Taloyhtiönetin halpeneminen ja telia tv


Tähän mennessä ollut Telia TV -paketti käytössä, koska hinta on ollut sama kun 100m netillä. No nyt kävi niin että taloyhtiö sopi uuden sopimuksen ja netin hinta putosi puoleen, joten säästäisin puolet kk-maksusta ilman telia tv:tä. No onpa vielä vuosi määräaikaista sopparia jäljellä, eikä sitä voi irtisanoa... Nyt sitten maksetaan käytettävistä palveluista tuplahintaa loppusopimuskausi. Telia TV:n käyttöaste keskimäärin pari tuntia/kk, minkä takia tämä on varsin syvältä, kun uudet halvennetut hinnat eivät koske telia tv:tä.


3 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +16

Moikka @tuxer!

Olet siis jo ollut yhteydessä asiakaspalveluun tästä? Mietin vain, että onko kanssasi käyty läpi kaikki mahdollisuudet mitä tässä tialanteessa voisi tehdä. Nyt kun en asiakastietojasi näe, niin en pysty tarkemmmin näistä mahdollisuuksista kertoa, riippuvat sopimuksesi sisällöstä yms. Mutta aspassa voivat ehdottomasti tilannetta vielä katsella!

Mites tuo Liiga, nythän on pelit alkaneet pitsiturnauksella ja kohti Liigan sarjan alkua mennään kovaa vauhtia! 🙂 Nythän Liigan saat kotisohvallesi näkymään boksisi kautta! Tämä sellaisena winkwink -tietona. :)

Hei,

 

Soittelin asiasta aspaan jo tuolloin aiemmin, eikä sillon tarjottu muuta kuin että odotellaan määräaikaisuuden päättymistä.

 

 

Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki +14

Toki määräaikaisen sopimuksen voi halutessaan päättää kesken sopimuskauden, mutta silloin sopimuksen jäljellä olevat kuukausimaksut täytyy maksaa kerralla pois.


 


Suosittelen, että pidät sopimuksen voimassa määräajan loppuun. Määräaikaisen sopimuksen päättyessä voit sitten tehdä uuden sopimuksen pelkästä nettiliittymästä tai muokata palveluita mielesi mukaan :)

Vastaa