peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
52570 Jäsentä
151315 Kirjoitusta
Katso mitä kaikkea voit tehdä Yhteisössä
^

Hienoa, kun tulit Yhteisöön. Täältä löydät valtavasti keskusteluita, blogeja ja ratkaisuja. Voit keskustella yhdessä muiden samanhenkisten jäsenten sekä ajoittain myös työntekijöidemme kanssa. Kokosimme sinulle kolme vinkkiä jotta pääset nopeasti kartalle siitä, mistä Yhteisössä on kyse.

ETSI JA LUE

Etsi tietoa, selaa keskusteluita ja lue blogeja. Joku toinen on saattanut jo painia saman ongelman kanssa ja saada siihen ratkaisun. Jos et löydä etsimääsi, aloita uusi keskustelu ja kysy neuvoa osaavilta jäseniltämme.

HAKUUN

JÄSENET AUTTAVAT TOISIAAN

Yhteisössämme jäsenet neuvovat toisiaan ja keskustelevat keskenään. Törmäät nopeasti myös VIP-jäseniimme. He kaikki ovat tavallisia asiakkaita kuten sinäkin.

TUTUSTU

OSALLISTU JA KEHU

Osallistu keskusteluihin, skaboihin ja pilotteihin. Kerro kokemuksistasi, ratko muiden ongelmia. Samalla keräät arvomerkkejä ja etenet Yhteisössä pidemmälle. Sinulla on mahdollisuus päästä jopa VIP-jäseneksi.

LUE LISÄÄ

Telia TV -mobiili & EurosportHighlighted
Uusi jäsen
Rekisteröitynyt: ‎19-02-2015
Kirjoituksia: 4
1/2

Telia TV -mobiili & Eurosport

Mikä mahtaa olla syynä, että pelkkään Telia TV -mobiilipalveluun ei saa tilattua tuota 11,95€/kk maksavaa Discovery -pakettia mikä sisältää siis Eurosportit, vaan pitää olla tuo digiboksillinen palvelu (tai Telian kaapeli)? Sitten kuitenkin tuon 9,95€ maksavan Discovery-paketin, joka ei sisällä Eurosporteja, saa näemmä tilattua ainoastaan mobiilipalveluun.

 

Itseäni ei kiinnosta laisinkaan tuota digiboksia hommata, mutta Eurosporteista olisin oikein kiinnostunut. Sitten taas, Eurosport-player ei kiinnosta, kun olen kuullut ja lukenut palvelun olevan aika heikkotasoinen. Ja irtisanomisen olevan enemmän kuin hankalaa. Joten Telian kautta tuon mieluiten ottaisin.

 

Sitten taas toisaalta olen siinä käsityksessä, että kun omistat Telian digiboksin kautta toimivan viihteen, saat tuon Discoveryn Eurosport-paketin peilattuna myös mobiiliviihteeseen? Tässä voin olla väärässäkin, saa korjata jos olen. Mutta jos olen oikeassa, niin suht kummallinen kuvio tuon asian suhteen.

 

Mun kysymys kuuluukin, onko mahdollista saada Eurosport 1&2 -kanavia näkymään mitenkään PELKÄSTÄÄN mobiiliviihteen kautta? Jollei ole, mistä tämä johtuu ja onko jotain oikeasti faktapohjaista tietoa tässä vaiheessa onko tuo asia muuttumassa? Koska eikai tässä voi olla kyse muusta kuin sopimusteknisistä asioista?

1 vastaus
Moderaattori
Moderaattori
Rekisteröitynyt: ‎17-12-2014
Kirjoituksia: 84
2/2

Vs: Telia TV -mobiili & Eurosport

Kysymys tässä on puhtaasti sopimuksesta. Meillä on lupa myydä Eurosport kanavia Mix ja Discovery paketin sisällä sekä Eurosport 1 kanavaa, joka löytyy kaapelikortilla. Ja tämä lupa sisältää siis ainoastaan myynnin digiboksille ja kaapelikortille, joista onnistuu peilaus sovellukselle. Koska pelkästään sovellukselle ei tätä saada, niiin siitä syystä meillä on sovellukselle oma 2€ edullisempi Discovery paketti, joka on ilman Eurosportin kanavia.

 

 

 

 


paras yhteisö.jpgeSIM.jpgliiga.jpg
0 tykkäystä