyt ei kaiketi kenelläkään. Aikamoista. 

 

Onneksi vaihdoin Elisa Viihteeseen. Se toimii. Oikeasti.

Highlighted
Moderaattori
Moderaattori
Rekisteröitynyt: ‎17-12-2014
Kirjoituksia: 700
23/23

Vs: Ongelmallinen etätallennus

Hienoa kuulla että nykyinen palvelusi toimii ja että olet siihen kaikin puolin tyytyväinen.

 

Mitä tulee  etätallennukseen niin siitä keskustellaan tällä hetkellä useammassakin eri ketjussa. Kuten esim. tässä ketjussa ja täällä on tänäänkin vastailtu, korjaustoimenpiteitä tehdään koko ajan. Kaikkemme siis tehdään että homma saadaan kuosiin mahdollisimman pian.


paras yhteisö.jpgeSIM.jpgliiga.jpg
0 tykkäystä