Telia TV Android TV:lle


  • Anonymous
  • 0 kommenttia

Hei,

Millä aikataululla sopii odotella Telia TV -sovellusta Android TV -laitteille? On nimittäin sen verran yleinen alusta nykyään tuo Android TV, että mieluiten mahdollisimman pian.


212 kommenttia

Käyttäjätaso 1
Kunniamerkki +15

@  kirjoitti:

DNA:n myyjä oli sanonut, että Telia TV:stä on tulossa Android TV -versio ennen Liiga-kauden alkua. Pitääkö paikkansa vai oliko myyjä puhunut omiaan? Luin jutun DNA:n foorumilta.




Nyt on valitettavasti myyjä puhunut virheellisesti, eli tämä tieto ei pidä paikkaansa. Kauteen lähdetään näillä tekniikoilla, mitkä nyt on julkaistu. Näitä Android Tv / Smart TV / Ps4 ja muita sovelluksia toki selvitellään, mutta näistä ei voida tässä vaiheessa lupailla mitään.


 


Valittavissa olevat tekniikat:



  • Telia kaapelikortti (Telian kaapeli-TV talouksiin)

  • Telia TV digiboksi (saatavilla kaikkiin nettiyhteyksiin operaattorista riippumatta)

  • Telia TV sovellus eri puhelinmalleille ja tableteille (Android / iOS)

  • Apple TV (uusimpaan versioon sovellus ladattavissa)

  • Chromecast (tv-kuva siirrettävissä kännykästä / tabletista Chromecastin avulla isolle ruudulle)

  • Tietokoneen kautta Chrome-selaimella tai Telia TV -sovelluksella

Olen täällä uusi jäsen ja laitan myös tänne tämän viestin. Sama taisi mennä väärään osioon?

 

Aivan loistavaa toimintaa Telialta kun antenni tv:n käyttäjät on täysin heitetty pihalle Liigan seuraamisesta. Naurettavaa että ei saa suoraa streamia tv:lle. Ruutu -palvelu oli loistava ja Telia tyrkyttää hankkimaan lisää maksullisia romuja olohuoneeseen. Kiitos mutta ei kiitos.

Toki jos esimerkiksi Liigan katseluhintaan sisältyisi päätelaite, niin tilanne olisi toinen. Moni entinen Ruutu -asiakas siirtyisi katsomaan Liigaa Teliasta.

Mistään mobiililaitteesta, tabletista tai vastaavasta ei kiinnosta katsoa pelejä ja maksaa vielä siitä.

 
0 TYKKÄYSTÄ
 

 

 
Käyttäjätaso 1
Kunniamerkki +15

Tervetuloa @McHook mukaan keskusteluihin!


 


Ihan oikeaan paikkaan osuita laittamaan viestiä ja toki meillä on myös erikseen keskustelualue Liigaan liittyen, mikäli sinnekin kiinnostaa osallistua https://yhteiso.telia.fi/t5/Telia-on-Liigan-uusi-koti/bd-p/liiga


 


Tietenkään ketään ei ole heitetty pihalle, vaan halutaan mahdollistaa Liigan katselu aivan kaikille. Eihän Liigan otteluita ole käsittääkseni viime kaudellakaan antennia pitkin ollut tarjolla tai ainakaan kaikkia matseja, vaan on pitänyt hankkia jotakin muuta ratkaisua. Meillä on tarjolla useita erilaisia jakelukanavia, joten varmasti jokaiselle löytyy hyvä tekniikka käyttöön.

Kiitos nopeasta vastauksesta. Kyllä viime kaudella näkyi kaikki kaikki pelit antenni tv:sta Ruutu -sovelluksen kautta. 

Siellä pystyi vaihtamaan seurattavaa peliä lennosta ja palaamaan takaisin alkuperäiseen. Pelit näkyivät tv:stä ilman mitään kikkailua, ei tarvinnut ylimääräisiä boxeja katseluun. Bonuksen Ruutu+ palvelusta näkyi muutakin urheilua pesäpallosta nyrkkeilyyn sekä näit Nelosen leffat ja ohjelmat ilman mainoksia.

Tässä suhteessa Telia palaa 5 -vuotta ajassa menneisyyteen. Valitettavasti Telia palvelee vain kaapelitalouksia.

Edelleenkin jos markkinointipuolta kiinnostaa saada myös antennikatsojat maksamaan Liigasta niin vinkkinä se, että "kun tilaat Liiga -palvelun 24,95) niin saat päätelaitteen kaupan päälle."

Eihän Liigan otteluita ole käsittääkseni viime kaudellakaan antennia pitkin ollut tarjolla tai ainakaan kaikkia matseja, vaan on pitänyt hankkia jotakin muuta ratkaisua. Meillä on tarjolla useita erilaisia jakelukanavia, joten varmasti jokaiselle löytyy hyvä tekniikka käyttöön.


Näistä asioista valitettavasti kumpikaan ei pidä paikkaansa.

Kyllä ne kaikki ottelut näkyivät Ruutu+ sovelluksen kautta antennipuolella. Ei tarvinnut kikkailla minkään ylimääräisen laitteen kanssa.

Käyttäjätaso 1
Kunniamerkki +15

Olet ihan oikeassa, vaikka jatkossa ei voi sovellusta ladata suoraan telkkariin, niin tapoja kyllä löytyy, miten katsella Liigaa. Suosittelen harkitsemaan esim. Chromecast-laitteen hankintaa. Jos et halua hankkia uusia laitteita, niin voit liittää tietokoneen telkkariin, niinkin homma toimii. 


 


Parhaan katselukokemuksen saat tilaamalla meiltä laajakaistan ja Telia TV:n, sillä nyt olemme rakentaneet huisin yhteispaketin, johon kuuluu itse laajakaista, Telia TV vermeineen sekä Joukkuepassi yhteishintaan 39,90€/kk. Tässä lisää infoa kyseisestä edusta :smileyhappy:


 

Pakko kyllä sanoa, että vaikka Chromecast hieno laite sinänsä onkin, ei sen käyttäminen ole läheskään samalla viivalla käyttäjäkokemuksen suhteen kuin Android tai Apple TV:n kansssa. Se on toki vaihtoehto, mutta heikompi sellainen.

