peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
52067 Jäsentä
150266 Kirjoitusta
Katso mitä kaikkea voit tehdä Yhteisössä
^

Hienoa, kun tulit Yhteisöön. Täältä löydät valtavasti keskusteluita, blogeja ja ratkaisuja. Voit keskustella yhdessä muiden samanhenkisten jäsenten sekä ajoittain myös työntekijöidemme kanssa. Kokosimme sinulle kolme vinkkiä jotta pääset nopeasti kartalle siitä, mistä Yhteisössä on kyse.

ETSI JA LUE

Etsi tietoa, selaa keskusteluita ja lue blogeja. Joku toinen on saattanut jo painia saman ongelman kanssa ja saada siihen ratkaisun. Jos et löydä etsimääsi, aloita uusi keskustelu ja kysy neuvoa osaavilta jäseniltämme.

HAKUUN

JÄSENET AUTTAVAT TOISIAAN

Yhteisössämme jäsenet neuvovat toisiaan ja keskustelevat keskenään. Törmäät nopeasti myös VIP-jäseniimme. He kaikki ovat tavallisia asiakkaita kuten sinäkin.

TUTUSTU

OSALLISTU JA KEHU

Osallistu keskusteluihin, skaboihin ja pilotteihin. Kerro kokemuksistasi, ratko muiden ongelmia. Samalla keräät arvomerkkejä ja etenet Yhteisössä pidemmälle. Sinulla on mahdollisuus päästä jopa VIP-jäseneksi.

LUE LISÄÄ

Tallennuksien katsominen ei onnistuHighlighted
Uusi jäsen
Rekisteröitynyt: ‎26-12-2017
Kirjoituksia: 3
1/4

Tallennuksien katsominen ei onnistu

Telia viihteeseen tullut tänään 1.6. päivitys. Nyt kuitenkaan en pääse katsomaan tallentamiani ohjelmia, näyttöön tulee vain teksti toistoa ei voi aloittaa, ongelma videon toistossa,  Videotallennus on viallinen.  

3 vastausta
Uusi jäsen
Rekisteröitynyt: ‎03-06-2018
Kirjoituksia: 1
2/4

Vs: Tallennuksien katsominen ei onnistu

Itsellä toimi digiboksin uudelleenkäynnistys samaan ongelmaan, eli: menu-->asetukset-->järjestelmä-->uudelleekäynnistys.

Asiantuntija
Asiantuntija
Rekisteröitynyt: ‎14-01-2015
Kirjoituksia: 522
3/4

Vs: Tallennuksien katsominen ei onnistu

@minttukoko, jep, kokeile tuota @SHARKSFIN:n ehdottamaa uudelleenkäynnistystä ensin. Uudelleenkäynnistyksen voi tehdä myös ottamalla digiboksista virtajohdon hetkeksi irti ja sitten takaisin.

Viestistä saa tykätä, jos se on hyvä, ja merkata ratkaisuksi, jos auttoi ongelmassasi. Hymiö Onnellinen Telia.fi -sivulla hallinnoit liittymiäsi ja palveluitasi milloin tahansa. Chat-yhteys asiakaspalveluumme 24/7

Uusi jäsen
Rekisteröitynyt: ‎26-12-2017
Kirjoituksia: 3
4/4

Vs: Tallennuksien katsominen ei onnistu

Hei! 

 

Kokeilin tuota keinoa heti vian havaittuani,  se ei kuitenkaan silloin auttanut. Mutta tein vielä tänään saman toimenpiteen ja nyt tallennusten katsominen onnistuu. Kiitos molemmille avusta! 

0 tykkäystä