peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
57938 Jäsentä
161457 Kirjoitusta

Telia yhteisö on nyt myös laiteyhteisö

Lue lisää
Yhteistyössä OnePlus

Telia hukkaa ohjelmointejaVakiokalustoa
Rekisteröitynyt: ‎04-02-2015
Kirjoituksia: 93
1/4

Telia hukkaa ohjelmointeja

Toissapäivänä ilmoitin Telian FB-sivulla Telian poistaneen kaikki verkkoon Omien sivujen ohjelmaoppaan kautta tekemäni Yle Teema -kanavan tulevat ohjelmoinnit. Eilen ilmoitin vastaavasti Telian sillä kertaa hukanneen kaikki Yle TV1 ja Tv 2 -kanavilta tekemäni tulevat ohjelmoinnit. Tänään totesin Telian panneen vieläkin paremmaksi: KAIKKI YLEISRADION KANAVILTA TEKEMÄNI TULEVAT OHJELMOINNIT OLI POISTETTU! Mistä tällainen viha Yleä kohtaan johtuu? Miksi maksan sensuroinnista? Joka aamu on ensi töikseen tarkistettava, mitä Telia on tänään hukannut. INSINÖÖRIT HOMMIIN, JA VÄHÄN ÄKKIÄ!

0 tykkäystä
3 vastausta
Asiantuntija
Asiantuntija
Rekisteröitynyt: ‎17-12-2014
Kirjoituksia: 552
2/4

Vs: Telia hukkaa ohjelmointeja

@ericrose  , Ylellä on tehty muutoksia 7.11. kanaville, mistä aiheutunut katkoksia. Mahdollisesti myös ohjelmaoppaassa tullut tässä vaiheessa muutoksia ja tallennukset eivät ole onnistuneet. Tutkitaan tätä parhaillaan ja korjaillaan, mitä omalta osalta pystytään.

 

Kannattaa tämänhetkistä tilannetta kokeilla, että ottaa virtajohdon digiboxista pois 5sek ja laittaa takaisin kun ensin käynnistää palvelureitittimen, kun se on valmiustilassa niin digiboxi takaisin seinään kiinni. TeliaTV-sovelluksen osalta uudelleenkirjautuminen auttaa.

Vakiokalustoa
Rekisteröitynyt: ‎04-02-2015
Kirjoituksia: 93
3/4

Vs: Telia hukkaa ohjelmointeja

Kiitoksia vastauksesta, mutta en vieläkään ymmärrä mitä tekemistä DIGIBOKSILLA on VERKOSSA Omien sivujen kautta VERKKOON tehtävien tallennusten kanssa. Siis EN TEE TALLENNUKSIA DIGIBOKSILLA. Ohjelmoinnit katoavat VERKOSTA, Omilta sivuilta.

0 tykkäystä
Asiantuntija
Asiantuntija
Rekisteröitynyt: ‎17-12-2014
Kirjoituksia: 552
4/4

Vs: Telia hukkaa ohjelmointeja

@ericrose  Pahoitteluni, kun en ymmärtänyt heti sen olevan tämän kautta oleva tallennusmuoto. Monesta paikasta voi tallentaa, ja tämän kanssa ollut hämminkiä nyt lähipäivien aikana. Häiriötilanne on meillä tutkinnassa.

0 tykkäystä