 

Tietokoneen liittäminen telkkariin tai tykkiin on myös vaihtoehto, mutta se, että sillä systeemillä saa hyvän ja sulavan kuvan aikaiseksi on taas haaste, johon vaikuttavat mm. millainen playeri on käytössä ja millaisia ruudunpäivityksiä yms. saadaan puskettua läpi.

 

Mitä nyt NHL matseja on tullut streamailtua, niin voin sanoa, että jostain merkillisestä syystä meillä ollaan tässä oltu käsittämättömän monta askelta perässä, eikä muutosta ilmeisesti ole näkyvissä. Vai onko?

Molkoista höpö-höpö juttua, että tutkitaan mahdollisuutta.
Telian toiminta ihmetyttää muutenkin. Suurella ääneellä kerrotaan, että vedetään kuitua ympäri suomen niemen ja on niin mullistavaa ja ja upeeta, mutta samalla unohdetaan se viimeinen pullonkaula, eli loppukäyttäjän client sovellus; Selaimella käytettään vuosikymmeniä vanhoja tekniikoita (Silverlight), Apple TV:lle kyllä sovelus löytyy ja sitten tähän suurimpaan ongelmaan Androidillle tehdään kyllä sovellus, mutta Tabletti/puhelin käyttöön kosketusnäytöille ja selitetään, että ei sitä saa portattua Android TV:lle.... Pelkkää höpötystä. Mitenhän sitten Sanoma on saanut homman toimiaan, jos te ette saa? Selitystä. Selitystä. Ja vielä kehtaatte väittää, että toimii kuin junan wessa ja missä niemen notkossa vain.
Asiakasta kehoitetaan ostamaan (rahaa lisää) joku Telian tv-boxi. En tarvitse TV boxia. Minulla on jo kaksi sellasta joissa on Android TV käyttöjärjestelmä. Ja niissä toimii kaikki 4k resoluutiolla. Toisessa vielä build-in Chromecats. Kehoitetaan ostamaan (taas rahaa lisää)  Chromecast... Taas yksi pullonkaula lisää mahdollisiin lähetyksi katkeiluihin. Signaali Netti-käyttäjän koti wifi-Cromecast wifin yli Chromecast dongleen/build-in laitteeseen. Kun vaihtoehtona olisi, että lopettasitte käyttäjän/maksavan asiakkaan aliarvoimisen ja porttaatte nykisen Android sovelluksen myös Android TV:lle ja kerrotte kiltisti, että on muuten sitten beta ja lupaamme ja vannomme, että kehitämme sovellusta eteenpäin (ja niin myös teette).
Kokeilin sideloadata tota telia tv sovellusta toiselle boxilleni. Ilmoittelee, että "lopetti toimimasta"... Kuhan saan tosta logit ulos, niin tiedän miksi.
Elisan "mobiili sovellus" kyllä toimii fine android tv käyttksessä sidelo ja kuten mainitsin Sanoma/Ruutu on kyllä ja monet, monet muut operaattorit/stream palvelujen tuottajat tekemään Android TV:lle sovelluksen, mutta ette te. 

Toimii missä vain ja milloin vaan.... Pelkkää palturia! Laiskuutta ja ennen kaikkea MAKSAVAN asiakkaan aliarvointia.

Äläkä vaan sanotko, että käy hakemassa Chromecast sille toiselle tv:lle ja boxi yhdistelmälle. Nään jo muutenkin punaista.

Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki +14

Selvitin hieman tuotekehityksen puolelta tilannetta.


 


Tällä hetkellä pyrimme keskittämään kehitystyötä geneerisimpiin alustoihin, joten Android TV ei ole juuri nyt fokuksen kärjessä.

Selaimen lisäosista sen verran, että tarkoituksena on siirtyä HTML5-tekniikkaan talven aikana, jolloin selainlaajennuksia ei enää tarvita.


 

Telian tuotekehityksen mukaan Android Tv ei ole riittävän geneerinen alusta? En voi ku huokaista syvään ja ihmetellä, että miten tässä näin kävi...

Eli suomeksi pyyhitte lattiaa yhdellä suurimmista alustoista, mille soveluksia tehdään.... 
Kuten sanoin asiakkaan aliarvoimista.. Android ei ole tarpeeksi geneerinen. HUOH!
"Laitetaan ihmiset ostamaan lisälaitteita" "Meiltä niitä saa edullisesti (mukamas)"...
"Mut hei voitte katsoa tätä palvelua missä vain ja milloin vain, kunhan teillä on tämä, tämä, tämä ja tämä vielä.... Ja sit kun pitäis olla tämä kanssa. Ai no käy hakee Chromecast kaupasta... tai meiltä saa kanssa tosi edullisesti."

Tää lista on kuin nälkävuosi:
https://www.telia.fi/asiakastuki/tv-ja-viihde/telia-tv-sovellus/mobiilisovellukset-tvm

 

Toimii tolla mut ei tolla ja sit pitäis olla tollanen

Lukekaa noi oiken ajatuksella, niin tajuatte itsekkin mimmoista höpön-höpöa syydätte asiakkaille.


Siirtymässä taven aikana HTML5:een. Talven aikana.... okei mut kun se teijän lippulaiva alkaa ens kuussa. Miten tää on mahdollista

"Lukekaa noi oiken ajatuksella, niin tajuatte itsekkin mimmoista höpön-höpöa syydätte asiakkaille"

 

Tää on ilmeisesti nykyään liikaa vaadittu. Koitan silti vielä kerran vääntää.

 

Hyvä Telian väki. Tilanne on käytännössä sama kuin olisitte huoltoasemayrittäjiä ja ilmoittaisitte ettette myy dieseliä koska diesel-autot eivät ole tarpeeksi yleisiä.

 

Aukeeko yhtään?

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +16

Kiitos näistä kaikista palautteista, jokainen on välitetty eteenpäin tuotekehityksestä vastaavillle. Tällä hetkellä en pysty muuta tietoa antamaan kuin nämä mistä ketjussa on jo keskusteltu. Jos tilanteet muuttuvat tai saamme jotain uutta tietoa asian tiimoilta, niin viestimme niistä täällä ja muissakin kanavissamme.

