Telia Tv lisätili/yhtäaikaiset käyttäjät

  • 15 December 2019
  • 2 kommenttia
  • 117 katselukertaa

Hei,

 

Olen tilannut Telialta Liigapassi + HBO Nordic -kanavapaketin Telia TV sovellukseen. Katselu toimii normaalisti yksin, mutta toimiiko Telia TV sovellus kahdella laitteella samaan aikaan? Pystyykö esim HBO:sta katsomaan eri sarjoja samaan aikaan samalla käyttäjällä?

 

Ja mikä juttu tämä lisätili homma on? Esim Netflixillähän on käytäntö, että saat yhden käyttäjän/tilauksen alle monta eri tiliä ja voit katsoa samaan aikaan eri sarjoja/elokuvia - pilaamatta minkään tilin katseluhistoriaa. Mutta onko Telialla?

 

Loin lisätilin, mutta tilaamaani kanavapakettia ei ole tällä lisätilillä saatavilla. Onko tämä lisätili siis käytännössä sellainen, että teet uudet omat tunnukset, joihin pitää erikseen tilata kanavapaketit jos meinaa samaan aikaan katsoa eri tileillä? 


2 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +20

Hei @V4ltt3ri ja tervetuloa Telian yhteisöön!


 


Kyllä voit katsella kahdella laitteella yhtäaikaa Telia TV:tä. 


Voit kirjautua yhtä aikaa Telia TV -sovelluspalveluun viidellä eri laitteella ja katsoa sisältöä jopa kahdella laitteella yhtä aikaa.


 


Lisätili ei ole tarpeen jos tarvitset katsoa samoja kanavapaketteja korkeintaan 2:lla eri laitteella yhtäaikaa. Ja kyllä lisätilille pitää tilata erikseen sisältöä.

Kiitos vastauksesta. :)

Vastaa