peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
57986 Jäsentä
161561 Kirjoitusta

Telia yhteisö on nyt myös laiteyhteisö

Lue lisää
Yhteistyössä OnePlus

Telia TV ja Liiga - Kysy mitä vain maanantaina 10.6. klo 12-15!Moderaattori
Moderaattori
Rekisteröitynyt: ‎26-07-2018
Kirjoituksia: 409
1/74

Telia TV ja Liiga - Kysy mitä vain maanantaina 10.6. klo 12-15!

TeliaTV ja Liiga .png


Mitä olet aina halunnut tietää Telia TV:stä ja Liigasta? Heitä kysymyksesi tähän ketjuun, ja asiantuntijamme vastaavat sinulle!
Kaikkien kysymyksen jättäneiden kesken arvomme yhteensä 12 kpl leffavuokrauksia Telia TV -palveluun.

 

Telia TV ja Liiga ovat olleet jo pitkään keskustelluimpia aiheitamme täällä Yhteisössä. Eikä mikään ihme! Telia TV on palveluistamme yksi suosituimmista, ja sitä voit katsella jo niin erillisen boksin, Kaapeli-TV:n, kuin myös sovelluksen sekä selaimen kautta.

 

Meidän televisioimia Liigapelejä päästiin myös ensimmäisen kerran jännittämään ja katselemaan Telia TV:ltä viime vuoden syyskuussa. Kausi saatiin pakettiin toukokuun alussa ja ensimmäisellä kaudellamme tarjosimme Liigan katselijoille paljon uudistuksia niin lähetystekniikan, kuin myös Liigatuotteen sisällön osalta.

 


Mitä sinä olet aina halunnut kysyä Liiga- tai Telia TV -palveluistamme? Onko sinulla herännyt kehitysidea tai palaute näihin liittyen? Jos mieltäsi askarruttaa vaikkapa jokin Telia TV:n ominaisuus, Liigapaketin uudistus, tai kanavapaketin sisältö, nyt sinulla on oiva tilaisuus saada kysymykseesi suora vastaus näiden parissa työskentelevältä tiimiltämme.


Tule mukaan 10.6. klo 12-15 tai heitä kysymyksesi jo etukäteen

 

Tuotepäälliköistä sekä -kehittäjistä koostuva tiimimme on vastailemassa tässä keskusteluketjussa kysymyksiinne maanantaina 10.6. klo 12-15 välisenä aikana.

 

Voit osallistua tapahtumaan myös ennakkoon heittämällä kysymyksesi tähän ketjuun. Kysymyksistä ja vastauksista teemme koosteen tapahtuman jälkeen. Arvomme lisäksi neljälle kysymyksen esittäneelle 3 ilmaista leffavuokrausta Telia TV -palvelun vuokraamoon. Lipukkeet ovat 3kk voimassa.

 

Näet tarkemmat arvontaohjeet klikkaamalla hieman alempaa löytyvää "Paljastus" -painiketta! Hymiö Onnellinen

 

Itse tapahtuma-aikana olet myös enemmän kuin tervetullut seuraamaan ketjua, ja tekemään lisäkysymyksiä jos niitä herääkin mieleen vielä lisää! Hymiö Onnellinen 

 

Lue lisää

Arvonnan säännöt ja rekisteriseloste Kysy ja voita maksuttomia leffavuokrauksia Telia TV -palveluun


Arvonnan järjestäjä
Telia Finland Oyj, jäljempänä "Telia" (Telia Finland Oyj, Teollisuuskatu 15, 00510 Helsinki, Y-tunnus: 1475607-9, puh. 020401).

 

Osallistumiskelpoisuus
Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt pois lukien Telian sekä kumppaneiden henkilökunta ja heidän perheenjäsenensä, sekä niiden yhtiöiden ja organisaatioiden työntekijät, jotka ovat olleet tekemisissä tämän arvonnan kanssa.

 

Osallistumisaika
Arvontaan voi osallistua 21.5.-10.6.2019 kello 15:00 välisenä aikana. Telia ei vastaa teknisistä syistä perille tulemattomista osallistumisista tai puutteellisista, asiattomista tai lukukelvottomista vastauksista.

 

Palkinnot
Palkintona arvotaan yhteensä neljä (4) kolmen (3) leffalipun leffapakettia Telia TV -palveluun (arvo 5€ /ilmaislipuke). Yksi (1) leffalippupaketti/voittaja.


Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi tai muuksi hyödykkeeksi. Palkinto on henkilökohtainen eikä sitä voi myydä tai siirtää eteenpäin. 

 

Arvontaan osallistuminen

Arvontaan osallistuminen edellyttää voimassa olevaa Telia TV -digiboksipalvelua, tai voimassaolevia Telia TV -sovellustunnuksia. Arvontaan voi osallistua vastaamalla tämän keskusteluketjun kommenttiosioon tässä keskustelussa esitettyyn kysymykseen. 1 kommentti = 1 arpa. 1 arpa/henkilö.

 

Yhteystietoja ei luovuteta ulkopuolisten käyttöön.

 

Arvonnan suorittaminen ja palkinnon lunastus
Arvonta suoritetaan 11.6. ja voitosta ilmoitetaan yksityisviestillä Telia Yhteisön kautta. Jos voittajaa ei tavoiteta kolmen (3) vuorokauden kuluessa, arvotaan uusi voittaja. Telia ei korvaa palkintoa, mikäli osallistujaa ei tavoiteta. Telialla on oikeus julkaista voittajan nimi ja kotipaikkakunta sekä Yhteisön nimimerkki eri medioissa ilman erillistä suostumusta tai korvausta.

Verot
Telia sitoutuu maksamaan lakisääteiset verot näissä virallisissa säännöissä ilmoitetuista palkinnoista. 
Viralliset säännöt koskevat kaikkia osallistujia. Osallistumalla tähän arvontaan osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä arvonnan sääntöjä.

 

Rekisteriseloste
Telian henkilötietolain mukainen rekisteriseloste on nähtävissä osoitteessa www.telia.fi/tietosuoja

 

Kaikki oikeudet muutoksiin pidätetään.


Telia Finland Oyj
Helsingissä 21.05.2019


Päivitys 25.7. Täällä käydyn keskustelun parhaat palat löytyvät nyt blogista: Te kysyitte - me vastasimme: Kooste Telia TV:n ja Liigan kyselytunnista.

Telia Yhteisö on nyt myös Laiteyhteisö.jpg
73 vastausta
Kommentaattori
Rekisteröitynyt: ‎14-10-2016
Kirjoituksia: 74
2/74

Vs: Telia TV ja Liiga - Kysy mitä vain maanantaina 10.6. klo 12-15!

Koska saamme Liiga-lähetykset UHD-kuvalla myös TeliaTV:lle ilman Telian laajakaistaa? TeliaTV UHD-boksille ja muille laitteille kuten AppleTV4K?

 

Olkaapa rohkeita ja kertokaa aikataulu, johon voitte sitoutua!

Vakiokalustoa ☆
Rekisteröitynyt: ‎30-08-2018
Kirjoituksia: 176
3/74

Vs: Telia TV ja Liiga - Kysy mitä vain maanantaina 10.6. klo 12-15!

Mikä on ihan oikea syy siihen, ettei Android TV sovellus ole edes suunnitelmissa?

 

Vähän turha kysymys toisaalta... Vastaus: saattaisi vaikuttaa negatiivisesti omien tv-boksien myyntiin.

Kommentaattori
Rekisteröitynyt: ‎03-01-2015
Kirjoituksia: 69
4/74

Vs: Telia TV ja Liiga - Kysy mitä vain maanantaina 10.6. klo 12-15!

Veljeni katsoi pelejä Chromecast 2:lla ja wifi-yhteydellä, ja kuva välillä "puuroitui". Syynä on se, että Telia TV-mobiilisovelluksessa ei ole riittävää bufferointia wifin nopeuden vaihteluille. Voisitte kehittää tuota mobiilisovellusta paremmin toimivaksi.

Highlighted
Uusi keskustelija
Rekisteröitynyt: ‎16-01-2018
Kirjoituksia: 19
5/74

Vs: Telia TV ja Liiga - Kysy mitä vain maanantaina 10.6. klo 12-15!

Milloin Telia TV:lle tulee Android TV -sovellus?

Vakiokalustoa ☆☆
Rekisteröitynyt: ‎10-06-2013
Kirjoituksia: 266
6/74

Vs: Telia TV ja Liiga - Kysy mitä vain maanantaina 10.6. klo 12-15!