Taas yksi naula arkkuun teidän chromecasti suosituksien kanssa.

HPK-Jukurit matsi tänään.

Selostus ei ole synkassa. "Hän laukoo" ..... (menee 2s) ja sit hän laukoi

 

Toinen mikä laittaa oikeasti närästämään.
Luurista katsottuna ilman chromecastia lähetys tulee livenä, kun taas chromecastin kautta Live -1minuutti

 

Että siinä taas hyvä esimerkki teidän pelkästä palturi höpötyksestä, kuinka hyvä hieno se on se ChromeCast.

Ja enne kuin ehditte kertomaan kuinka harjoitellaan, niin uskokaa nyt hyvällä, että kaikki ylimääräinen laitteisto vaan lisää mahdollisuuksia, että joku menee päin .... sitä justiinsa.

Natiivi sovellukset alustalle kuin alustalle (mukaanlukien se Android TV, ai niin mutkun se ei ole oikein yleinen :smileytongue: alusta) on se ainoa oikea tapa hoitaa nämä asiat. Esitän nyt kysymyksen monennen kerrankohan, että miten ette te ole sitä saanut aikaiseksi Android TV:lle sovellusta vaikka se löytyy monelta ja niin monelta muulta samanlaista toimintaa harrastavalta yritykseltä.... Ainoa selitys on, että ei ole osaamusta asiaan. 
Kyllähän toi kivikautisiin ei tuettuihin tekniikoihin tukeutuminen sen jo kertoo.

Käyttäjätaso 1
Kunniamerkki +15

Eilisessä matsissa esiintyi tosiaan hieman epäsynkkaa äänen ja kuvan suhteen joillakin laitteilla. Tämä tilanne saatiin kuitenkin matsin jälkeen kuntoon ja tulevissa otteluissa ei vastaavaa esiinny.


 


Chromecast on ollut monille todella toimiva ja hyvä ratkaisu Liigan katseluun. Tämän tekniikan osalta tärkein huomio on se, että laitteella pitää ottaa 50Hz tila käyttöön, koska muutoin voi esiintyä kuvan pätkimistä tai muuta ongelmaa. Tarkat ohjeet täällä.


 


Parhaan katselukokemuksen saa aikaan Telian laajakaistan ja digiboksin avulla. Tuohon pakettiin kuuluu suurin osa kanavista HD-laadulla ja 5.1. äänillä. Liiga näkyy myös HD-laadulla. Tähän on rakennettu Liigan ystäviä varten todella edullinen yhdistelmäpaketti, jossa kiinteä laajakaista + digiboksi + Joukkuepassi on yhteishintaan 39,90e/kk.


 



 


Se mitä näihin sovelluksiin sitten tulee, niin niitä toki tutkitaan, mutta tällä hetkellä ei ole tiedossa mitään uusia julkistuksia. Näillä tekniikoilla siis lähdetään liikenteeseen, mutta sitä ei tiedä mitä tulevaisuus sitten tuo tullessaan.

Pähkinän kuoressa siis: Myytte keskeneräitä tuotetta isolla hinnalla. Ja kehitystyön testaajina toimii maksavat asiakkaat, jotka käyttävät vanhaa tekniikkaa. Melko reilua.

Ja kaupanpääliseksi jos toi vanha tekniikka ei toimi, niin ehdotatte että hankkikaa 240e hintainen laite meiltä, että näette kunnolla maksetun tuotteen, jota mainostetaan tyyliin: "Helppoa. Missä, milloin ja millä vaan".
Tai vaihtoehtoisesti ostakaa 40e - 70e hintainen laite, johon on tehtävä Telian lähetystä katsottaessa omat säätönsä ja kun taas ei katso, niin kaikille muille palveluntarjojien palveluille teet taas uudet säädöt. Ja silti katsot monta minuuttia vanhaa lähetystä. Syynkin tiedämme miksi näin on. ChromeC... Juuri se laite joka voi ihan milloin vaan katkaista lähetyksen. Niin puhumattakaan siitä, että sitä ChromeCastia ohjataan Android softalla, joka on käyttäjiltä saanut mairittelevat 2,9 arvosanaksi. No ei ne asiakkaat mitään tiedä ja rutisevat tyhjästä. Ihan hyvä sovellus se on, mitä nyt välillä ei toimi. Ohan meillä kaapelit sentään joka halilla ja päräyttävän upea virtuaalistudiokin tulee. No PC:llä varmaankin näkyy. Ai ei tue linuxia. Pitkin hampain asennetaan se Windows10 vastoin kaikkia periaatteita ja mennää lataamaan sovelluskaupasta ihan oikea sovellus. Mitäs ihmettä tällä nyt ei sit saakkaan sitä siihen isoon ruutuun näkymään. No ei hätiä laitan ton PC:n tohon tv:seen kiinni hdmi-piuhalla. Äs eihän mulla ole sellasta ylimääräisenä. No käydään taas kaupasta hakeen äkkiä. Niin saahan sen sitten näkymään kivasti, kun ostan 200e ATV laitteen. No hei mut mullahan on ihan laillinen ei rootattu Android TV Box, jossa on ihan googlen Android TV käyttis. On kuule vielä DRM-tuki ja kaikki. Näänhän mä sillä Netflixinkin 4K kuvalla, et miksi ei Telia olis tehnyt siihen sovellusta, kun ne on yleensäkin niin asiakkaiden tarpeet huomioon ottavia. Ihan mainoskin oli, että nyt ruvetaan kuuntelemaan asiakasta. Varmasti on. Siihenhän mä lataan Google Play storesta Android TV:n Telia TV-sovelluksen. Häh ei ole? No sideloadaan ton mobiili sovelluksen sitten, että se varmaan toimii niin. Häh ei toimi! Kyllä vaan Elisaviihde toimi sideloadina. Ne on jotenkin onnistunut estää ton ettei se toimi Android TV käyttiksessä... Hassua kun aika monen muun firman tuotteet toimii, vaikka ovatkin tarkoitettu alunperin mobiililaitteelle.
Melko reilua, hienoa ja helppoa! 
"Helppoa. Missä, milloi ja miten vaan, kun vaan sulla on tää ja toi, mutta sit taas tää ei kelpaakkaan" 

Hienot mainokset teillä tosiaan. Luvataan jotain aluksi, mutta sitten totuus on jotain toista.
En viitsi edes aloittaa sen enempää tosta pre-season matsien "ilmaiskatselusta", kuin että ilmaista on, mut ei sit kumminkaan ole ihan kokonaan. 

