peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
52576 Jäsentä
151352 Kirjoitusta
Katso mitä kaikkea voit tehdä Yhteisössä
^

Hienoa, kun tulit Yhteisöön. Täältä löydät valtavasti keskusteluita, blogeja ja ratkaisuja. Voit keskustella yhdessä muiden samanhenkisten jäsenten sekä ajoittain myös työntekijöidemme kanssa. Kokosimme sinulle kolme vinkkiä jotta pääset nopeasti kartalle siitä, mistä Yhteisössä on kyse.

ETSI JA LUE

Etsi tietoa, selaa keskusteluita ja lue blogeja. Joku toinen on saattanut jo painia saman ongelman kanssa ja saada siihen ratkaisun. Jos et löydä etsimääsi, aloita uusi keskustelu ja kysy neuvoa osaavilta jäseniltämme.

HAKUUN

JÄSENET AUTTAVAT TOISIAAN

Yhteisössämme jäsenet neuvovat toisiaan ja keskustelevat keskenään. Törmäät nopeasti myös VIP-jäseniimme. He kaikki ovat tavallisia asiakkaita kuten sinäkin.

TUTUSTU

OSALLISTU JA KEHU

Osallistu keskusteluihin, skaboihin ja pilotteihin. Kerro kokemuksistasi, ratko muiden ongelmia. Samalla keräät arvomerkkejä ja etenet Yhteisössä pidemmälle. Sinulla on mahdollisuus päästä jopa VIP-jäseneksi.

LUE LISÄÄ


Uusi jäsen
Rekisteröitynyt: ‎28-10-2016
Kirjoituksia: 5
1/2

Tekstitys

Eilen alkoi YleTeemalla espanjalaissarja 'La otra mirada'. Ohjelmatietojen mukaan tekstitys on mahdollinen suomeksi, ruotsiksi ja espanjaksi. Käytössäni on Arris VIP4302. Miten espanjankielisen tekstityksen saa kytketyksi? Tekstivalikossa olivat vain suomi, ruotsi, norja, tanska ja hollanti.

0 tykkäystä
1 vastaus
Highlighted
Asiantuntija
Asiantuntija
Rekisteröitynyt: ‎17-12-2014
Kirjoituksia: 348
2/2

Vs: Tekstitys

@Fraude  Jos siinä sanotaan, että espanja on valinnainen, niin sen saa kaukosäätimen napilla info-info- sininen nappi; kielen valinta. Jos siellä ei ole espanjan kieltä, niin sitten se on jäänyt pois jostakin syystä. Tarkkaillaan tilanne tänä iltana klo 20, kun ohjelma tulee. 

0 tykkäystä