peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
59868 Jäsentä
165358 Kirjoitusta

Telia yhteisö on nyt myös laiteyhteisö

Lue lisää
Yhteistyössä OnePlus

Palaute Telia-tv & asentaminenUusi jäsen
Rekisteröitynyt: ‎05-01-2018
Kirjoituksia: 2
1/5

Palaute Telia-tv & asentaminen

Saimme eilen Telia-tv digiboksin ja reitittimen postista. Näiden asentamiseen sekä ihmettelyyn meni reilu 2 tuntia aikaa. Ohjeet oli selkeät, mutta digiboksin ohjeet olivat englanniksi. Olisihan se kiva jos ohjeet olisi myös suomeksi, sillä oli hiukan hankalaa ymmärtää mitä digiboksin kanssa piti tehdä. Lisäksi suomenkielisissä ohjeissa ei oltu mainittu mitään siitä, että telkkarin ja digiboksin pitää ensiksi löytää laajakaista nettiyhteys. Kun vihdoin olimme netin saaneet digiboksiin niin palvelun avaamiseen tuli koko ajan joku virhe ja netti pätkii koko ajan. Ja kun netti meni välillä poikki, niin digiboksi ei suostunut toimimaan. En myöskään lähde soittamaan telian asiakaspalveluun kysymään toimintaohjeita, sillä mikäli apua haluat niin se maksaa yli euron per minuutti. Ei kiitos. Saimme Telia-tv:n toimimaan mutta oli se kyllä aika hankalaa.

0 tykkäystä
4 vastausta
Moderaattori
Rekisteröitynyt: ‎16-12-2014
Kirjoituksia: 812
2/5

Vs: Palaute Telia-tv & asentaminen

Moi @Jassukassu! Käyttöönoton pitäisi olla mahdollisimman helppoa ja meillä on selvästikin parantamisen varaa sen suhteen. Välitin viestisi Telia TV:n kehitysporukalle, kiitos arvokkaasta palautteesta!

0 tykkäystä
Yhteisömanageri
Rekisteröitynyt: ‎12-12-2014
Kirjoituksia: 3 658
3/5

Vs: Palaute Telia-tv & asentaminen

Tarkennan vielä sen, että soitto asiakaspalveluun ei suinkaan maksa euron per minuutti vaan normaalin matkapuhelumaksun verran. Asia mainitaan täällä.

 

Meillä on erikseen Helppi-palvelu jossa neuvotaan puhelimitse laitteiden asennuksissa, sellaisissa tilanteissa, joissa asiakaspalvelu ei pysty auttamaan. Heidän avullaan onnistuu vaikka kodin langattoman verkon käyttöönotto. Lisätietoja Telia Helpistä täällä.

0 tykkäystä
Uusi jäsen
Rekisteröitynyt: ‎05-01-2018
Kirjoituksia: 2
4/5

Vs: Palaute Telia-tv & asentaminen

Tarkoitin siis helppiä. Siihen neuvottiin soittamaan jos asennuksen yhteydessä tulee ongelmia. Laitoin myös telian kautta chat-palveluun viestiä, mutta sieltä ei vastattu. Odotin noin 30min ja siinä aikana saimme tapeltua laitteen kanssa niin että se alkoi toimimaan.

0 tykkäystä
Yhteisömanageri
Rekisteröitynyt: ‎12-12-2014
Kirjoituksia: 3 658
5/5

Vs: Palaute Telia-tv & asentaminen

Ymmärrän. Tärkeintä, että saitte lopulta homman pelittämään. Pahoittelut ongelmista ja kiitos kun kerroit kokemuksistasi, Ilari laittoi ne eteenpäin.

 

Jos haluat, niin hyödynnä Yhteisöä myös jatkossa, täältä löytyy paljon vinkkejä eri asioihin ja jos ei löydy niin aina voi kysyä lisää Hymiö Onnellinen