peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
54726 Jäsentä
155582 Kirjoitusta
Uusi käyttäjä, aloita täältä
^

Keskustele. Kerro kokemuksistasi. Ratko ongelmia. Testaile uusia makeita juttuja.

ALOITA HAUSTA

Etsimästäsi aiheesta voi löytyä jo valmiita keskusteluita tai artikkeleita. Jos ei, aloita uusi keskustelu.

HAKUUN

VERTAISTUKI

Yhteisössämme jäsenet ovat tähtiä. Törmäät nopeasti VIP-jäseniimme. Mukana on ajoittain myös telialaisia.

TUTUSTU

OLE AVULIAS

Paina peukkua hyville kommenteille. Merkitse ratkaisuksi vastaus, joka ratkaisi ongelmasi. Neuvo muita.

YHTEISÖN SÄÄNNÖT

Telia TV -mobiili & EurosportHighlighted
Uusi jäsen
Rekisteröitynyt: ‎19-02-2015
Kirjoituksia: 4
1/2

Telia TV -mobiili & Eurosport

Mikä mahtaa olla syynä, että pelkkään Telia TV -mobiilipalveluun ei saa tilattua tuota 11,95€/kk maksavaa Discovery -pakettia mikä sisältää siis Eurosportit, vaan pitää olla tuo digiboksillinen palvelu (tai Telian kaapeli)? Sitten kuitenkin tuon 9,95€ maksavan Discovery-paketin, joka ei sisällä Eurosporteja, saa näemmä tilattua ainoastaan mobiilipalveluun.

 

Itseäni ei kiinnosta laisinkaan tuota digiboksia hommata, mutta Eurosporteista olisin oikein kiinnostunut. Sitten taas, Eurosport-player ei kiinnosta, kun olen kuullut ja lukenut palvelun olevan aika heikkotasoinen. Ja irtisanomisen olevan enemmän kuin hankalaa. Joten Telian kautta tuon mieluiten ottaisin.

 

Sitten taas toisaalta olen siinä käsityksessä, että kun omistat Telian digiboksin kautta toimivan viihteen, saat tuon Discoveryn Eurosport-paketin peilattuna myös mobiiliviihteeseen? Tässä voin olla väärässäkin, saa korjata jos olen. Mutta jos olen oikeassa, niin suht kummallinen kuvio tuon asian suhteen.

 

Mun kysymys kuuluukin, onko mahdollista saada Eurosport 1&2 -kanavia näkymään mitenkään PELKÄSTÄÄN mobiiliviihteen kautta? Jollei ole, mistä tämä johtuu ja onko jotain oikeasti faktapohjaista tietoa tässä vaiheessa onko tuo asia muuttumassa? Koska eikai tässä voi olla kyse muusta kuin sopimusteknisistä asioista?

1 vastaus
Moderaattori
Moderaattori
Rekisteröitynyt: ‎17-12-2014
Kirjoituksia: 101
2/2

Vs: Telia TV -mobiili & Eurosport

Kysymys tässä on puhtaasti sopimuksesta. Meillä on lupa myydä Eurosport kanavia Mix ja Discovery paketin sisällä sekä Eurosport 1 kanavaa, joka löytyy kaapelikortilla. Ja tämä lupa sisältää siis ainoastaan myynnin digiboksille ja kaapelikortille, joista onnistuu peilaus sovellukselle. Koska pelkästään sovellukselle ei tätä saada, niiin siitä syystä meillä on sovellukselle oma 2€ edullisempi Discovery paketti, joka on ilman Eurosportin kanavia.

 

 

 

 


paras yhteisö.jpgeSIM.jpgliiga.jpg
0 tykkäystä