peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
55994 Jäsentä
157793 Kirjoitusta

Telia yhteisö on nyt myös laiteyhteisö

Lue lisää
Yhteistyössä OnePlus

Tallenteiden kansiotUusi jäsen
Rekisteröitynyt: ‎03-11-2018
Kirjoituksia: 2
1/5

Tallenteiden kansiot

Onko telia tv sovellukseen tulossa tallennukseen lisää ominaisuuksia olen Elisa Viihteen käyttäjä tällä hetkellä ja siirtymässä telia tv:hen, mutta täytyy kyllä sanoa, että kyllä on telia tv:n ominaisuudet aika paljon jäljessä elisaa. Esim. Ei ole tallennuskansioita mihin nimetä tallenteet, ei saa jatkuvaa tallennetta, tallennusaika on vain 90pvä Elisalla 2vuotta,ei saa valita sovelluksen kautta haluaako tallentaa pilveen vai kovalevylle. Yms. Onkohan näihin tulossa parannuksia? 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

0 tykkäystä
4 vastausta
Moderaattori
Moderaattori
Rekisteröitynyt: ‎26-07-2018
Kirjoituksia: 303
2/5

Vs: Tallenteiden kansiot

Hei @tiinailo ja lämpimästi tervetuloa Yhteisöön Hymiö Onnellinen

 

Palvelua tietenkin kehitetään koko ajan ja mieluusti otammekin palautteita ja kehitysideoita vastaan! Välitän nämä siis eteenpäin Hymiö Onnellinen

 

Oletko siis ottamassa Telia TV -sovellusta käyttöön, ja ei erillistä Telia TV -boksia? Boksiin on saatavilla myös kovalevy, johon pystyy tallentamaan myös esimerkiksi maksukanavia, ja ne säilyvät siellä ihan niin kauan kun palvelu ja kovalevy ovat sinulla käytössä. Boksilla on mahdollista myös tehdä jatkuvia tallennuksia.

 

Joissakin kanavissahan on Telia TV -sovelluksessakin catch up -toiminto, mikä automaattisesti tallentaa sen kanavat ohjelmat 7 vrk ajaksi kirjastoon katsottavaksi. Olitko tämän kuitenkin jo ehtinyt huomata? Täältä kanavakartasta löytyy punaisella nuoli-symbolilla merkittynä catch up -toiminnetta tukevat kanavat

Telia Yhteisö on nyt myös Laiteyhteisö.jpg
Uusi jäsen
Rekisteröitynyt: ‎03-11-2018
Kirjoituksia: 2
3/5

Vs: Tallenteiden kansiot

Niin meillä nyt molemmat käytössä sekä Elisa Viihde ja telia tv kuitu liittymällä, mutta olemme palauttamassa telia digiboxin ja kovalevyn, koska ne etäkäyttöominaisuudet ovat teliatv:ssä vielä sen verran jäljessä Elisa Viihteen vastaavasta.,ehkä joskus myöhemmin palataan takaisin telia tv:hen kun palvelut lisääntyvät sovellukseen. Esim. ne nimettävät tallenne kansiot helpottavat tallenteiden etsimistä satojen tallenteiden joukosta ja hakutoiminta puuttuu teliatv:stä.

0 tykkäystä
Kommentaattori
Rekisteröitynyt: ‎14-10-2016
Kirjoituksia: 61
4/5

Vs: Tallenteiden kansiot


@SannaMKoo@  kirjoitti:

Boksiin on saatavilla myös kovalevy, johon pystyy tallentamaan myös esimerkiksi maksukanavia, ja ne säilyvät siellä ihan niin kauan kun palvelu ja kovalevy ovat sinulla käytössä. Boksilla on mahdollista myös tehdä jatkuvia tallennuksia.


Pitäisikö muistaa mainita myös, että jatkuvat tallennukset ja kovalevy ovat saatavilla vain Telian laajakaistan perässä olevalle boksille?

 

Myös olosuhteiden pakosta muuta laajakaistaa käyttävät TeliaTV-asiakkaat kaipaisivat helposti verkkoon toteutettavia jatkuvia tallennuksia ja kansioita. Jos teknisesti mahdollista niin kyllähän se kovalevymahdollisuuskin olisi ihan hyvä.

0 tykkäystä
Moderaattori
Moderaattori
Rekisteröitynyt: ‎16-12-2014
Kirjoituksia: 738
5/5

Vs: Tallenteiden kansiot

Olet oikeassa eli kovalevyä ei valitettavasti saa, jos digiboksi toimii jonkun muun laajakaistayhteyden päällä. Tätäkin palvelua kehitetään jatkuvasti ja pyrimme toki siihen, että se olisi mahdollisimman pitkälti samanlainen nettiyhteydestä riippumatta. Kiitos palautteestasi!

Telia Yhteisö on nyt myös Laiteyhteisö.jpg