Palveluun ei tällä hetkellä saada yhteyttä

  • 25 February 2015
  • 64 kommenttia
  • 15 katselukertaa

Ihmettelen tässä, että mitähän siellä soneran palvelimilla tapahtuu aina kahdeksan/yhdeksän aikaan illalla?

 

Koska juurikin näihin aikoihin ilmaantuu aina nämä palveluun ei saada yhteyttä systeemit.

 

Milloin ei saada yhteyttä tekstitv:hen, milloin ei tallennuksiin, milloin mihinkin. Samaa jatkunut tässä kaksi ja puoli vuotta jo. Eli koko sen ajan, kun on soneran viihde minulla ollut.

 

Käyttäjäruuhka parhaaseen katseluaikaanko sen tekee? Ja miksi sonera ei tee asialle mitään? Tästäkin aiheesta on ollut valituksia näilläkin keskustelupalstoilla koko sen 2,5 vuoden ajan.

 

On se niin mukava, kun laitat iltapalan valmiiksi, avaat sonera viihteen...ja kas kummaa, taaskaan ei toimi tallennukset!

 

Itse en herkästi näihin yleensä hermostu, mutta kyllä se pikku hiljaa alkaa pahasti ärsyttämään, kun asian eteen ei tehdä siellä päässä mitään.

 

Jos se on asiantuntemuksen puutteesta kiinni niin hankkikaa sitä lisää. Jos se taas on kiinni siitä, ettei tällaisesta virheestä kannata välittää, niin eipä sitten mitään.

 

No eipä tuo näköjään vielä tämän viestin kirjoittelun aikana herännyt henkiin, joten menee sitten netflixin katsomiseksi.


64 kommenttia

Sama vika: Teksti- tv eikä tallennukset pelitä. Tallennukset tökkii aika useinkin, mutta nyt eka kertaa teksti-tv jumissa. Viihde ollut n.2 vuotta

Täällä kanssa pimeni koko viihde. On toiminut hyvin 2 vuotta ainoana kuvalähteenä. Toivottavasti pistävät jotain infoa kohta!!! Alkaa mestarien liiga, josta maksan itseni kipeäksi:(
Sama juttu täällä.. Painoin teksti-tv:een päälle ja tilttas siihen. Sen jälkeen en oo kuvaa ulos saanut digiboksi ja modeemi molemmat restartattu. Wtf?
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +22
Vika ja häiriötiedotteissa on maininta txt-tv - yms probleemeista http://www.sonera.fi/etsi+apua+ja+tukea/ajankohtaista/vika+ja+hairiotiedotteet/

Viat siis meillä tiedossa. Pahoittelut ongelmista.

Täällä sama ongelma.Tallennuksiin ei yhteyttä, ohjelmakirjasto ei toimi. Todella tympeää.Sonera voisi ilmoitella vikatiedotteilla asiaa koskien. Tämä toistuu liian usein. Turhauttavaa.

Täälläkään ei koko palveluun saada yhteyttä. Ei tässä ehkä pelkän teksti-tv:n toimimattomuuden ilmoittaminen riitä. Saapa nähdä meneekö Ucl-pelit kokonaan ohi.

Eipä toimi ei. Ensin tuli jokin vikakoodi, kun yritti tallennuksiin. Käynnistin sitten laitteet uusiksi, kun se on joskus näihin tehonnut. Nyt ei käynnisty koko TV-palvelu enää ollenkaan. Netti kyllä toimii.

 

Vajaan viikon tuossa oltiin ilman yhteyksiä, kun oli jokin mystinen vika jossain. Talojakamosta sitten Relacomin tyyppi kävi napsauttamassa homman toimimaan. Harmittavasti viikonloppu meni kärvistellessä.

 

Kaipa näistä jotain korvausta tulee? Korvataanko usean päivän katkos automaattisesti vai pitääkö reklamoida johonkin?

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +22
Linkkaamallani sivulla mainitaan myös tänään alkanut probleema Ohjelmaoppaassa. Itse tulkkaan että siellä on nyt laajemminkin probleemeja, noiden tiedotteiden ja teidän kertoman perusteella.

Sama homma täällä Vantaalla. Boksi on resetoitu täysin, eikä herää millään henkiin. Eipä tuo mobiilissakaan tunnu toimivan tippaakaan.

Sama ongelma täällä ja pikkusen ottaa päähän. Soitin vikapalveluun, jonotin huikeat 31minuuttia ja Soneran päästä puhelu katkaistiin, joten se sillä selvä. Mitäs sit keksis?

Mulla ei tulee vaan valkoinen ruutu kun laittaa voksin päälle. Ja tosiaan meni siitä tilttiin ku painoin teksti tv:een päälle. Vai voiko olla niin hyvä ajoitus että systeemin meni alas juuri siihen aikaan. Älkää ainakaan kokeilko teksti tv näppäintä, jos haluatte UCL matseja kattella.. Niin siis kenellä viihde nyt yleensäkin toimii. Harmi että tätä taitaa lukea vaan ne joilla se ei toimi.. Arsesta koko homma.

