Telia TV iOS sovellus iOS12 versiossa: tekstitys toimii vain hetken

  • 21 September 2018
  • 5 kommenttia
  • 0 katselukertaa

iOS12 päivityksen jälkeen niin iPadeissä kuin iPhonessa Telia TV appsin tekstitys ei toimi kuin 10...15 sekunttia. Kyseessä on Telia TV appsin uusin  jaossa oleva versio ja sen sen poisto+uudelleen asennus iOS12 ympäristössä ei korjaa tilannetta. Ongelma on sama valitsipa minkä tahansa tarjolla olevan tekstityskielen. Tekstityskielen vaihto kesken ohjelman katselun saa taas hetkellsiesti tekstityksen toimimaan uudestaan reilun 10 sekunnin ajan. (Win10 sovelluksella Windowsissa samojen ohjelmien tekstitys pelaa normaalisti.)


5 kommenttia

Tämä liittyy nyt tuohon iOS päivitykseen.

Selvitetään meidän puolelta että vaatiiko korjauksen Applelta vai sovellukselta. Toimiiko muissa palveluissa tekstitykset normaalisti nyt? 

Sama vika vika minulla.

 

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +20

Minulla toimii tekstitys iPhone SE puhelimessa jossa on uusin iOS12 ja Telia TV on versio 2.21.0 joka on 4kk sitten tullut, uudempaa ei itselle ainakaan ole ?


Tosin en kaikkia kanavia kokeillut, mutta Sub:lla ja 4:lla ainakin pysyi tekstitys koko ajan.

Samoja tekstitykseen liittyviä ongelmia myös Apple TV:n (tvOS 12.0) ja Telia TV (version 1.16.0.334 / 1.17.0.1256) sovelluksen yhteydessä. Sovelluksen uudelleen asentaminen ei auttanut tilanteeseen. 

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +16

Ongelma tulee poistumaan Applen seuraavan päivityksen myötä, tässä aiheesta vielä häiriöilmoitus.


 


 

Vastaa