Tallennuksien toisto pätkii, kuva pikselöityy ym ym ym ja ongelma on erittäin yleinen!

  • 8 October 2018
  • 6 kommenttia
  • 7 katselukertaa

  • Anonymous
  • 0 kommenttia

Hei otsikossa pääasia. Telialiikkeen myyjän mukaan moni joka on päivittänyt reitittimen hybridiin nii kärsii samasta ongelmasta ja Telian vika palvelu ei vvastaa soitto, tekstiviesti eikä sähköposti kontakteihin mitenkään.! :smileyfrustrated: Kaikki laitteet olen buutannut ja kytkenyt ohjeistuksen mukaisesti ja omilla johdoilla. Yritin myös Telian sivuilta löytää missä liikkeissä olisi näitä helppityyppejä, mutta linkki ei toimi, eivät varmaan halua enää kohdata pettynyttä ihmistä tai eivät uskalla ottaa vastuuta... Vanhalla reitittimellä kaikki toimi hienosti, pitäisi varmaan siirtyä takaisin siihen, koska en ole suostunut palauttamaan sitä jos uusi ei kerran toimi niin kuin luvattiin!


6 kommenttia

Sama täällä, digiboxin resetointi ei auttanut asia, Eikä ole hybridi yhteys.

Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +15

  Kannattaa ensin tarkistuttaa palvelureitittimen wi-fi:n taajuuden puolelta 2,4GHz:stä 5GHz:n. Ohessa ohjeet Hybridi-reitittimen ohjeet

 

Tarvittaessa Telia Helppi -heput tavoitat täältä: Telia Helpin palvelupisteet

Telian Häiriöilmoituksiin saat yhteyden tarvittaessa asiakaspalvelumme kautta puh. 020 690 400, en osaa sanoa miksi sinuun ei olla oltu yhteydessä tai miksei soittopyyntöihin ole vastattu. Pyritään kuitenkin kaikkiin vastaamaan ja hoitamaan.

Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +15

@EskoMat  Oletko katsonut palvelureitittimen taajuudet kohdilleen: Ohjesivusto


@PiaJo@  kirjoitti:

@EskoMat  Oletko katsonut palvelureitittimen taajuudet kohdilleen: Ohjesivusto


Tilasin sitten tuon hybridi yhteyden, pitää katsoa sen kanssa ensin.

Käyttäjätaso 3
Kunniamerkki +9

meillä alkoi pätkiä kovalevytallenteet kun siirryttiin hybridiin,vanhalla adsl llä ei pätkinyt.nopeus on periaatteessa sama kuin adsl ,korkeintaan joskus yöllä saa paremmat nopeudet kuin adsl,eli hyöty hybridistä on olematon..,toivottavasti teillä menee paremmin..

Itse taisin löytää vian, Noin kuukausi sitten vaihdoin uudet powerline (data sähkö)pistorasiat useampi RJ45 tämän jälkeen alkoi tuo tallennuksen pätkiminen/pikselöityminen. Tänään vaihdoin takaisin ne vanhemmat powerline rasiat ja pätkiminen loppui.Katsottu nyt 2 elokuvaa.

Noilla nopeuksilla mennään alla. Yhteys on L 45-100 Mbps

Vastaa