peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
52997 Jäsentä
152261 Kirjoitusta
Katso mitä kaikkea voit tehdä Yhteisössä
^

Hienoa, kun tulit Yhteisöön. Täältä löydät valtavasti keskusteluita, blogeja ja ratkaisuja. Voit keskustella yhdessä muiden samanhenkisten jäsenten sekä ajoittain myös työntekijöidemme kanssa. Kokosimme sinulle kolme vinkkiä jotta pääset nopeasti kartalle siitä, mistä Yhteisössä on kyse.

ETSI JA LUE

Etsi tietoa, selaa keskusteluita ja lue blogeja. Joku toinen on saattanut jo painia saman ongelman kanssa ja saada siihen ratkaisun. Jos et löydä etsimääsi, aloita uusi keskustelu ja kysy neuvoa osaavilta jäseniltämme.

HAKUUN

JÄSENET AUTTAVAT TOISIAAN

Yhteisössämme jäsenet neuvovat toisiaan ja keskustelevat keskenään. Törmäät nopeasti myös VIP-jäseniimme. He kaikki ovat tavallisia asiakkaita kuten sinäkin.

TUTUSTU

OSALLISTU JA KEHU

Osallistu keskusteluihin, skaboihin ja pilotteihin. Kerro kokemuksistasi, ratko muiden ongelmia. Samalla keräät arvomerkkejä ja etenet Yhteisössä pidemmälle. Sinulla on mahdollisuus päästä jopa VIP-jäseneksi.

LUE LISÄÄ

Telia TV sovellus Apple TV 4(K)Uusi jäsen
Rekisteröitynyt: ‎19-11-2018
Kirjoituksia: 2
1/4

Telia TV sovellus Apple TV 4(K)

Tervehdys,

 

Sovellus on osoittautunut varsin päteväksi. Tässä olisi muutama kehitysehdotus Telialle.

 

- Tallenteiden haku

- Tallenteiden kansiointi

- Olisi loogista, että kaikki kanavat olisi muodossa tallenna ja katso. Lisätkää siihen (älä kysy uudelleen) valinta niin yksi turha steppi jäisi pois joka kerta kanavaa avattaessa

- Striimaavat kanavat voisi olla toki edelleen omana erillisenä ryhmänään.

 

Missä muuten TV7 ja Music Television kanavat?

3 vastausta
Moderaattori
Moderaattori
Rekisteröitynyt: ‎26-07-2018
Kirjoituksia: 171
2/4

Vs: Telia TV sovellus Apple TV 4(K)

Moikka @mineraalimies ja lämpimästi tervetuloa Yhteisöön! Hymiö Onnellinen

 

Mukava kuulla että olet ollut pääpiirteittäin sovellukseen tyytyväinen! Uusia ominaisuuksia kehitellään parhaillaankin ja hyviä ideoita oletkin tuonut esiin. Otan nämä toiveesi ylös ja välitän eteenpäin suunnittelupöydälle Hymiö Onnellinen 

 

TV7:aa ja Music Televisionia ei vielä ainakaan toistaiseksi ole kanavalistauksessa, mutta niiden osalta myös tarjonta saattaa muuttua ja uusiakin kanavia tulla katsottavaksi. Tällä hetkellä nuo kyseiset kanavat näkyvät ainakin Telia TV + laajakaistapalvelun kautta.

 

Oletko muuten kaikki mieluisat sisällöt saanut sovellukselle näkyviin? Täältä voit vielä tutustua tämän hetkiseen kanavatarjontaan klikkaamalla auki Telia TV -sovelluksen kanavakartan. Hymiö Onnellinen


paras yhteisö.jpgeSIM.jpgliiga.jpg
0 tykkäystä
Uusi jäsen
Rekisteröitynyt: ‎19-11-2018
Kirjoituksia: 2
3/4

Vs: Telia TV sovellus Apple TV 4(K)

Hyvä homma.

 

TV7 ja Music Television on käsittääkseni vapaasti jaeltavissa, joten on Telian päätös? olla jakelematta niitä sovelluksessaan. Toivottavasti nämäkin kanavat saadaan pian mukaan. 

 

Moderaattori
Moderaattori
Rekisteröitynyt: ‎26-07-2018
Kirjoituksia: 171
4/4

Vs: Telia TV sovellus Apple TV 4(K)

Nämä on aina neuvoteltava kanavayhtiöiden kanssa erikseen, mitä saamme näyttää ja minkä kautta. Eli jokaisesta tehdään sopimus, ja vasta tämän jälkeen sisällön näyttäminen omalla alustallamme on mahdollista Hymiö Onnellinen Suoraan emme siis pysty lisäämään kanavia näkyviin!


paras yhteisö.jpgeSIM.jpgliiga.jpg
0 tykkäystä