Juu tämän olen kuullut että näillä mennään. Vaikka asian korjaamiseksi olisi kyllä ollut aikaa. Edelleen mennään tosiaan ja edelleen ihmiset maksaa täyden hinnan keskeneräisestä tuotteesta. Siitä en tiedä mikä teidän strategia on tuotteen kanssa, josta ihmiset alkavat maksamaan 1.9 alkaen. Ei siinä mitään jos olisitte kertoneet aluksi, että se muuten maksaa tää meijän boxi 240e. Muulla ette tule näkemään. Et osta tai jätä ostamatta, jos oot köyhä.

Mutta älkää nyt myykö tuotetta helppona ja missä, milloi ja miten vaan tuotteena, kun se ei ole sitä.

En tiedä, mutta melkoisen *******uksen maku tosta jää ja perustelut on ihan yllä olevasta luettuna.

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +20

@janoz@  kirjoitti:

Pähkinän kuoressa siis: Myytte keskeneräitä tuotetta isolla hinnalla. Ja kehitystyön testaajina toimii maksavat asiakkaat, jotka käyttävät vanhaa tekniikkaa. Melko reilua.

Ja kaupanpääliseksi jos toi vanha tekniikka ei toimi, niin ehdotatte että hankkikaa 240e hintainen laite meiltä, että näette kunnolla maksetun tuotteen, jota mainostetaan tyyliin: "Helppoa. Missä, milloin ja millä vaan".
Tai vaihtoehtoisesti ostakaa 40e - 70e hintainen laite, johon on tehtävä Telian lähetystä katsottaessa omat säätönsä ja kun taas ei katso, niin kaikille muille palveluntarjojien palveluille teet taas uudet säädöt. Ja silti katsot monta minuuttia vanhaa lähetystä. Syynkin tiedämme miksi näin on. ChromeC... Juuri se laite joka voi ihan milloin vaan katkaista lähetyksen. Niin puhumattakaan siitä, että sitä ChromeCastia ohjataan Android softalla, joka on käyttäjiltä saanut mairittelevat 2,9 arvosanaksi. No ei ne asiakkaat mitään tiedä ja rutisevat tyhjästä. Ihan hyvä sovellus se on, mitä nyt välillä ei toimi. Ohan meillä kaapelit sentään joka halilla ja päräyttävän upea virtuaalistudiokin tulee. No PC:llä varmaankin näkyy. Ai ei tue linuxia. Pitkin hampain asennetaan se Windows10 vastoin kaikkia periaatteita ja mennää lataamaan sovelluskaupasta ihan oikea sovellus. Mitäs ihmettä tällä nyt ei sit saakkaan sitä siihen isoon ruutuun näkymään. No ei hätiä laitan ton PC:n tohon tv:seen kiinni hdmi-piuhalla. Äs eihän mulla ole sellasta ylimääräisenä. No käydään taas kaupasta hakeen äkkiä. Niin saahan sen sitten näkymään kivasti, kun ostan 200e ATV laitteen. No hei mut mullahan on ihan laillinen ei rootattu Android TV Box, jossa on ihan googlen Android TV käyttis. On kuule vielä DRM-tuki ja kaikki. Näänhän mä sillä Netflixinkin 4K kuvalla, et miksi ei Telia olis tehnyt siihen sovellusta, kun ne on yleensäkin niin asiakkaiden tarpeet huomioon ottavia. Ihan mainoskin oli, että nyt ruvetaan kuuntelemaan asiakasta. Varmasti on. Siihenhän mä lataan Google Play storesta Android TV:n Telia TV-sovelluksen. Häh ei ole? No sideloadaan ton mobiili sovelluksen sitten, että se varmaan toimii niin. Häh ei toimi! Kyllä vaan Elisaviihde toimi sideloadina. Ne on jotenkin onnistunut estää ton ettei se toimi Android TV käyttiksessä... Hassua kun aika monen muun firman tuotteet toimii, vaikka ovatkin tarkoitettu alunperin mobiililaitteelle.
Melko reilua, hienoa ja helppoa! 
"Helppoa. Missä, milloi ja miten vaan, kun vaan sulla on tää ja toi, mutta sit taas tää ei kelpaakkaan" 

Hienot mainokset teillä tosiaan. Luvataan jotain aluksi, mutta sitten totuus on jotain toista.
En viitsi edes aloittaa sen enempää tosta pre-season matsien "ilmaiskatselusta", kuin että ilmaista on, mut ei sit kumminkaan ole ihan kokonaan. 

Juu tämän olen kuullut että näillä mennään. Vaikka asian korjaamiseksi olisi kyllä ollut aikaa. Edelleen mennään tosiaan ja edelleen ihmiset maksaa täyden hinnan keskeneräisestä tuotteesta. Siitä en tiedä mikä teidän strategia on tuotteen kanssa, josta ihmiset alkavat maksamaan 1.9 alkaen. Ei siinä mitään jos olisitte kertoneet aluksi, että se muuten maksaa tää meijän boxi 240e. Muulla ette tule näkemään. Et osta tai jätä ostamatta, jos oot köyhä.

Mutta älkää nyt myykö tuotetta helppona ja missä, milloi ja miten vaan tuotteena, kun se ei ole sitä.

En tiedä, mutta melkoisen *******uksen maku tosta jää ja perustelut on ihan yllä olevasta luettuna.




Sen kummemmin näin kanssa-asiakkaana kommentoimatta kysyn, että mistä sait tuon boksin hinnaksi 240€?


Itsellä on Arris VIP 4302W boksi, jonka kautta katselen liigaa ym. Sen ohv on 99€.


Edit. Boksi ei siis maksa 240€ mutta määräaikainen tilaus maksaa 240€.


