Telia TV mobiilin toimintavarmuus.


Onko ketään muuta Telia TV mobiilin käyttäjää tuskastuttanut kyseisen palvelun toimintavarmuus. Alkuvuodesta kaikki toimi normaalisti ja tyytyväisyyden huumassa hommasin Chromecastin, jotta saisin nauttia tarjonnasta myös isolta ruudulta.

 

Tämä onni ei valitettavasti kestänyt kauaa, kun ensin NASCAR-lähetyksistä poistui selostus vaikka autojen äänet kuuluivat normaalisti. Tein vikailmoituksen, odotin kuukauden, mutta selostus puuttui edelleen.  Jätin soittopyynnön, keskustelin asiakaspalvelijan kanssa, joka näki että tutkimukset olivat vielä kesken tekniikassa. Lupasi lähettää uutta kyselyä tekniikkaan aiheesta. Viikon päästä vika oli korjattu, kyseinen ääniraita oli ”tippunut” pois Telia TV:n lähetyksestä. Onni oli palautunut.

 

Mutta se ei valitettavasti kestänyt kauaa. Seuraavaksi tilaamastani Viasat Kulta-paketin kirjastosta tippuivat Viasat Urheilu HD, Viasat Jääkiekko HD ja Viasat Jalkapallo HD pois. Tai ei ne mihinkään pois tippuneet, sinne ei vaan siirry mitään ohjelmaa. Kanavat kyllä näkyvät reaaliajassa normaalisti (niitä ei tosin voi kelata tai aloittaa alusta), mutta kaikkien kolmen kanavan kirjastot ovat tyhjiä.

 

Olen hoitanut asiaa Telian kanssa sekä sähköisesti että kasvotusten, mutta asia ei ole selvinnyt. Joku on sanonut että kyseessä on vika jota yritetään korjata, toinen on kertonut, että kirjastojen puuttuminen johtuu keskeneräisistä sopimusneuvotteluista.

 

Nyt kysynkin näin avoimesti, mistä tämä johtuu? Miksi en voi katsoa Telia TV mobiilista NASCAR-kisoja silloin, kun se minulle sopii? Pakkohan jonkun on tietää.


2 kommenttia

@MCHenkkaT, Viasat Urheilu, Jalkapallo ja Jääkiekko -kanavilta puuttuvat tällä hetkellä vikatilanteen takia ohjelmatiedot. Näiden ohjelmatietojen perusteella ohjelmat tallentuvat myös ohjelmakirjastoon. Nyt kun ohjelmatiedot puuttuvat, ei ohjelmakirjastoonkaan siis saada ohjelmia. Tilanne on erittäin harmillinen, mutta vika on kyllä selvityksessä.

Kiitos tästä tiedonjyvästä. Vaikka tämä ei ongelmaa ratkaisekkaan, niin on lohdullista edes tietää minkä ongelman kanssa tässä ollaan tekemisissä.

Vastaa