peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
51989 Jäsentä
150037 Kirjoitusta
Katso mitä kaikkea voit tehdä Yhteisössä
^

Hienoa, kun tulit Yhteisöön. Täältä löydät valtavasti keskusteluita, blogeja ja ratkaisuja. Voit keskustella yhdessä muiden samanhenkisten jäsenten sekä ajoittain myös työntekijöidemme kanssa. Kokosimme sinulle kolme vinkkiä jotta pääset nopeasti kartalle siitä, mistä Yhteisössä on kyse.

ETSI JA LUE

Etsi tietoa, selaa keskusteluita ja lue blogeja. Joku toinen on saattanut jo painia saman ongelman kanssa ja saada siihen ratkaisun. Jos et löydä etsimääsi, aloita uusi keskustelu ja kysy neuvoa osaavilta jäseniltämme.

HAKUUN

JÄSENET AUTTAVAT TOISIAAN

Yhteisössämme jäsenet neuvovat toisiaan ja keskustelevat keskenään. Törmäät nopeasti myös VIP-jäseniimme. He kaikki ovat tavallisia asiakkaita kuten sinäkin.

TUTUSTU

OSALLISTU JA KEHU

Osallistu keskusteluihin, skaboihin ja pilotteihin. Kerro kokemuksistasi, ratko muiden ongelmia. Samalla keräät arvomerkkejä ja etenet Yhteisössä pidemmälle. Sinulla on mahdollisuus päästä jopa VIP-jäseneksi.

LUE LISÄÄ

Telia TV sovelluksen ongelmat Apple TV:ssä.Highlighted
Uusi jäsen
Rekisteröitynyt: ‎20-11-2017
Kirjoituksia: 2
1/3

Telia TV sovelluksen ongelmat Apple TV:ssä.

Kun laitan Apple tv:n nukkumaan ja avaan myöhemmin uudelleen, ohjelmat Telia tv sovelluksessa eivät käynnisty. Ruutuun jää pyörimään sellainen latauspylpyrä. Muut Apple tv sovellukset kyllä käynnistyvät. Telia tv saa käynnistymään kyllä kun uudelleen käynnistää Apple tv:n. Kyseistä ongelmaa ei aiemmin ollut.

0 tykkäystä
2 vastausta
Asiantuntija
Asiantuntija
Rekisteröitynyt: ‎17-12-2014
Kirjoituksia: 306
2/3

Vs: Telia TV sovelluksen ongelmat Apple TV:ssä.

@karabe Oletko kokeillut ohjelmistopäivitystä eli päivitä ohjelmisto -painiketta? Tämän pitäisi auttaa asiaan. Vastaavanlaista tilannetta on tullut vastaan ennen tätä kyseistä päivitystilannetta.

Uusi jäsen
Rekisteröitynyt: ‎20-11-2017
Kirjoituksia: 2
3/3

Vs: Telia TV sovelluksen ongelmat Apple TV:ssä.

Hyvä neuvo. kiitti. Nyt toimii ainakin yhden yön kokemuksella.