peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
52604 Jäsentä
151423 Kirjoitusta
Katso mitä kaikkea voit tehdä Yhteisössä
^

Hienoa, kun tulit Yhteisöön. Täältä löydät valtavasti keskusteluita, blogeja ja ratkaisuja. Voit keskustella yhdessä muiden samanhenkisten jäsenten sekä ajoittain myös työntekijöidemme kanssa. Kokosimme sinulle kolme vinkkiä jotta pääset nopeasti kartalle siitä, mistä Yhteisössä on kyse.

ETSI JA LUE

Etsi tietoa, selaa keskusteluita ja lue blogeja. Joku toinen on saattanut jo painia saman ongelman kanssa ja saada siihen ratkaisun. Jos et löydä etsimääsi, aloita uusi keskustelu ja kysy neuvoa osaavilta jäseniltämme.

HAKUUN

JÄSENET AUTTAVAT TOISIAAN

Yhteisössämme jäsenet neuvovat toisiaan ja keskustelevat keskenään. Törmäät nopeasti myös VIP-jäseniimme. He kaikki ovat tavallisia asiakkaita kuten sinäkin.

TUTUSTU

OSALLISTU JA KEHU

Osallistu keskusteluihin, skaboihin ja pilotteihin. Kerro kokemuksistasi, ratko muiden ongelmia. Samalla keräät arvomerkkejä ja etenet Yhteisössä pidemmälle. Sinulla on mahdollisuus päästä jopa VIP-jäseneksi.

LUE LISÄÄ

Telia TV jäänyt vanhaan osoitteeseenHighlighted
Uusi jäsen
Rekisteröitynyt: ‎18-07-2018
Kirjoituksia: 1
1/2

Telia TV jäänyt vanhaan osoitteeseen

Olen resetoinut modeemin ja digiboksin, tarkistanut piuhat ja digiboksi ei vain löydä kanavia vaan pyörittää samaa inforuutua sammuen välillä. Tätä on jatkunut jo useamman päivän ajan. Hermot hiukan kireällä.

Edit IlariJR: otsikkoa muokattu.

0 tykkäystä
1 vastaus
Telialainen
Telialainen
Rekisteröitynyt: ‎23-05-2017
Kirjoituksia: 133
2/2

Vs: Telia TV jäänyt vanhaan osoitteeseen

Moikka @jadetar!

 

Tervetuloa Telia Yhteisöön. Eli ymmärsinkö oikein otsikon perusteella, että olet juuri muuttanut ja Telia TV ei nyt lähde uudessa osoitteessa toimimaan, vaikka olet muutoksen meille ilmoittanut? Toimiiko nettiyhteys kuitenkin?

 

Mikäli nettiyhteys toimii, kannattaa kokeilla digiboksin resetointi täältä löytyvillä ohjeilla.

 

Mikäli yllä olevilla konsteilla homma ei toimi, niin olethan yhteydessä Asiakaspalveluun jotta voimme tarkistella tilannetta vielä tarkemmin. Hymiö Onnellinen

Kun keskittymiseen laittaa sata prosenttia, siinä tulee väkisin hiki.
0 tykkäystä