Ongelmia hbo ohjelmakirjastossa

  • 2 January 2016
  • 5 kommenttia
  • 1 katselukerta

Ennen näkyi aina tuo väkänen katsottujen vieressä, mutta nykyään välillä näkyy ja välillä ei joka on häiritsevää kun ei välttämättä muista minkä jakson on viimeksi katsonut.

5 kommenttia

Ilmeisesti nyt olet digiboksilla käyttänyt HBO:n ohjelmakirjastoa? Testailin tuossa eri sarjoja ja väkänen tuntui tulevan oikein näkyviin ja jos ohjelma jäi enemmän kesken niin tuli toinen merkki. Oletko huomannut, että väkänen jäisi pois jossain tietyssä tilanteessa tai tietyissä sarjoissa? 

Joo digiboksilla olen käyttänyt. Kaikissa sarjoissa mitä on nyt tullut katsottua esim. the wire ja kun avaan kirjastosta vaikka dexterin minkä olen katsonut ennen tuota ongelmaa niin jokaisen jakson vieressä väkänen. Nykyään näkyy vain edellisen katsotun kohdalla väkänen mikä olisi ihan ok jos katsoo vain yhtä sarjaa kerralla.

Joo kyllä niiden väkästen kuuluisi säilyä. Käy tekemästä tästä suoraan vikailmoitus Omilta sivuilta. Olisi hyvä, jos saat siihen vielä jonkun esimerkin ohjelmasta eli milloin katsottu ja millä välillä merkki hävinnyt näkyvistä. Oletko muissa ohjelmakirjastoissa huomannut vastaavaa vikaa?

Ei ole käytössä muita kun hbo ohjelmakirjasto. Väkänen näkyy edellisen katsotun jakson vieressä esim. katsonut the wires jakson väkänen näkyy sen vieressä ja sitten katsonut jonkun toisen sarjan jakson niin siihen tulee väkänen ja the wires jakson vierestä väkänen katoaa.
Ei toimi vieläkään kunnolla ja nyt huomannut uuden ongelman jos on jäänyt vaikka dexterin jakso kesken ja katsoo jotain toista sarjaa niin se kellon kuva katoaa dexter jakson vierestä eikä muista mihin on jäänyt vaan jakso alkaa alusta.

Vastaa