Sonera Viihteen CMoren tarjonta


Aika surkeaa on kokeilussa olevan Sonera Viihteen tarjonta, jossa on annettu CMoren kanava katsottavaksi. Yksi ainoa jakso, kuin kiusaksi, otettu Game of Thronesia! Wau. En tule jatkamaan tätä naurettavaa pelleilyä ilmaisen kokeilun jälkeen.

 

Toki, näkihän tällä että katseleminen toimii.


2 kommenttia

Cmoren kanavapaketti sisältää paketin kanavat, joiden lisäksi ohjelmakirjastosta löytyy katsottavaa. 


Harmi jos koet, että kanavapaketista ei ole sinulle hyötyä, tokihan kanavapakettivalikoimasta löytyy runsaasti muutakin tarjottavaa, oletko vilkaissut? :) 

Olisko teknisesti mahdollista käyttää wbox hd3:n mukana tulevaa "ohjelmakirjasto" toimintoa soneralla eli käytännössä katsoa tolla wbox hd3 esim c more playn kirjaston ohjelmia?.Nythän noita voi katsoa soneran omalla iptv boxilla?.Sonerallahan ei ole mitään vastaavaa dvc-c digiboxia tarjolla jolla voisi katsoa myös iptv ohjelmia jostain viaplayn/cmoren/discoveryn kirjastosta?.Milloin noi m paketin kanavat alkavat näkyä tuolla sonera "mobiili" viihteessä?.

 

/edit

Toi laitehan on dna:n maahantuoma ja myymä joten ottanee automaattisesti yhteyden dna:n omaan serveriin vai tuleeko noi kaikille jostain c moren omalta serveriltä?.

Vastaa