peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
52057 Jäsentä
150238 Kirjoitusta
Katso mitä kaikkea voit tehdä Yhteisössä
^

Hienoa, kun tulit Yhteisöön. Täältä löydät valtavasti keskusteluita, blogeja ja ratkaisuja. Voit keskustella yhdessä muiden samanhenkisten jäsenten sekä ajoittain myös työntekijöidemme kanssa. Kokosimme sinulle kolme vinkkiä jotta pääset nopeasti kartalle siitä, mistä Yhteisössä on kyse.

ETSI JA LUE

Etsi tietoa, selaa keskusteluita ja lue blogeja. Joku toinen on saattanut jo painia saman ongelman kanssa ja saada siihen ratkaisun. Jos et löydä etsimääsi, aloita uusi keskustelu ja kysy neuvoa osaavilta jäseniltämme.

HAKUUN

JÄSENET AUTTAVAT TOISIAAN

Yhteisössämme jäsenet neuvovat toisiaan ja keskustelevat keskenään. Törmäät nopeasti myös VIP-jäseniimme. He kaikki ovat tavallisia asiakkaita kuten sinäkin.

TUTUSTU

OSALLISTU JA KEHU

Osallistu keskusteluihin, skaboihin ja pilotteihin. Kerro kokemuksistasi, ratko muiden ongelmia. Samalla keräät arvomerkkejä ja etenet Yhteisössä pidemmälle. Sinulla on mahdollisuus päästä jopa VIP-jäseneksi.

LUE LISÄÄ

SM-Liiga 2018-2019 kirjastotHighlighted
Uusi keskustelija
Rekisteröitynyt: ‎11-08-2017
Kirjoituksia: 9
1/2

SM-Liiga 2018-2019 kirjastot

Hei,

 

Kuuluuko tuleven liigakauden Telia-TV palveluun ottelukirjastot otteluiden katsomiseen jälkikäteen?

 

Virtamatti

0 tykkäystä
1 vastaus
Moderaattori
Moderaattori
Rekisteröitynyt: ‎16-12-2014
Kirjoituksia: 641
2/2

Vs: SM-Liiga 2018-2019 kirjastot

Moro @Virtamatti! Kaikki matsit lisätään ohjelmakirjastoon katsottavaksi myös jälkikäteen. Se kuinka kauan ne siellä säilyvät on vielä avoimena. Lisään tämän kysymyksen myös Liiga Q&A -ketjuun, joka löytyy täältä Hymiö Onnellinen


paras yhteisö.jpgeSIM.jpgliiga.jpg
0 tykkäystä