Telia TV sovellus Apple TV 4(K)

  • 19 November 2018
  • 3 kommenttia
  • 5 katselukertaa

Tervehdys,

 

Sovellus on osoittautunut varsin päteväksi. Tässä olisi muutama kehitysehdotus Telialle.

 

- Tallenteiden haku

- Tallenteiden kansiointi

- Olisi loogista, että kaikki kanavat olisi muodossa tallenna ja katso. Lisätkää siihen (älä kysy uudelleen) valinta niin yksi turha steppi jäisi pois joka kerta kanavaa avattaessa

- Striimaavat kanavat voisi olla toki edelleen omana erillisenä ryhmänään.

 

Missä muuten TV7 ja Music Television kanavat?


3 kommenttia

Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki +14

Moikka @mineraalimies ja lämpimästi tervetuloa Yhteisöön! :smileyhappy:


 


Mukava kuulla että olet ollut pääpiirteittäin sovellukseen tyytyväinen! Uusia ominaisuuksia kehitellään parhaillaankin ja hyviä ideoita oletkin tuonut esiin. Otan nämä toiveesi ylös ja välitän eteenpäin suunnittelupöydälle :smileyhappy: 


 


TV7:aa ja Music Televisionia ei vielä ainakaan toistaiseksi ole kanavalistauksessa, mutta niiden osalta myös tarjonta saattaa muuttua ja uusiakin kanavia tulla katsottavaksi. Tällä hetkellä nuo kyseiset kanavat näkyvät ainakin Telia TV + laajakaistapalvelun kautta.


 


Oletko muuten kaikki mieluisat sisällöt saanut sovellukselle näkyviin? Täältä voit vielä tutustua tämän hetkiseen kanavatarjontaan klikkaamalla auki Telia TV -sovelluksen kanavakartan. :smileyhappy:

Hyvä homma.

 

TV7 ja Music Television on käsittääkseni vapaasti jaeltavissa, joten on Telian päätös? olla jakelematta niitä sovelluksessaan. Toivottavasti nämäkin kanavat saadaan pian mukaan. 

 

Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki +14

Nämä on aina neuvoteltava kanavayhtiöiden kanssa erikseen, mitä saamme näyttää ja minkä kautta. Eli jokaisesta tehdään sopimus, ja vasta tämän jälkeen sisällön näyttäminen omalla alustallamme on mahdollista :smileyhappy: Suoraan emme siis pysty lisäämään kanavia näkyviin!

Vastaa