peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
52552 Jäsentä
151279 Kirjoitusta
Katso mitä kaikkea voit tehdä Yhteisössä
^

Hienoa, kun tulit Yhteisöön. Täältä löydät valtavasti keskusteluita, blogeja ja ratkaisuja. Voit keskustella yhdessä muiden samanhenkisten jäsenten sekä ajoittain myös työntekijöidemme kanssa. Kokosimme sinulle kolme vinkkiä jotta pääset nopeasti kartalle siitä, mistä Yhteisössä on kyse.

ETSI JA LUE

Etsi tietoa, selaa keskusteluita ja lue blogeja. Joku toinen on saattanut jo painia saman ongelman kanssa ja saada siihen ratkaisun. Jos et löydä etsimääsi, aloita uusi keskustelu ja kysy neuvoa osaavilta jäseniltämme.

HAKUUN

JÄSENET AUTTAVAT TOISIAAN

Yhteisössämme jäsenet neuvovat toisiaan ja keskustelevat keskenään. Törmäät nopeasti myös VIP-jäseniimme. He kaikki ovat tavallisia asiakkaita kuten sinäkin.

TUTUSTU

OSALLISTU JA KEHU

Osallistu keskusteluihin, skaboihin ja pilotteihin. Kerro kokemuksistasi, ratko muiden ongelmia. Samalla keräät arvomerkkejä ja etenet Yhteisössä pidemmälle. Sinulla on mahdollisuus päästä jopa VIP-jäseneksi.

LUE LISÄÄ

Telia tv:n tallennuksiin valikko "viimeksi katsotut"Vakiokalustoa ☆
Rekisteröitynyt: ‎07-12-2015
Kirjoituksia: 248
1/3

Telia tv:n tallennuksiin valikko "viimeksi katsotut"

Hei! Telia tv:ssä tallennukset on typerästi yhtenä pötkönä. Tallennuksia ei voi järjestellä haluamiinsa kansioihin, vaan tallenteiden etsiminen on todella työlästä. Voisiko Telia kehittää palvelua niin, että yhdeksi valikoksi tallenteisiin tulisi "viimeksi katsotut"? Näin olisi helppo ja nopea palata kesken jääneisiin tallenteisiin. Kiitos!

0 tykkäystä
2 vastausta
Moderaattori
Moderaattori
Rekisteröitynyt: ‎06-06-2017
Kirjoituksia: 136
2/3

Vs: Telia tv:n tallennuksiin valikko "viimeksi katsotut"

Tästä on puhuttu myös aiemmin täällä Yhteisössä ja toive on viety Telia TV:n kehityksestä vastaaville henkilöille Hymiö Onnellinen


paras yhteisö.jpgeSIM.jpgliiga.jpg
0 tykkäystä
Kommentaattori
Rekisteröitynyt: ‎11-01-2015
Kirjoituksia: 57
3/3

Vs: Telia tv:n tallennuksiin valikko "viimeksi katsotut"


@SaJoonas  kirjoitti:

Tästä on puhuttu myös aiemmin täällä Yhteisössä ja toive on viety Telia TV:n kehityksestä vastaaville henkilöille Hymiö Onnellinen


Tässähän se ongelma juuri onkin! 
Samoja kysymyksiä esitetään uudestaan ja uudestaan vuodesta toiseen,
kun minkäänlaista roadmappia kehitystyöstä ei ole Telialla antaa.

Jos käyttäjät tietäisivät mitä on tulossa milläkin aikataululla, niin moderaattoritkin voisi viitata tähän roadmappiin ja kiinnittää sen forumin yläosaan. 
Jäisi monet näistä kysymyksistä silloin pois. 

Tiedotteet

Hyvää alkanutta vuotta 2019