peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
143389 Kirjoitusta
49092 Jäsentä
Katso mitä kaikkea voit tehdä Yhteisössä
^

Hienoa, kun tulit Yhteisöön. Täältä löydät valtavasti keskusteluita, blogeja ja ratkaisuja. Voit keskustella yhdessä muiden samanhenkisten jäsenten sekä ajoittain myös työntekijöidemme kanssa. Kokosimme sinulle kolme vinkkiä jotta pääset nopeasti kartalle siitä, mistä Yhteisössä on kyse.

ETSI JA LUE

Etsi tietoa, selaa keskusteluita ja lue blogeja. Joku toinen on saattanut jo painia saman ongelman kanssa ja saada siihen ratkaisun. Jos et löydä etsimääsi, aloita uusi keskustelu ja kysy neuvoa osaavilta jäseniltämme.

HAKUUN

JÄSENET AUTTAVAT TOISIAAN

Yhteisössämme jäsenet neuvovat toisiaan ja keskustelevat keskenään. Törmäät nopeasti myös VIP-jäseniimme. He kaikki ovat tavallisia asiakkaita kuten sinäkin.

TUTUSTU

OSALLISTU JA KEHU

Osallistu keskusteluihin, skaboihin ja pilotteihin. Kerro kokemuksistasi, ratko muiden ongelmia. Samalla keräät arvomerkkejä ja etenet Yhteisössä pidemmälle. Sinulla on mahdollisuus päästä jopa VIP-jäseneksi.

LUE LISÄÄ

Osa tv kanavista pimeenä?Highlighted
Suutari
Rekisteröitynyt: ‎03-01-2015
Kirjoituksia: 59
1/2

Osa tv kanavista pimeenä?

On käynnistetty boksi uudelleen ja laajakaista modeemi ja myös resetoitu, ei auta.

Nämä on pimeenä. Nat geo HD, History HD, Eurosport 1 HD ja 2 HD, BBC brit HD, Animal planet HD, viasat Exlore HD, C More MAX, Ruutu+ Leffat HD.

 

Tilatuista ainoastaan Discovery näkyy.

0 tykkäystä
1 vastaus
Suutari
Rekisteröitynyt: ‎03-01-2015
Kirjoituksia: 59
2/2

Vs: Osa tv kanavista pimeenä?

Monen tunnin kulutta taikaiskusta taas näkyy.

0 tykkäystä