Laitoin laitteet päälle ja tuli valkoinen ruutu. Muutaman minuutin päästä tuli sininen sivu ja teksti "Palveluun ei tällä hetkellä saada yhteyttä. Ole hyvä ja odota..." Muutaman minuutin päästä tuli punainen error : undefined.

 

Käynnistin uudelleen. Taas jonkun aikaa valkoinen ruutu, sitten tervetuloa, mutta palveluun ei saada yhteyttä. Nousi 35 % eikä liiku enää...

 

Odotellaan nyt sitten käynnistämättä uudelleen ohjeen mukaisesti...

Tässä on kyllä käynnistelty niin boxia kuin modeemiakin, tuloksetta. Sonera Avustaja sanoo nettiyhteyden toimivan ja toimiihan tämä, ei vaan boxin mielestä. Miksei vieläkään vikatiedotetta? Jonoa vikapalveluun 23minuuttia... Hmm.

Joo, täytyisi aina käydä katsomassa täältä ennen kuin kokeilee uudelleen käynnistämisiä. 43% jäi eikä taas tapahdu taas mitään.

Onko muilla ollut viime päivien aikana hidasteleva teksti-tv? Nythän se jumitti kunnolla, mut sivut on latautuneet, viime aikoina, ajoittain pätkien.
Koti TV:n softapäivityksiä pitäisi testailla ennen kuin laitetaan levitykseen. Viimeisimmän päivityksen myötä Philipsin Vastaanottimissa ei näytä enää HDMi toimivan (SCART tomii). Nauhoitusten toisto hyytyy säännöllisesti muutaman kymmenen minuutin välein. Ja nämä jatkuvat palvelubreikit ovat todella ärsyttäviä.

Nonniin rakas Sonera, olisko pikkuhiljaa aika siirtyä niistä puheista tekoihin.

 

Kasa P**KAA kuvastaa paremmin kuin hyvin tätä teidän palvelua, kunhan tuo määräaikaisuus tulee tiensä päähän niin saa sinisorsat uudet leikkikaverit jyväsjärveen. Se että joku käy tuumaamassa pahoittelut kun koko palvelu on jumissa, ei enää riitä... sanoista tekoihin, kesäkuun alussa soneran vehkeet sukeltaa!

Menee huomenna vaihtoon kyllä sonera! 100e kuussa maksuun ja mitä saa vastineeks..valkosen kuvaruudun!
Kaikki myös tehty täällä, mikään ei auta.
Ja kun ei oo ainoo kerta, kohta 3v ollu ja aina jotain ongelmia.

Jännä kun meillä ei oo tätä ennen ollu ongelmia ja toukokuun alusta ollu käytössä? Jos tää yks kerta (mistä ei ole edes ilmoitettu) ärsyttää näin paljon, ni jos useesti kävis ni varmaa ois lentäny boxi jo ulos... 

tervetuloa henk. koht. maanpäälliseen hel*ettiin 🙂 se on tulevaisuudessa tätä sitten soneran kanssa

Olisikin pelkkä teksti tv kun ei toimi...

 

Ainut mitä pystyn tekemään ( boxin ja netin uudelleenkäynnistyksenkään jälkeen ) on vaihtaa kanavalta toiselle ja sekin toimii viiveellä..

Menusta yrittää mitä vain niin vika koodeja tulee vastaan mm 521,  611,  516

niin ja tietysti ystävällinen teksti yritä myöhemmin uudelleen..

 

Mahtaako joku tietää tallentaako aiemmin ajastetut ohjelmat???

Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki +16

Vaikea sanoa sillä en ainakaan tiedä miten Sonera Viihde on rakennettu... Ja kuinka paljon siitä on nyt poissa käytöstä... 

Boxin oman vianmäärityksen mukaan vika on videovuokraamossa -> ota yhteys asiakaspalveluun. Savumerkeillä varmaan kokeiltava kun eivät aiemmin puheluihin vastanneet. 

 Oisko aika että sonera reagoi jotenkin muutenkin negatiiviseen palautteeseen kuin toteamalla että tutkimme tilannetta ja pahoittelemme tilannetta.Eihän tää nyt voi mennä näin että teillä ei ole minkäänlaista vastuuta myymästänne tuoteesta!!! ps:missä hyvitykset 

Täällä kanssa ongelmaa vähän kaikessa ja kaikki alkoi kun koitti teksti tv:tä.. Nyt käynnistelyn jälkeen alkoi näkymään tv mutta muut ei toimikaan.. Joskus kun oli samanlaista ongelmaa niin ohjelmoidut tallennukset kyllä tallensi.. Tiedä nyt sitten mikä toimii..

 

Esimerkiksi tallennuksia ei pysty katsomaan kun paiskaa yhteysvirhettä ja ei löydä mitään..

 

Ihmeen hyvin tuo onkin viime aikoina toiminut mutta tälläiset isot ongelmat ei kyllä lisää luottamusta..

Vastaa