@kiisseli67@  kirjoitti:

@janoz@  kirjoitti:

Pähkinän kuoressa siis: Myytte keskeneräitä tuotetta isolla hinnalla. Ja kehitystyön testaajina toimii maksavat asiakkaat, jotka käyttävät vanhaa tekniikkaa. Melko reilua.

Ja kaupanpääliseksi jos toi vanha tekniikka ei toimi, niin ehdotatte että hankkikaa 240e hintainen laite meiltä, että näette kunnolla maksetun tuotteen, jota mainostetaan tyyliin: "Helppoa. Missä, milloin ja millä vaan".
Tai vaihtoehtoisesti ostakaa 40e - 70e hintainen laite, johon on tehtävä Telian lähetystä katsottaessa omat säätönsä ja kun taas ei katso, niin kaikille muille palveluntarjojien palveluille teet taas uudet säädöt. Ja silti katsot monta minuuttia vanhaa lähetystä. Syynkin tiedämme miksi näin on. ChromeC... Juuri se laite joka voi ihan milloin vaan katkaista lähetyksen. Niin puhumattakaan siitä, että sitä ChromeCastia ohjataan Android softalla, joka on käyttäjiltä saanut mairittelevat 2,9 arvosanaksi. No ei ne asiakkaat mitään tiedä ja rutisevat tyhjästä. Ihan hyvä sovellus se on, mitä nyt välillä ei toimi. Ohan meillä kaapelit sentään joka halilla ja päräyttävän upea virtuaalistudiokin tulee. No PC:llä varmaankin näkyy. Ai ei tue linuxia. Pitkin hampain asennetaan se Windows10 vastoin kaikkia periaatteita ja mennää lataamaan sovelluskaupasta ihan oikea sovellus. Mitäs ihmettä tällä nyt ei sit saakkaan sitä siihen isoon ruutuun näkymään. No ei hätiä laitan ton PC:n tohon tv:seen kiinni hdmi-piuhalla. Äs eihän mulla ole sellasta ylimääräisenä. No käydään taas kaupasta hakeen äkkiä. Niin saahan sen sitten näkymään kivasti, kun ostan 200e ATV laitteen. No hei mut mullahan on ihan laillinen ei rootattu Android TV Box, jossa on ihan googlen Android TV käyttis. On kuule vielä DRM-tuki ja kaikki. Näänhän mä sillä Netflixinkin 4K kuvalla, et miksi ei Telia olis tehnyt siihen sovellusta, kun ne on yleensäkin niin asiakkaiden tarpeet huomioon ottavia. Ihan mainoskin oli, että nyt ruvetaan kuuntelemaan asiakasta. Varmasti on. Siihenhän mä lataan Google Play storesta Android TV:n Telia TV-sovelluksen. Häh ei ole? No sideloadaan ton mobiili sovelluksen sitten, että se varmaan toimii niin. Häh ei toimi! Kyllä vaan Elisaviihde toimi sideloadina. Ne on jotenkin onnistunut estää ton ettei se toimi Android TV käyttiksessä... Hassua kun aika monen muun firman tuotteet toimii, vaikka ovatkin tarkoitettu alunperin mobiililaitteelle.
Melko reilua, hienoa ja helppoa! 
"Helppoa. Missä, milloi ja miten vaan, kun vaan sulla on tää ja toi, mutta sit taas tää ei kelpaakkaan" 

Hienot mainokset teillä tosiaan. Luvataan jotain aluksi, mutta sitten totuus on jotain toista.
En viitsi edes aloittaa sen enempää tosta pre-season matsien "ilmaiskatselusta", kuin että ilmaista on, mut ei sit kumminkaan ole ihan kokonaan. 

Juu tämän olen kuullut että näillä mennään. Vaikka asian korjaamiseksi olisi kyllä ollut aikaa. Edelleen mennään tosiaan ja edelleen ihmiset maksaa täyden hinnan keskeneräisestä tuotteesta. Siitä en tiedä mikä teidän strategia on tuotteen kanssa, josta ihmiset alkavat maksamaan 1.9 alkaen. Ei siinä mitään jos olisitte kertoneet aluksi, että se muuten maksaa tää meijän boxi 240e. Muulla ette tule näkemään. Et osta tai jätä ostamatta, jos oot köyhä.

Mutta älkää nyt myykö tuotetta helppona ja missä, milloi ja miten vaan tuotteena, kun se ei ole sitä.

En tiedä, mutta melkoisen *******uksen maku tosta jää ja perustelut on ihan yllä olevasta luettuna.


Sen kummemmin näin kanssa-asiakkaana kommentoimatta kysyn, että mistä sait tuon boksin hinnaksi 240€?

Itsellä on Arris VIP 4302W boksi, jonka kautta katselen liigaa ym. Sen ohv on 99€.

Edit. Boksi ei siis maksa 240€ mutta määräaikainen tilaus maksaa 240€.


No enpä tosta 99e hinnasta tiedä mitään ja enkä etsimälläkään löytänyt Telian sivuilta. Ton löysin ainoastaan:
https://kauppa.telia.fi/yksityisille/tuotteet/teliatv.aspx?tvdevice=AIPTV
jolloin hinnaksi muodostuu juuri tuo mainitsemani 240€

Pointtini tossa paatoksessa on, että kerrotaan tosiaan että toimii ihan millä nettiyhteydellä tahansa ja hyvin. Missä vaan ja miten vaan. Mutta eipähän näin ole.
En tiedä miten se mahtaa olla jos olet Telian nettiliittymän piuhan päässä ovevana tilaajana? Mutta en sellaista voi ottaa, koska taloyhtiö jossa asun on DNA:n kuitu talo ja kustannukset tulisi liian kalliiksi vain, että haluaisin nähdä Liigamatsit.
Saati siten, että menisin hankkimaan olkoon sitten 99e tai 240e hintaisen laitteen vain että näen ne lätkä matsit varsinkin kun yksinoikeudet omaava firma mainostaa mitä nyt mainostaa... en viitsi toistaa enää itseäni.

