Päivityksen seurauksena virhekoodi 714

  • 5 October 2018
  • 2 kommenttia
  • 1731 katselukertaa

Käyttäjätaso 2
Kunniamerkki +6

   Siinäpä ne tärkeimmät jo olikin. Annoin päivittää, eikä sen jälkeen ole tarvinnut ohjelmia katsoa. Paha laittaa mitään tallentumaankaan , ja olisi muutakin menoa kuin odotella josko joskus suostuisi käynnistymään. Mukava mainostaa kavereille kuinka hyvä tuote. Sain aika osuvan kommentin: "*******a mikä *******a".

 

 


2 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +20

Hei @keskone!


 


1. Ota digiboksista virtajohto irti.
2. Paina digiboksin päällä olevaa painiketta pohjassa samalla kun digiboksin virtajohto kytketään takaisin ja pidä painike painettuna niin kauan kunnes etupaneelin valon vilkunta muuttuu vihreästä punaiseksi.
3. Kun TV ruudulle tulee kuva, paina kaukosäätimen INFO-painiketta, niin System Configuration Menu näkymä aukeaa. (INFO-painiketta voi alkaa näpsyttelemään jo sen jälkeen kun digiboksin painikkeesta on päästetty irti).
4. Valitse nuolinäppäimillä valikosta SYSTEM.
5. Valitse nuolinäppäimillä REMOVE SOFTWARE, paina OK, valitse yes ja paina OK.
6. Valitse nuolinäppäimillä FACTORY RESET, paina OK, valitse yes ja paina OK.
7. Navigoi nuolinäppäimillä EXIT-kohtaan ja paina OK.
8. Valitse EXIT OPTIONS -valikosta REBOOT WITHOUT SAVING ja paina OK. (Pitäisi olla automaattisesti valittuna, eikä anna vaihtaa muuksi jos resetointi on onnistuneesti suoritettu).
9. Digiboksi käynnistyy uudelleen ja pyytää syöttämään tunnukset.


 


Oliko tuosta apua?

Käyttäjätaso 2
Kunniamerkki +6

Alkoi toimimaan ties monennenko uudelleenkäynnistymisen jälkeen. Kun alkoi olla kymmenen minuutin pintaan odottelua otin virtajohdon irti. Tuo ehti toistua muutaman kerran, ja uudelleenkäynnistin reitittimenkin kokeeksi. Tuon jälkeen reitittimeen kesti kauan tulla yhteys mobiiliverkkoon, ja taas uuden digiboksin uudelleenkäynnistyessä tuli normaalit uudelleenkäynnistymisen tekstit ruudulle ja boksi käynnistyi normaalisti, ja samaan aikaan reititin löysi mobiiliverkon. Alkoi toimimaan ennen kuin oli n tuon kikkailukäynnistyksen ohjeen lukenut. Oli mukava liigailta.

 

Vastaa