peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
53026 Jäsentä
152377 Kirjoitusta
Katso mitä kaikkea voit tehdä Yhteisössä
^

Hienoa, kun tulit Yhteisöön. Täältä löydät valtavasti keskusteluita, blogeja ja ratkaisuja. Voit keskustella yhdessä muiden samanhenkisten jäsenten sekä ajoittain myös työntekijöidemme kanssa. Kokosimme sinulle kolme vinkkiä jotta pääset nopeasti kartalle siitä, mistä Yhteisössä on kyse.

ETSI JA LUE

Etsi tietoa, selaa keskusteluita ja lue blogeja. Joku toinen on saattanut jo painia saman ongelman kanssa ja saada siihen ratkaisun. Jos et löydä etsimääsi, aloita uusi keskustelu ja kysy neuvoa osaavilta jäseniltämme.

HAKUUN

JÄSENET AUTTAVAT TOISIAAN

Yhteisössämme jäsenet neuvovat toisiaan ja keskustelevat keskenään. Törmäät nopeasti myös VIP-jäseniimme. He kaikki ovat tavallisia asiakkaita kuten sinäkin.

TUTUSTU

OSALLISTU JA KEHU

Osallistu keskusteluihin, skaboihin ja pilotteihin. Kerro kokemuksistasi, ratko muiden ongelmia. Samalla keräät arvomerkkejä ja etenet Yhteisössä pidemmälle. Sinulla on mahdollisuus päästä jopa VIP-jäseneksi.

LUE LISÄÄ

Semester-sarja C Moren ohjelmakirjastossaVakiokalustoa ☆
Rekisteröitynyt: ‎07-12-2015
Kirjoituksia: 252
1/2

Semester-sarja C Moren ohjelmakirjastossa

Laitoin reilu pari viikkoa sitten Telian facebook-sivulle viestiä siitä, että Semester-sarjasta on Telia tv:n C More ohjelmakirjastossa katsottavissa vain 2 jaksoa. Jaksoja sarjassa on seitsemän. Parin kuukauden ajan katsottavissa on ollut vain nuo kaksi jaksoa, miksi? Asia luvattiin selvittää ja palata asiaan, mutta mitään ei ole tapahtunut. Onko tämä Telian yleinen tapa, luvataan mutta mitään ei tapahdu? Onko nuo puuttuvat jaksot tulossa katsottavaksi?

0 tykkäystä
1 vastaus
Moderaattori
Moderaattori
Rekisteröitynyt: ‎21-09-2018
Kirjoituksia: 62
2/2

Vs: Semester-sarja C Moren ohjelmakirjastossa

Semester-sarjan kohtalo on edelleen selvityksen alla, minkä vuoksi emme ole vielä osanneet antaa vastausta kysymykseesi. Sen verran osaan sanoa, että koko sarjaa ei löydy C Moren omasta suoratoistopalvelusta lainkaan, mutta Telia TV:n ohjelmapuolesta vastaava työtoveri selvittää asiaa parhaillaan. Pahoittelut vielä, että emme ole antaneet minkäänlaista väliaikatietoa. Palaan asiaan heti, kun saamme lisätietoa muista jaksoista Hymiö Onnellinen


paras yhteisö.jpgeSIM.jpgliiga.jpg
0 tykkäystä