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +20

@janoz@  kirjoitti:


@kiisseli67@  kirjoitti:


@janoz@  kirjoitti:

Pähkinän kuoressa siis: Myytte keskeneräitä tuotetta isolla hinnalla. Ja kehitystyön testaajina toimii maksavat asiakkaat, jotka käyttävät vanhaa tekniikkaa. Melko reilua.

Ja kaupanpääliseksi jos toi vanha tekniikka ei toimi, niin ehdotatte että hankkikaa 240e hintainen laite meiltä, että näette kunnolla maksetun tuotteen, jota mainostetaan tyyliin: "Helppoa. Missä, milloin ja millä vaan".
Tai vaihtoehtoisesti ostakaa 40e - 70e hintainen laite, johon on tehtävä Telian lähetystä katsottaessa omat säätönsä ja kun taas ei katso, niin kaikille muille palveluntarjojien palveluille teet taas uudet säädöt. Ja silti katsot monta minuuttia vanhaa lähetystä. Syynkin tiedämme miksi näin on. ChromeC... Juuri se laite joka voi ihan milloin vaan katkaista lähetyksen. Niin puhumattakaan siitä, että sitä ChromeCastia ohjataan Android softalla, joka on käyttäjiltä saanut mairittelevat 2,9 arvosanaksi. No ei ne asiakkaat mitään tiedä ja rutisevat tyhjästä. Ihan hyvä sovellus se on, mitä nyt välillä ei toimi. Ohan meillä kaapelit sentään joka halilla ja päräyttävän upea virtuaalistudiokin tulee. No PC:llä varmaankin näkyy. Ai ei tue linuxia. Pitkin hampain asennetaan se Windows10 vastoin kaikkia periaatteita ja mennää lataamaan sovelluskaupasta ihan oikea sovellus. Mitäs ihmettä tällä nyt ei sit saakkaan sitä siihen isoon ruutuun näkymään. No ei hätiä laitan ton PC:n tohon tv:seen kiinni hdmi-piuhalla. Äs eihän mulla ole sellasta ylimääräisenä. No käydään taas kaupasta hakeen äkkiä. Niin saahan sen sitten näkymään kivasti, kun ostan 200e ATV laitteen. No hei mut mullahan on ihan laillinen ei rootattu Android TV Box, jossa on ihan googlen Android TV käyttis. On kuule vielä DRM-tuki ja kaikki. Näänhän mä sillä Netflixinkin 4K kuvalla, et miksi ei Telia olis tehnyt siihen sovellusta, kun ne on yleensäkin niin asiakkaiden tarpeet huomioon ottavia. Ihan mainoskin oli, että nyt ruvetaan kuuntelemaan asiakasta. Varmasti on. Siihenhän mä lataan Google Play storesta Android TV:n Telia TV-sovelluksen. Häh ei ole? No sideloadaan ton mobiili sovelluksen sitten, että se varmaan toimii niin. Häh ei toimi! Kyllä vaan Elisaviihde toimi sideloadina. Ne on jotenkin onnistunut estää ton ettei se toimi Android TV käyttiksessä... Hassua kun aika monen muun firman tuotteet toimii, vaikka ovatkin tarkoitettu alunperin mobiililaitteelle.
Melko reilua, hienoa ja helppoa! 
"Helppoa. Missä, milloi ja miten vaan, kun vaan sulla on tää ja toi, mutta sit taas tää ei kelpaakkaan" 

Hienot mainokset teillä tosiaan. Luvataan jotain aluksi, mutta sitten totuus on jotain toista.
En viitsi edes aloittaa sen enempää tosta pre-season matsien "ilmaiskatselusta", kuin että ilmaista on, mut ei sit kumminkaan ole ihan kokonaan. 

Juu tämän olen kuullut että näillä mennään. Vaikka asian korjaamiseksi olisi kyllä ollut aikaa. Edelleen mennään tosiaan ja edelleen ihmiset maksaa täyden hinnan keskeneräisestä tuotteesta. Siitä en tiedä mikä teidän strategia on tuotteen kanssa, josta ihmiset alkavat maksamaan 1.9 alkaen. Ei siinä mitään jos olisitte kertoneet aluksi, että se muuten maksaa tää meijän boxi 240e. Muulla ette tule näkemään. Et osta tai jätä ostamatta, jos oot köyhä.

Mutta älkää nyt myykö tuotetta helppona ja missä, milloi ja miten vaan tuotteena, kun se ei ole sitä.

En tiedä, mutta melkoisen *******uksen maku tosta jää ja perustelut on ihan yllä olevasta luettuna.




Sen kummemmin näin kanssa-asiakkaana kommentoimatta kysyn, että mistä sait tuon boksin hinnaksi 240€?


Itsellä on Arris VIP 4302W boksi, jonka kautta katselen liigaa ym. Sen ohv on 99€.


Edit. Boksi ei siis maksa 240€ mutta määräaikainen tilaus maksaa 240€.




No enpä tosta 99e hinnasta tiedä mitään ja enkä etsimälläkään löytänyt Telian sivuilta. Ton löysin ainoastaan:
https://kauppa.telia.fi/yksityisille/tuotteet/teliatv.aspx?tvdevice=AIPTV
jolloin hinnaksi muodostuu juuri tuo mainitsemani 240€

Pointtini tossa paatoksessa on, että kerrotaan tosiaan että toimii ihan millä nettiyhteydellä tahansa ja hyvin. Missä vaan ja miten vaan. Mutta eipähän näin ole.
En tiedä miten se mahtaa olla jos olet Telian nettiliittymän piuhan päässä ovevana tilaajana? Mutta en sellaista voi ottaa, koska taloyhtiö jossa asun on DNA:n kuitu talo ja kustannukset tulisi liian kalliiksi vain, että haluaisin nähdä Liigamatsit.
Saati siten, että menisin hankkimaan olkoon sitten 99e tai 240e hintaisen laitteen vain että näen ne lätkä matsit varsinkin kun yksinoikeudet omaava firma mainostaa mitä nyt mainostaa... en viitsi toistaa enää itseäni.




Minulla on Telian Yhteys Kotiin mobiililaajakaista, sitten tuo Arris VIP 4302W digiboksi ja Telia TV sovellus ollut jo pidempään käytössä. Itsellä on ns tyhmä-tv, jossa hieman älykkyyttä on Chromecastin kautta.


