peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
52998 Jäsentä
152263 Kirjoitusta
Katso mitä kaikkea voit tehdä Yhteisössä
^

Hienoa, kun tulit Yhteisöön. Täältä löydät valtavasti keskusteluita, blogeja ja ratkaisuja. Voit keskustella yhdessä muiden samanhenkisten jäsenten sekä ajoittain myös työntekijöidemme kanssa. Kokosimme sinulle kolme vinkkiä jotta pääset nopeasti kartalle siitä, mistä Yhteisössä on kyse.

ETSI JA LUE

Etsi tietoa, selaa keskusteluita ja lue blogeja. Joku toinen on saattanut jo painia saman ongelman kanssa ja saada siihen ratkaisun. Jos et löydä etsimääsi, aloita uusi keskustelu ja kysy neuvoa osaavilta jäseniltämme.

HAKUUN

JÄSENET AUTTAVAT TOISIAAN

Yhteisössämme jäsenet neuvovat toisiaan ja keskustelevat keskenään. Törmäät nopeasti myös VIP-jäseniimme. He kaikki ovat tavallisia asiakkaita kuten sinäkin.

TUTUSTU

OSALLISTU JA KEHU

Osallistu keskusteluihin, skaboihin ja pilotteihin. Kerro kokemuksistasi, ratko muiden ongelmia. Samalla keräät arvomerkkejä ja etenet Yhteisössä pidemmälle. Sinulla on mahdollisuus päästä jopa VIP-jäseneksi.

LUE LISÄÄ

Telia TV pikseleilläUusi keskustelija
Rekisteröitynyt: ‎04-03-2015
Kirjoituksia: 16
1/3

Telia TV pikseleillä

Saattaapi olla, että asuinalueemme Raisiossa on jollakin tapaa katveessa, kun suhteellisen usein varsinkin maksullisia S-liigan jääkiekkokanavia katsoessa kuvaruutu menee pikseleille säännöllisesti kolmannen erän alkaessa. Yön NHL -lähetykset on pääsääntöisesti toimineet hyvin.

 

Nyt ollaan kuitenkin noustu uusiin sfääreihin, kun TV on ollut pikseleillä koko päivän ( 30.11.2018 ), eikä noin sata pulttausta ole vaikuttanut mihinkään. Telkkarin ohjelmat, saati Telia teeveen maksukanavat eivät näy myöskään tietokoneen tai kännykän kautta.

 

Olisi Telialta perin ystävällistä ilmoittaa, jos eivät pysty palvelua tänne asiallisesti tuottamaan, kun kuitenkin maksan eri kanavapaketeista ja laajakaistaista lähemmäs 150 euroa kuukaudessa.

 

 

edit Merja_J: otsikkoa muokattu kuvaavammaksi

 

 

 

0 tykkäystä
2 vastausta
Konkari ☆
Konkari ☆
Rekisteröitynyt: ‎15-08-2015
Kirjoituksia: 1 800
2/3

Vs: Telia TV pikseleillä

Hei!

 

Katseletko kanavia minkä kautta? Onko nettiyhteys kiinteä vai mobiili? Vai onko käytössä kenties kaapeli-tv -liittymä?

 

Millä laitteilla (merkit ja mallit) pikselöintiä esiintyy? Olet varmaankin jo kokeillut käynnistellä niitä uudelleen?

 

Syitähän voi olla esim. liian hidas nettiyhteys, lähetyksen häiriö taikka sitten ihan jonkin laitteen toimintahäiriö. Mikä on nettiyhteyden nopeus, voit testata sen vaikka täällä: http://www.speedtest.net/ 

0 tykkäystä
Asiantuntija
Asiantuntija
Rekisteröitynyt: ‎12-10-2018
Kirjoituksia: 61
3/3

Vs: Telia TV pikseleillä

@harda1  Mikäli käytät reititintä niin voisit kokeilla sen resetoimista. Tapahtuu painamalla sitä reset -painiketta niin pitkään että valot välähtää siinä reitittimen edessä. Lisäksi nuo @Purnipsi  vinkit ovat kokeilemisen arvoisia. Varsinkin mikäli se häiriö johtuu tuosta nettiyhteyden laadusta.