Telia tv:n Hbo-ohjelmakirjasto & Twin Peaks


Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki +14

Hei! Telia tv:n Hbo-ohjelmakirjastossa näkyy Twin Peaks-sarjan kohdalla tällä hetkellä tieto "saatavilla 21 päivää". Kysyin asiaa Hbo Nordicilta ja sieltä vastattiin, että Twin Peaks ei ole poistumassa heidän tarjonnastaan. Miksi Telia tv on sitten poistamassa sarjan ohjelmakirjastosta?!


3 kommenttia

Näitä kahta palvelua ei voi suoraan rinnastaa toisiinsa. Meillä sarjat ja leffat on kirjastossa sen aikaa esillä kun sille on oikeus. Kun oikeus päättyy me ei saada sitää enää esittää. Melko monesti kuitenkin saadaan jatkoa ennen kuin oikeus päättyy, mutta varmaksi sitä ei voida luvata.

Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki +14

Todella outoa. Hinta on kuitenkin sama kuin jos ottaisi palvelun suoraan Hbo:n kautta. Tämähän tarkoittaa sitä, että Telian kautta ei Hbo:ta kannata ottaa. Rahalle saa enemmän vastinetta kun tilaa Hbo:n suoraan Hbo:lta.

Moi! Ei ole Twin Peaks poistumassa meiltäkään. 🙂 Jatkoa on tiedossa kyseisen sarjan oikeuksille, mutta uusi katseluaika päivittyy ohjelman tietoihin vasta muutamaa päivää ennen edellisen lisenssin päättymistä.

Vastaa