peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
59899 Jäsentä
165443 Kirjoitusta

Telia yhteisö on nyt myös laiteyhteisö

Lue lisää
Yhteistyössä OnePlus

Telia TVn selainversioon tarvittava salasana?Uusi keskustelija
Rekisteröitynyt: ‎09-12-2019
Kirjoituksia: 5
1/4

Telia TVn selainversioon tarvittava salasana?

Tarvitseeko Telia TVn selainversio oman tunnuksen ja salasanan? Telia TVn katsominen onnistuu minulta sovelluksen kautta sekä PCn Widows 10:ssä että Android puhelimessa. Kun yritän kirjautua sisään selaimessa, ohjelma herjaa, että minulla olisi 5 laitetta kirjautuneena. Valitettavati ei ole yhtään, kun en pysty kirjautumaan. Tarvitseko selainta varten eri tunnuksen ja salasanan?

0 tykkäystä
3 vastausta
Moderaattori
Rekisteröitynyt: ‎06-06-2017
Kirjoituksia: 343
2/4

Vs: Telia TVn selainversioon tarvittava salasana?

Hei @GeGee ja tervetuloa Yhteisöön!

 

Telia TV:n selainversio ei tarvitse erillistä tunnusta ja salasanaa. Selainversio toimii samoilla tunnuksilla kuin sovelluksetkin. Telia TV toimii yhdellä tunnuksella maksimissaan viidellä eri laitteella ja jokainen selain lasketaan omaksi laitteeksi, koska niissä kaikissa on oma tunnisteensa. Laiterajoitus ei tarkoita sitä, että viidellä laitteella olisi samanaikaisesti kirjauduttu palveluun, vaan sitä, että viisi eri laitetta on ollut käytössä kyseisellä tunnuksella vuorokauden aikana. Laitetiedot nollaantuvat automaattisesti 24 h välein, mutta chatin kautta voimme nollata ne vaikkapa heti. Samanaikaisesti palvelu toimii kahdella laitteella yhtäaikaa.

Uusi keskustelija
Rekisteröitynyt: ‎09-12-2019
Kirjoituksia: 5
3/4

Vs: Telia TVn selainversioon tarvittava salasana?

Kiitos viestistä, joka vastasi tyhjentävästi kysymykseeni. Minulla ei ole kuin 3 laitetta, PC, Surface ja puhelin, niissä kussakin vain yksi selain paitsi PCssä Edgen lisäksi Edgen Beta-versio. Kaikilla olen yrittänyt kirjautumista. Vain sovelluksella kirjautuminen onnistuu. Ongelma on siis, jossain muualla kuin kirjautumistunnuksissa.

0 tykkäystä
Telialainen
Rekisteröitynyt: ‎13-10-2017
Kirjoituksia: 277
4/4

Vs: Telia TVn selainversioon tarvittava salasana?

Jotain on nyt ongelmana, kun et pääse tunnuksillasi kirjautumaan viidelle laitteelle. Ottaisitko meihin yhteyttä joko chatin kautta etusivumme oikeasta alareunasta tai tällä lomakkeella, niin pääsemme tarkistamaan tunnuksesi tilanteen.