peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
52991 Jäsentä
152242 Kirjoitusta
Katso mitä kaikkea voit tehdä Yhteisössä
^

Hienoa, kun tulit Yhteisöön. Täältä löydät valtavasti keskusteluita, blogeja ja ratkaisuja. Voit keskustella yhdessä muiden samanhenkisten jäsenten sekä ajoittain myös työntekijöidemme kanssa. Kokosimme sinulle kolme vinkkiä jotta pääset nopeasti kartalle siitä, mistä Yhteisössä on kyse.

ETSI JA LUE

Etsi tietoa, selaa keskusteluita ja lue blogeja. Joku toinen on saattanut jo painia saman ongelman kanssa ja saada siihen ratkaisun. Jos et löydä etsimääsi, aloita uusi keskustelu ja kysy neuvoa osaavilta jäseniltämme.

HAKUUN

JÄSENET AUTTAVAT TOISIAAN

Yhteisössämme jäsenet neuvovat toisiaan ja keskustelevat keskenään. Törmäät nopeasti myös VIP-jäseniimme. He kaikki ovat tavallisia asiakkaita kuten sinäkin.

TUTUSTU

OSALLISTU JA KEHU

Osallistu keskusteluihin, skaboihin ja pilotteihin. Kerro kokemuksistasi, ratko muiden ongelmia. Samalla keräät arvomerkkejä ja etenet Yhteisössä pidemmälle. Sinulla on mahdollisuus päästä jopa VIP-jäseneksi.

LUE LISÄÄ

Telia TV:n tekstitys minimaalistaUusi jäsen
Rekisteröitynyt: ‎30-01-2019
Kirjoituksia: 1
1/3

Telia TV:n tekstitys minimaalista

Hei! Ilmeisesti muillakin on ongelmia Telia TV:n tekstitysten kanssa, mutta onko muilla ollut sellaista bugia, että tekstitys on niin pientä, ettei siitä saa selvää? 

Toimiiko teillä, riippuen koneen mallista, tai selaimesta tai appin käytöstä? 

 

0 tykkäystä
2 vastausta
Herrasmies
Herrasmies
Rekisteröitynyt: ‎26-05-2016
Kirjoituksia: 1 722
2/3

Vs: Telia TV:n tekstitys minimaalista

Tervehdys, @Aloee! Ainakin omalla kohdallani tekstitykset ovat toimineet normaalisti Telia TV -sovelluksen ja -digiboksin TV- ja Kirjasto-osiossa. En käytä ollenkaan medialaitteita Hymiö Onnellinen

 

Kirjoituksestasi ei käy ilmi esimerkiksi missä kohtaa ongelma alkaa esiintymään eli onko se esimerkiksi Telia TV:n TV-osio vai jokin kanavakirjaston tietty sarja tai elokuva? Vai koskeeko ongelma kaikkia näitä edellä mainittuja ja eri laitteilla? Oletko kokeillut esim. sovelluksen uudelleenasennusta?

 

Jos tekstitysongelma ei häviä, niin suosittelen tekemään Telialle palvelupyynnön jotta pääsette paremmin selvittämään asiaa henkilökohtaisella tasolla.

Viat ja häiriöt | ✆ Asiakaspalvelu | ⛹ Omat Sivut | ⛔ Mobiilivarmenne | ⚽ Telia TV | ♫ Spotify | ❤ Minun Telia | ⚪ Telia DOT

"Erehtyminen on inhimillistä, mutta asioiden perinpohjaiseen sotkemiseen tarvitaan tietokone." -Paul Ehrlich

Asiantuntija
Asiantuntija
Rekisteröitynyt: ‎13-10-2017
Kirjoituksia: 173
3/3

Vs: Telia TV:n tekstitys minimaalista

Moikka @Aloee ja tervetuloa Telia yhteisöön!

 

@Sekuntivastasikin jo tuossa kattavasti tilanteeseen, kiitos! Sen verran lisäystä, että olemme havainneet Win10-käyttöjärjestelmän TeliaTV-sovelluksessa Cmore-kirjastossa tällaista minikokoista tekstitystä. Häiriö on tutkinnassamme. Onko sinullakin häiriö TeliaTV-sovelluksessa Cmore-kirjastossa?