Minulla on Chromecast kyllä toiminut Telia TV sovelluksen, YLE Areenan, Viaplayn, Ruutu + ym. kanssa aika hyvin ja kuvan laatu on ollut todella hyvää mobiilista huolimatta.


Jos jotain ongelmia on ollut niin yleensä on auttanut kun on käyttänyt virtoja pois eli bootannut ( Chromecast ollut yleensä syypää).


Meille ei ole kiinteää laajakaistaa enää saatavilla.


@kiisseli67@  kirjoitti:

@janoz@  kirjoitti:

@kiisseli67@  kirjoitti:

@janoz@  kirjoitti:

Pähkinän kuoressa siis: Myytte keskeneräitä tuotetta isolla hinnalla. Ja kehitystyön testaajina toimii maksavat asiakkaat, jotka käyttävät vanhaa tekniikkaa. Melko reilua.

Ja kaupanpääliseksi jos toi vanha tekniikka ei toimi, niin ehdotatte että hankkikaa 240e hintainen laite meiltä, että näette kunnolla maksetun tuotteen, jota mainostetaan tyyliin: "Helppoa. Missä, milloin ja millä vaan".
Tai vaihtoehtoisesti ostakaa 40e - 70e hintainen laite, johon on tehtävä Telian lähetystä katsottaessa omat säätönsä ja kun taas ei katso, niin kaikille muille palveluntarjojien palveluille teet taas uudet säädöt. Ja silti katsot monta minuuttia vanhaa lähetystä. Syynkin tiedämme miksi näin on. ChromeC... Juuri se laite joka voi ihan milloin vaan katkaista lähetyksen. Niin puhumattakaan siitä, että sitä ChromeCastia ohjataan Android softalla, joka on käyttäjiltä saanut mairittelevat 2,9 arvosanaksi. No ei ne asiakkaat mitään tiedä ja rutisevat tyhjästä. Ihan hyvä sovellus se on, mitä nyt välillä ei toimi. Ohan meillä kaapelit sentään joka halilla ja päräyttävän upea virtuaalistudiokin tulee. No PC:llä varmaankin näkyy. Ai ei tue linuxia. Pitkin hampain asennetaan se Windows10 vastoin kaikkia periaatteita ja mennää lataamaan sovelluskaupasta ihan oikea sovellus. Mitäs ihmettä tällä nyt ei sit saakkaan sitä siihen isoon ruutuun näkymään. No ei hätiä laitan ton PC:n tohon tv:seen kiinni hdmi-piuhalla. Äs eihän mulla ole sellasta ylimääräisenä. No käydään taas kaupasta hakeen äkkiä. Niin saahan sen sitten näkymään kivasti, kun ostan 200e ATV laitteen. No hei mut mullahan on ihan laillinen ei rootattu Android TV Box, jossa on ihan googlen Android TV käyttis. On kuule vielä DRM-tuki ja kaikki. Näänhän mä sillä Netflixinkin 4K kuvalla, et miksi ei Telia olis tehnyt siihen sovellusta, kun ne on yleensäkin niin asiakkaiden tarpeet huomioon ottavia. Ihan mainoskin oli, että nyt ruvetaan kuuntelemaan asiakasta. Varmasti on. Siihenhän mä lataan Google Play storesta Android TV:n Telia TV-sovelluksen. Häh ei ole? No sideloadaan ton mobiili sovelluksen sitten, että se varmaan toimii niin. Häh ei toimi! Kyllä vaan Elisaviihde toimi sideloadina. Ne on jotenkin onnistunut estää ton ettei se toimi Android TV käyttiksessä... Hassua kun aika monen muun firman tuotteet toimii, vaikka ovatkin tarkoitettu alunperin mobiililaitteelle.
Melko reilua, hienoa ja helppoa! 
"Helppoa. Missä, milloi ja miten vaan, kun vaan sulla on tää ja toi, mutta sit taas tää ei kelpaakkaan" 

Hienot mainokset teillä tosiaan. Luvataan jotain aluksi, mutta sitten totuus on jotain toista.
En viitsi edes aloittaa sen enempää tosta pre-season matsien "ilmaiskatselusta", kuin että ilmaista on, mut ei sit kumminkaan ole ihan kokonaan. 

Juu tämän olen kuullut että näillä mennään. Vaikka asian korjaamiseksi olisi kyllä ollut aikaa. Edelleen mennään tosiaan ja edelleen ihmiset maksaa täyden hinnan keskeneräisestä tuotteesta. Siitä en tiedä mikä teidän strategia on tuotteen kanssa, josta ihmiset alkavat maksamaan 1.9 alkaen. Ei siinä mitään jos olisitte kertoneet aluksi, että se muuten maksaa tää meijän boxi 240e. Muulla ette tule näkemään. Et osta tai jätä ostamatta, jos oot köyhä.

Mutta älkää nyt myykö tuotetta helppona ja missä, milloi ja miten vaan tuotteena, kun se ei ole sitä.

En tiedä, mutta melkoisen *******uksen maku tosta jää ja perustelut on ihan yllä olevasta luettuna.


Sen kummemmin näin kanssa-asiakkaana kommentoimatta kysyn, että mistä sait tuon boksin hinnaksi 240€?

Itsellä on Arris VIP 4302W boksi, jonka kautta katselen liigaa ym. Sen ohv on 99€.

Edit. Boksi ei siis maksa 240€ mutta määräaikainen tilaus maksaa 240€.


No enpä tosta 99e hinnasta tiedä mitään ja enkä etsimälläkään löytänyt Telian sivuilta. Ton löysin ainoastaan:
https://kauppa.telia.fi/yksityisille/tuotteet/teliatv.aspx?tvdevice=AIPTV
jolloin hinnaksi muodostuu juuri tuo mainitsemani 240€

Pointtini tossa paatoksessa on, että kerrotaan tosiaan että toimii ihan millä nettiyhteydellä tahansa ja hyvin. Missä vaan ja miten vaan. Mutta eipähän näin ole.
En tiedä miten se mahtaa olla jos olet Telian nettiliittymän piuhan päässä ovevana tilaajana? Mutta en sellaista voi ottaa, koska taloyhtiö jossa asun on DNA:n kuitu talo ja kustannukset tulisi liian kalliiksi vain, että haluaisin nähdä Liigamatsit.
Saati siten, että menisin hankkimaan olkoon sitten 99e tai 240e hintaisen laitteen vain että näen ne lätkä matsit varsinkin kun yksinoikeudet omaava firma mainostaa mitä nyt mainostaa... en viitsi toistaa enää itseäni.


