Telia TV pikseleillä

  • 30 November 2018
  • 2 kommenttia
  • 0 katselukertaa

Saattaapi olla, että asuinalueemme Raisiossa on jollakin tapaa katveessa, kun suhteellisen usein varsinkin maksullisia S-liigan jääkiekkokanavia katsoessa kuvaruutu menee pikseleille säännöllisesti kolmannen erän alkaessa. Yön NHL -lähetykset on pääsääntöisesti toimineet hyvin.


 


Nyt ollaan kuitenkin noustu uusiin sfääreihin, kun TV on ollut pikseleillä koko päivän ( 30.11.2018 ), eikä noin sata pulttausta ole vaikuttanut mihinkään. Telkkarin ohjelmat, saati Telia teeveen maksukanavat eivät näy myöskään tietokoneen tai kännykän kautta.


 


Olisi Telialta perin ystävällistä ilmoittaa, jos eivät pysty palvelua tänne asiallisesti tuottamaan, kun kuitenkin maksan eri kanavapaketeista ja laajakaistaista lähemmäs 150 euroa kuukaudessa.


 


 


edit Merja_J: otsikkoa muokattu kuvaavammaksi


 


 


 


2 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +20

Hei!


 


Katseletko kanavia minkä kautta? Onko nettiyhteys kiinteä vai mobiili? Vai onko käytössä kenties kaapeli-tv -liittymä?


 


Millä laitteilla (merkit ja mallit) pikselöintiä esiintyy? Olet varmaankin jo kokeillut käynnistellä niitä uudelleen?


 


Syitähän voi olla esim. liian hidas nettiyhteys, lähetyksen häiriö taikka sitten ihan jonkin laitteen toimintahäiriö. Mikä on nettiyhteyden nopeus, voit testata sen vaikka täällä: http://www.speedtest.net/ 

@harda1  Mikäli käytät reititintä niin voisit kokeilla sen resetoimista. Tapahtuu painamalla sitä reset -painiketta niin pitkään että valot välähtää siinä reitittimen edessä. Lisäksi nuo @Purnipsi  vinkit ovat kokeilemisen arvoisia. Varsinkin mikäli se häiriö johtuu tuosta nettiyhteyden laadusta.

Vastaa