Telia TV-sovellus + Windows 10 ongelma


On se kumma, että jatkuvasti on ongelmaa sovelluksessa. Varsinkin iltaisin katsomisesta ei tule mitään, kun kuvanlaatu vaihtelee jatkuvasti ja lataussymboli pyörii. Tekstitkin toimii jos sattuu toimimaan. Öisin en ole huomannut ongelmia. Taitaa olla jotain kapasiteettiongelmaa Telialla sovelluksessa? Netissä se ongelma ei ole, vaan nimenomaan sovelluksessa.


 


Edit NikoNo: otsikkoa hieman muokattu kuvaavammaksi


7 kommenttia

Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +15

@jansaa80Tiedossamme ei mitään yleistä TeliaTV-sovelluksen ja Win10:n toimivuuden kanssa. Mitä saat esim. latausnopeustestissä (speedtest.net tai Telian nopeustesti) vauhteja? Käytätkö mobiilinetin vai kiinteän kaistan kautta yhteyttä? Entä käytätkö langattomasti vai nettikaapelilla?

Laadukas ethernet-johto. Nettinä kaapeli ja 100/10, todellinen nopeus 116/12. Vika ei ole nettiyhdeydessä. Tätä ongelmaa on esiintynyt jo pitkään, mutta harvoin kyseistä sovellusta käytän. Ensimmäisen kerran oon huomannut saman ongelman jo 1,5 vuotta sitten. Ei ole Telia ongelmaa vieläkään korjannut. Öisin toimii sovellus moitteetta, joten vika sovelluksessa.

Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +15

Voisit meille tehdä siitä tilanteesta tarkemman vikailmoituksen tutkittavaksi. Sovelluksen olet varmaankin uudelleenasentanut. Voit laittaa meille tulemaan oheisen linkin kautta tulemaan vikaria tutkittavaksi: https://www.telia.fi/asiakastuki/lomakkeet/yhteydenottopyynto --> Häiriöilmoitukset

Käyttäjätaso 3
Kunniamerkki +6

Mulla on Lumia 550 kännykkä, nyt siinä on Windows 10 1709. Kun se telia sovellus kasvattaa mulla itsensä pituuden 2 gigan seutuville, niin kuva menee epävakaaksi ja odotuttaa. Kun sovelluksen poistaa ja lataa uudelleen, sen pituus on  alle 10 megaa. Parissa viikossa se aina kasvattaa pituutensa pariin gigaan ja alkaa temppuilemaan.

 

Hei @klontti! Kuulostaa todella omituiselta. Tarkoitatko että kun sinun yhteys toimittuu vain 2M nopeudella niin kuva menee huonoksi, ja kun uudelleenkäynnistät tämän niin vika korjaantuu ja antaa hetkellisesti 10M?

Käyttäjätaso 3
Kunniamerkki +6

Kun sen Telia sovelluksen lataa kaupasta, niin sovelluksen pituus on 6,3 megatavua. Sitten kun sovelluksella katselee tv:tä (tallenuksia), jokaisen katselu kerran jälkeen sovellus on kasvattanut pituuttaan. Sitten kun sovelluksen pituus rupeaa olemaan 2 gigatavua, kännykkä ei jaksa kunnolla pyörittää hommaa.

 

Muistelisin että tämmöinen vastaava ongelma oli aikoinaan Windows 10 PC-sovelluksessa mutta se on korjattu jo vuosia sitten. Jos tosiaan tuo sovelluksen koko paisuu aina käytön mukaan niin selkeä ongelma siinä silloin on, tästä kannattaisi jättää vikailmoitus meillepäin selvitykseen vielä erikseen.

 

Katson jos löytyis demolaitetta itseltä  samanmoista saisinko toistettua oireen.

Vastaa