peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
52973 Jäsentä
152208 Kirjoitusta
Katso mitä kaikkea voit tehdä Yhteisössä
^

Hienoa, kun tulit Yhteisöön. Täältä löydät valtavasti keskusteluita, blogeja ja ratkaisuja. Voit keskustella yhdessä muiden samanhenkisten jäsenten sekä ajoittain myös työntekijöidemme kanssa. Kokosimme sinulle kolme vinkkiä jotta pääset nopeasti kartalle siitä, mistä Yhteisössä on kyse.

ETSI JA LUE

Etsi tietoa, selaa keskusteluita ja lue blogeja. Joku toinen on saattanut jo painia saman ongelman kanssa ja saada siihen ratkaisun. Jos et löydä etsimääsi, aloita uusi keskustelu ja kysy neuvoa osaavilta jäseniltämme.

HAKUUN

JÄSENET AUTTAVAT TOISIAAN

Yhteisössämme jäsenet neuvovat toisiaan ja keskustelevat keskenään. Törmäät nopeasti myös VIP-jäseniimme. He kaikki ovat tavallisia asiakkaita kuten sinäkin.

TUTUSTU

OSALLISTU JA KEHU

Osallistu keskusteluihin, skaboihin ja pilotteihin. Kerro kokemuksistasi, ratko muiden ongelmia. Samalla keräät arvomerkkejä ja etenet Yhteisössä pidemmälle. Sinulla on mahdollisuus päästä jopa VIP-jäseneksi.

LUE LISÄÄ

Telia TV app windows 10 - tekstitys puuttuuHighlighted
Uusi jäsen
Rekisteröitynyt: ‎28-04-2015
Kirjoituksia: 3
1/4

Telia TV app windows 10 - tekstitys puuttuu

Kun katson Arris netti-digiboxilta Ylen tallennettua ohjelmaa (esim. Enoni on toista maata 21.06.2018), näkyy siellä tekstitys aivan normaalisti. Mutta kun menen Telia TV appiin Win 10:ssä ja avaan siellä saman ohjelman tallennuksen, tekstitystä ei tule. Tilin asetuksissa on "Suomi" valittu tekstitykseksi ja ohjelman edetessä oikeassa alalaidassa oleva tekstityksen valinta on myös "Suomi". Missä vika?

0 tykkäystä
3 vastausta
Asiantuntija
Asiantuntija
Rekisteröitynyt: ‎13-10-2017
Kirjoituksia: 173
2/4

Vs: Telia TV app windows 10 - tekstitys puuttuu

Oletko kokeillut palvelua useammalla tietokoneella vai yhdellä ainoastaan? Onko sinulla mahdollista testata toisella koneella? Myös kokonaan toisella laitteella testaaminen olisi hyödyllistä esim. puhelimella tai tabletilla sovelluksella. Onko ongelmaa muissa ohjelmissa vai ainoastaan tuossa mainitsemassasi?

0 tykkäystä
Uusi jäsen
Rekisteröitynyt: ‎28-04-2015
Kirjoituksia: 3
3/4

Vs: Telia TV app windows 10 - tekstitys puuttuu

Hei! Näyttäisi tilanne seuraavalta. Huawei Honor puhelimella Telia TV-sovelluksessa tallennetun ohjelman tekstitys on normaali ja kun siirrät janalla aikaa eteenpäin, niin tekstityskin alkaa heti uudesta kohdasta. Tämä sama on myös Samsungin tabletilla. Mutta Win10 Telia TV-sovelluksessa ellei aloita ohjelmaa alusta, niin hypättäessä johonkin kohtaan, kestää noin minuutin, kunnes tekstitys tulee näkyviin. Kielestä riippuen aiheuttaa enemmän tai vähemmän harmia. Eli ei siis välttämättä vika, mutta viive on aika pitkä.

0 tykkäystä
Asiantuntija
Asiantuntija
Rekisteröitynyt: ‎05-04-2018
Kirjoituksia: 73
4/4

Vs: Telia TV app windows 10 - tekstitys puuttuu

Hei @kamatti! Suosittelen tuossa tilanteessa uudelleen asentamaan tuon sovelluksen, ja jos tuossa vika jatkuu niin olemaan tästä Häiriöilmoituksiin. He tekevät vikailmoituksen tutkintaan asiasta.

0 tykkäystä