Miksi liiga lähetysten viivettä ei saatu pienennettyä sidettävälle tasolle ensimmäisen kauden aikana sovelluksella + ilman laajakaistaa boksilla? Lähes poikkeuksetta viive oli 2-5 minuutin luokkaa. Miten varmistatte ensi kaudelle että viive on maksimissaan 30 sekuntia?

Luulisi veikkauksellakin olevansa sanottavaa asiaan live vedon kannalta.

Lady
Lady
Rekisteröitynyt: ‎06-06-2015
Kirjoituksia: 3 052
7/74

Vs: Telia TV ja Liiga - Kysy mitä vain maanantaina 10.6. klo 12-15!

1.Milloin saamme uusia kanavia AIPTV boksille?

2.Miksi Telia TV Kake ei toimi AIPTV boksilla varasäätimenä? 

3.Onko toivoa saada nelosen kanavia suoratoistona AIPTV boksille?

4.Onko YLE Areena tulossa boksille?

5. Eikö Telialla ole enää omia ohjelmia Telia TV:lle, kuten aiemmin oli esim. Heiluta huuliasi?

#koskamävoin
Stupid is as stupid does - Forrest Gump
Uusi keskustelija
Rekisteröitynyt: ‎27-03-2018
Kirjoituksia: 8
8/74

Vs: Telia TV ja Liiga - Kysy mitä vain maanantaina 10.6. klo 12-15!

Voisko kehittää liigan maalikoosteita sen verran et vaihtas ne ottelukoosteisiin missä ois esim.kovat taklaukset, maalit ja muut erikoiset tapahtumat pelistä. Tai sit koostaa erikseen tehdä klipit muista tapahtumista.

Uusi keskustelija
Rekisteröitynyt: ‎08-05-2018
Kirjoituksia: 8
9/74

Vs: Telia TV ja Liiga - Kysy mitä vain maanantaina 10.6. klo 12-15!

UHD toki kruununa koska tulee, mutta 1080p kuvavirtakin olisi jo roima parannus nykyiseen saataisiinko se nyt kaikelle kansalle heti kauden alusta asti ja joka matsista kiitos!. Samoin alaspäin dynaamisia kuvavirtoja olisi hyvä olla, nyt on tuo ihan ok 720p tai sitten sen alla ihan käsittämättömän pieni tulitikkuaski..... 

Vakiokalustoa ☆
Rekisteröitynyt: ‎05-05-2015
Kirjoituksia: 167
10/74

Vs: Telia TV ja Liiga - Kysy mitä vain maanantaina 10.6. klo 12-15!

Tässä nyt jotain mitä aluksi tuli mieleen.


1. Onko teillä suunnitteilla tuoda Telia TV digiboksille sovelluksia kuten Yle Areena, C More, Viaplay yms. ja uusimman 5305 boksin tapauksessa myös Netflix?

 

2. Onko tulevaisuudessa mahdollista jakaa digiboksin sisältöjä rinnakkaisboksille? Tai vaihtoehtoisesti onko aikeina mahdollistaa jollain keinoin, että kodin kaikissa televisioissa saa näkyviin kaikki samat sisällöt kuin pääboksilla helposti ja yhdellä maksulla? (Chromecast ei nyt vaan aja samaa asiaa, miettikää selaavanne kanavia televisiossa jonka jälkeen joudutte näpertämään puhelinta tai padia saadaksenne osan kanavista näkyviin ja taas siirtymään TV:n kaukosäätimeen peruskanavien osalta jne.)

 

3. Onko tallennuspalveluun tulossa kansiointimahdollisuus ohjelmille?

 

4. Onko digiboksille tulossa isompia kovalevyjä tarjolle?

 

5. Olisiko mahdollista luoda jonkinlainen Beta-ohjelma/ryhmä johon osallistumalla asiakkaat pääsisivät testaamaan mahdollisia uusia boksin ohjelmisto-ominaisuuksia tai laitteita ennakkoon ja antamaan näistä palautetta sekä kertomaan mahdollisista ongelmista?

 

6. Olisiko mahdollista että tänne yhteisöön saataisiin kommentteja kehitysideoihin ja palautteisiin sieltä pääkallopaikalta useamminkin? Nykyään kaikki on "palvelua kehitetään koko ajan ja palautteet välitetään eteenpäin. Toivottavasti tulevaisuudessa..." ja se on lievästi sanottuna turhauttavaa. Toiveena siis lisää kommunikaatiota ja avoimuutta maksavien asiakkaiden suuntaan.