Minulla on Telian Yhteys Kotiin mobiililaajakaista, sitten tuo Arris VIP 4302W digiboksi ja Telia TV sovellus ollut jo pidempään käytössä. Itsellä on ns tyhmä-tv, jossa hieman älykkyyttä on Chromecastin kautta.

Minulla on Chromecast kyllä toiminut Telia TV sovelluksen, YLE Areenan, Viaplayn, Ruutu + ym. kanssa aika hyvin ja kuvan laatu on ollut todella hyvää mobiilista huolimatta.

Jos jotain ongelmia on ollut niin yleensä on auttanut kun on käyttänyt virtoja pois eli bootannut ( Chromecast ollut yleensä syypää).

Meille ei ole kiinteää laajakaistaa enää saatavilla.


Niin tää nyt on vaan niin et toi chromecastin käyttö on kaikkinen kommerverkeineen ja ei luotettavuuksineen vastaa samaa, kun olisit osatanut Ferrarin ja saatkin Ladan

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +16




Niin tää nyt on vaan niin et toi chromecastin käyttö on kaikkinen kommerverkeineen ja ei luotettavuuksineen vastaa samaa, kun olisit osatanut Ferrarin ja saatkin Ladan




Meillä on itsellä Chromecast-pulikka käytössä, koska saatavuutta ei ole (ennen nykyistä hybridilaajakaistamahdollisuutta) ollut kuin Yhteys kotiin mobiili -tekniikalle. Sillä kombolla toimii omasta kokemuksesta oikein hyvin, vaikka rinnalla kaistaa kuluttaa vahvasti mm. yksi teini-ikäinen pelaaja :womanhappy: 


@AaTanja@  kirjoitti:


Niin tää nyt on vaan niin et toi chromecastin käyttö on kaikkinen kommerverkeineen ja ei luotettavuuksineen vastaa samaa, kun olisit osatanut Ferrarin ja saatkin Ladan


Meillä on itsellä Chromecast-pulikka käytössä, koska saatavuutta ei ole (ennen nykyistä hybridilaajakaistamahdollisuutta) ollut kuin Yhteys kotiin mobiili -tekniikalle. Sillä kombolla toimii omasta kokemuksesta oikein hyvin, vaikka rinnalla kaistaa kuluttaa vahvasti mm. yksi teini-ikäinen pelaaja :womanhappy: 


No hyvä että olet tyytyväinen.

Itse en ole... Ylhäällä olevissa viesteissä vielä perustelut. Lue oikein ajatuksella. En viitsi niitä viidettä kertaa alkaa kirjoitelemaan. Ymmärrän täysin, että sinun pitää kehua Telian ratkaisuja hyviksi, koska he palkan sinulle maksavat.

Luvataan tosiaan Ferrari, mutta saat Ladan.... ja jos sen luvatun ja kerran maksetun ferrarin haluat, niin anna sit kumminkin sitä rahaa vähän lisää.
Joku äkkipikainen vois väittää huijaukseksi.

EDIT: Ja kiva että mainostat hybridikaistaa. Enpä sitä tavitse jos liittymä on jo 350M + keskitasoa parempi wifi-routteri ja sit se hieno mainostamasi pulikka.


@SaJoonas@  kirjoitti:

Selvitin hieman tuotekehityksen puolelta tilannetta.

 

Tällä hetkellä pyrimme keskittämään kehitystyötä geneerisimpiin alustoihin, joten Android TV ei ole juuri nyt fokuksen kärjessä.


Nyt on kyllä perin sekavaa, tai vastaaja ei edes ymmärrä mistä kirjoittaa? Android TV on nimenomaan geneerinen alusta, eli käyttöjärjestelmä, joka on asennettuna satoihin, ellei tuhansiin laitteisiin ja jota pystyy myös itse asentamaan normaalin Android käyttöjärjestelmän tilalle useisiin laitteisiin. Luomalla sovelluksen Android TV käyttöjärjestelmälle, tulee se saataville tuhansiin erilaisiin laitteisiin. Oma tilaukseni on täysin riippuvainen siitä, tuleeko sovellusta vai ei. Pakko sanoa, että aikaisemmat kokemukseni Teliasta eivät kyllä ole kovinkaan rohkaisevia, eli en pidättele hengitystä odottaessani, mutta mielellään sitä yllättyisi positiivisesti. Mutta jos aiemman kommentin kirjoittanut henkilö haluaa vielä selventää vastaustaan, kuulisin hyvin mielelläni mikä/mitkä sitten on fokuksessa olevat geneeriset alustat, joihin Android TV ei määrityksenne mukaan sisälly?

Jatkan vielä aiheesta hieman. Mielestäni on aivan käsittämätön ja suuren mittaluokan strateginen virhe jättää näin suosittu alusta vaille tukea, kun lanseerataan uutta taloudellisesti ihan rehdin mittaluokan palvelua. Tuskin sopimuskaan on teille tipahtanut kuin salama kirkkaalta taivaalta, joten tähän asti kuullut selitykset eivät nyt oikein vakuuta millään tasolla. Tässä ammutte heti itseänne jalkaan ja pahimmassa tapauksessa nyt menetetyt asiakkaat eivät enää edes palaa - itse lukeudun näihin. Jos tämän vuoden puolella tulee sovellus AndroidTV:lle, teen tilauksen pimeiden talvi-iltojen iloksi. Jos panostus tuotantoon ja asiakaskokemukseen taas jää niin vaillinaiseksi, ettei tätä epäkohtaa oikaista, katson että omia rahojani ainakaan ette ole ansainneet. 

Vastaa